Nekem eddig sorkettő meg sornégy gépeim voltak, de ez a V2 úgy vettem észre hogy nem szereti, ha menet közben véletlenül elszámolom magam és üresbe váltok és onnan csak nagy csattanással lehet kettesbe tenni. Ez csak az enyémmel van így vagy ez a V2?
Nagyon király. Egy baj van vele...
Ma amikor motoroztam akkor egyszer csak nagy csattanás jött mögülem. nézelődtem hátra, hogy mi szakadt le, de semmi. Egyszer csak elment az erő, nem húzott. Mondom: "Mi a F*sz ?!"
kiderült hogy porzott a tank... csak az a k*rva visszajelző led nem villant fel. Pedig indításnál mindig világít...
Szivesen.Igyekszem a GPS valszeg el lessz pattintva és egy TIBO-t fogok próbálni beszerezni asszem az Xrod elődje nem vízállóban viszont olcsóbb sokkal az már műkszik a kékfoggal.Érdemes egy intephont beszerezni kékfoggal én annak idején a shoxos akcióban 15e ért láttam a sima verziót.Az enyém a Q2 az is 30e volt bár talán van olcsóbban is már.
Fokozatkijelző asszem átköltözik a jobb oldalra de egyenlőre nem volt kedvem szenvedni vele mert a tank bal oldalán van a vezeték elvezetve azt jobb oldalra kéne és az már melő rendesen.
Nagyon köszi az értékelést meg a képeke! Nagyon hasznos, szóval nem fáradtál hiába :) már a lámpából való 12V-szedés is egy egyszerű de annál zseniálisabb ötlet :) én tutira az akksitól kezdtem volna vezetékezni vért izzadva... de logikus, a "lámpában van áram", ha megyünk, tehát az jó. Sajnos amint látom a fokozatjelződet is zavarja. Szép munka mindenesetre! Én még mindig azzal szenvedek, hogy gps a hátsó ülésre pókozva egy sima övtáskában, 12V az ülés alatt előző tulaj által kiépített szivargyujtóról, és mivel ez egy régi navi, se kékfog se fm se semmi, így vezetékes füles. Persze minden leszállásnál elfelejtem h rajtam van, és szaggatom... és persze ha Moha Bá (mi nem Andit hallgatjuk) valamit eltéveszt, akkor kesztyű le, sisak le, füles ki, motorról le, táskából MohaBá ki, beállítgat, visszatesz, és a többi is fordított sorrendben vissza... szóval negatívumok ide vagy oda, a tiéd mindenképpen zsír :)
http://www.aszalos.hu/
lesz majd valamikor közös kakucsi túra, mint a múltkor? abszolut kezdőként be szabad szállni? :)
z.
Ma amikor motoroztam akkor egyszer csak nagy csattanás jött mögülem. nézelődtem hátra, hogy mi szakadt le, de semmi. Egyszer csak elment az erő, nem húzott. Mondom: "Mi a F*sz ?!"
kiderült hogy porzott a tank... csak az a k*rva visszajelző led nem villant fel. Pedig indításnál mindig világít...
Fokozatkijelző asszem átköltözik a jobb oldalra de egyenlőre nem volt kedvem szenvedni vele mert a tank bal oldalán van a vezeték elvezetve azt jobb oldalra kéne és az már melő rendesen.
óóóóóóóóóóó !
Szeretnék klubtag lenni !
Hazahoztam tegnap a vasat !