Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Zoli!
Most szoltak, hogy sikerult kintrol fejidomot szerezni, szoval targytalan a dolog.
Mindenesetre koszi!
Udv, Pisti.
Lemaradt a többi kép:
Már régebben említettem a Givi S850-es univerzális GPS táskáját.Nos hosszas küzdelem után mostanra sikerült felszerelni így nem tom érdekel e valakit a tapasztalatok felteszem.
Az első hogy a szivargyujtót nekem nehezen sikerült korrekt helyre tenni de agyaltam picit és felkerült a bal oldalra a lámpából levettem a negatívot és a pozitívot egy biztosítékkal együtt meg csinálnom kellett egy konzolt is neki.
Noss a táskáról pozitív és negatív tapasztalatom is van.Pozitívak minősége korrekt,ára 12e nem vészes elég sok minden elfér benne a GPS-en kívül is mivel van egy plussz zseb rajta tehát papírok telefon pénztárca.A két tépőzáras szalag segítségével pillnatok alatt el lehet távolítani és a mellékelt vállszíjjal táskaként is funkcionál.
Negatív tapasztalat hogy mivel plussz zseb van benne és univerzális túl nagy.SV n az N-esen ami nekem van nehézséget okozott az elhelyezése hogy a műszert is lássam a gyujtáskapcsolót is tudjam kezelni.Nameg a belehelyezett egyenlőre pénzhiány miatt wayteq N770 BT napfénynél elég hurka de van egy hasznos funkciója.Az FM modulátor segítségével a Scala Rider fülesen tudom hallgatni a néni utasításait.Elméletileg a füles kékfogas de a csing-csung elérhető árú GPS-ek nem komunikálnak vele így maradt az FM modulátor ideiglenesen.
Így mérlegelve a pozitív és negatív tulajdonságokat azt mondom egyenlőre az olcsóság miatt megteszi 1-2 évre de a végcél ha megtáltosodom pénzügyileg egy Zümo 550 lessz.
Csak számolj utána... 5800 a két gyertya. Ha utánvétes, az minimum 1200Ft. Így tehát egy gyertya 2300Ft. Ezen legalább 500Ft-nak kell lennie, hogy megérje neki vele foglalkozni, bár sztem több van. Tehát 1800Ft lenne az előállítás és szállítás.
CR8EK (dupla elektródás) 3000
CR8EIX (Iridiumos) 4000
CR8EVX (Gold Palladium) 4500
Lehet de a Samsung is Koreai... meg a többi kütyü,de azért megírhatnád,hogy nálad mennyi az ócó?
apropo: albrechtpisti@yahoo.co.uk, avagy 06/304445960
Latom volt vele puzzle...
Ellenben kivulrol jol nez ki! Erdekelne a dolog!
Reszleteket megtargyaljuk forumon kivul?
Szerintem akkor holnap reggel odagurulok.
Mért is lenne jó N-esen?
Bár nekem jobban tetszik de nem ez a jellemző.Jóval több az s-es.
Lehet hogy piacra vágom mert erősen gondolkozom rajta hogy átalakítom n-re!De ki a fenének kellhet egy ilyen fejidom?
Hát ha cserélünk ilyen lessz.
Akkor ilyen legyen ám!
9-17-ig vagyunk, de ha előre szólnak akkor várunk bár a gépműhely akkor már zárva.
En most vettem ra, a gyari Michlen pilot sportnal szerintem sokkal jobb. Jobban megtapad, ezzel nem olyan konnyen porog ki a hatulja sem.
Ha jol sejtem a villahidra gondolsz...
Oda kene vinnem ami az adatlapodon is szerepel? Gyomroi ut, ugye?
Az nagyon jo lenne, mert a Hangar utcaban van a munkahelyem
Mettol meddig vagytok nyitva? Koszi!
Még alakítok a felületén mert csak szépen akarom kiadni a kezemből.Írtam régebben is javított az idom.
Abból katalógusom egyenlőre nincs, de ha érdekel utánanézek a nyagykerben ahová járok, hogy foglalkoznak-e vele és ha igen akkor abból is lesz kedvezmény.
Ha csak azon az 5 centin múlik leereszti a gumikat.
Nemrégiben érdeklődtem a Büse ruhával kapcsolatban, még annyi lenne ezzel kapcsolatban, hogy Bering katalógusod is van?
Szia Zoli!
Erdekelne a fejidomod, ha meg meg van! Tudnal rola kepet kuldeni?
Egyebkent en dobtam el a lent emlitett bringat...
koszi!
2 m elég mert a kerék közepe már biztonságosan fönt van akkor, igaz a gép még túlér rajta egy kicsit.
ja bocs az idomos: 2045mm (meglepő)
Megnéztem a kezelési útmutatóban:
Teljes hossz: 2070mm
Igen. Sokat elmegy, túrázni jó.
Sziasztok!
Használ valaki hátul conti road attack-et? Ha igen megosztaná a tapasztalatokat róla?