Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szigetközben ? Egy ottalvós sátorozos sörözős ,összejövetel jól hangzana !
Én simán benne lennék!
Nekem 1, + ismerek másik kettőt + a tied az eddíg NÉGY db.
a többit számold meg te
Mostanában azon gondolkodom,hogy össze lehetne-e hívni egy helyre(mondjuk egy méretes parkolóba),annyi SV-st,amennyi csak van az országban....
Szerintetek honnan tudhatnám meg, hogy hány darab PIROS sv van az országban?
hali! kellene nekem 02'es SUZUKI SV650S-hez alsó EKE idom, nem baj ha kicsit sérült, csak meglegyen az össz darabja.
SUZUKI SV 650 2004-2008 évjáratokhoz.
Yoshimura (USA kivitel) RS-3 ovál acél dobok rendelhetőek nálam.
Ár: 88.000.- Ft

Szállitási idő: 11 munkanap.
Sanyi!A rugókészítő elérhetőségét meg tudnád adni?Egy Renault 5-ösbe szeretne egyik ismerősöm ültetőrugókat csináltatni!
Vagy itt,ha Peterrel nem tudsz összefutni:http://biker-world.hu/kategori...(AV11)&hivo
_cat_id=76&h_hivoszint_id=3&h_cat_id=76
Viszont most mi elutazunk, ha kell még ma estig beszéljük meg, kollegám elhozza jövő héten.
Van. Új. 14.000Ft.
Hello.
Valkinek nincs felesleges önindító reléje? Sv 650/2002
Vagy v.mi webshop címmel meg tudtok dobni?
Elöre is köszi.
Nem gond,mert van bontott garnitúrám úgyhogy marad gyári klt. veszély esetére!Vannak fúvókáim is,6lépcsőben,de pontos vákuumfurat nélkül lassú a reakció..Tényleg pontos méret kellene mert különben ahogy montad csak díbolás az egész! Szóval van valaki aki alkalmazott már K2-esen Dyno kitet és tudja is a vákuum furat méretét?
Épp nemrég állítottunk helyre egy VTR-t amit mesterek(nem írom ki volt mert tényleg karbi ügyben neves mester) felfúrtak és utána gatya lett, nem indult, de ha mégis akkor dőlt bele a benzin. Szerintem ne kisérletezz, vagy vedd meg a kittet vagy hagyd úgy csak sport szűrőt ne tegyél bele, a sportdobot még elviseli a gyári méret is.
Bocs, de te típusról beszélsz, ő meg márkáról! Nem mind1, mert egy márka gyárt többtíz vagy többszáz típust!
Típus esetén igaza van!
Igazad van, én is úgy gondoltam, a tip.alatt egy márkát értettem
Pont erről beszéltem (írtam).
Például egy ismerős TL-R-je kajálta a durablendet, a Motul 5100-at nem eszi....
Az autó olajoknál sem véletlenül minősítik az egyes autógyárak a különféle olajokat.
email az adatlapomon, telefonszámomat meg tudod !
Srácok! Van valkinek Olyan K2-es Sv-je amiben Dynojet kit van? Szükségem lenne a vákuum furatot bővítő csigafúró méretére! Please HELP!
Peti ezt írta: "egy márka nem bír egy márkát", te pedig "bizonyos tip.olajat nem szeret". Szerintem a kettő nem feltétlen ugyanaz!
Akkor még keveset hallottál, mert ilyen tényleg van,hogy egy bizonyos tip.olajat nem szeret egy bizonyos típusú blokk.
Több ilyen nem szerencsés párosítás is létezik.
Úgy,hogy ne harapd le e fejét annak aki ilyet mond mert igaza van.
Hol lehet érdeklődni, felrakom a médiára :)
Vagy ha nagyon nem viszik, túra után átveszem :p
.. ::: SUZUKI SV 1000 Tulajok ! ::: ...

Egy megrendelt, de át nem vett SV1000 láncszettet ajánlok fel, a leggyorsabban "ébredőnek".
D.i.d. legerősebb, X-ringes lánc, és JT lánckerekek, gyári áttétel.

Listaára: 54.000.- Ft

Vihető: 34.000.- Ft -ért, csak egy db !

Amennyiben igényt tartasz rá, a QuickMoto- nál kedvezményesen ( 3.500.- Ft ért! ) fel is szerelik !
Ez a legnagyobb baromság, amit valaha hallottam, hogy egy márka nem bír egy márkát :D Gondolj már bele, hogy egy márkának hány terméke van? azért mert valami valaminek a gyári valamilye, az nem azt jelenti, hogy csak abba való, de azt sem, hogy abba az kell, hanem inkább hogy nekik adtak pénzt.