Már régebben említettem a Givi S850-es univerzális GPS táskáját.Nos hosszas küzdelem után mostanra sikerült felszerelni így nem tom érdekel e valakit a tapasztalatok felteszem.
Az első hogy a szivargyujtót nekem nehezen sikerült korrekt helyre tenni de agyaltam picit és felkerült a bal oldalra a lámpából levettem a negatívot és a pozitívot egy biztosítékkal együtt meg csinálnom kellett egy konzolt is neki.
Noss a táskáról pozitív és negatív tapasztalatom is van.Pozitívak minősége korrekt,ára 12e nem vészes elég sok minden elfér benne a GPS-en kívül is mivel van egy plussz zseb rajta tehát papírok telefon pénztárca.A két tépőzáras szalag segítségével pillnatok alatt el lehet távolítani és a mellékelt vállszíjjal táskaként is funkcionál.
Negatív tapasztalat hogy mivel plussz zseb van benne és univerzális túl nagy.SV n az N-esen ami nekem van nehézséget okozott az elhelyezése hogy a műszert is lássam a gyujtáskapcsolót is tudjam kezelni.Nameg a belehelyezett egyenlőre pénzhiány miatt wayteq N770 BT napfénynél elég hurka de van egy hasznos funkciója.Az FM modulátor segítségével a Scala Rider fülesen tudom hallgatni a néni utasításait.Elméletileg a füles kékfogas de a csing-csung elérhető árú GPS-ek nem komunikálnak vele így maradt az FM modulátor ideiglenesen.
Így mérlegelve a pozitív és negatív tulajdonságokat azt mondom egyenlőre az olcsóság miatt megteszi 1-2 évre de a végcél ha megtáltosodom pénzügyileg egy Zümo 550 lessz.
Csak számolj utána... 5800 a két gyertya. Ha utánvétes, az minimum 1200Ft. Így tehát egy gyertya 2300Ft. Ezen legalább 500Ft-nak kell lennie, hogy megérje neki vele foglalkozni, bár sztem több van. Tehát 1800Ft lenne az előállítás és szállítás.
Ha jol sejtem a villahidra gondolsz...
Oda kene vinnem ami az adatlapodon is szerepel? Gyomroi ut, ugye?
Az nagyon jo lenne, mert a Hangar utcaban van a munkahelyem
Mettol meddig vagytok nyitva? Koszi!
Abból katalógusom egyenlőre nincs, de ha érdekel utánanézek a nyagykerben ahová járok, hogy foglalkoznak-e vele és ha igen akkor abból is lesz kedvezmény.
Ha csak azon az 5 centin múlik leereszti a gumikat.
Nemrégiben érdeklődtem a Büse ruhával kapcsolatban, még annyi lenne ezzel kapcsolatban, hogy Bering katalógusod is van?
Most szoltak, hogy sikerult kintrol fejidomot szerezni, szoval targytalan a dolog.
Mindenesetre koszi!
Udv, Pisti.