Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem rossz, de butább motor mint az SV.
Egyébként van itt olyan SV-s akinek tetszik a Gladius?
monnyuk ez is igaz.
Nem szabad olcsót venni,akkor már inkább a farmer beviaszozva!
ne parázz már, az ilyen "cimbik mesélték" sztoriktól ver ki a víz... nincs ilyen. Egy 1-2MFt körüli motorra bárki összespórolhat, ezért az apeh nem fog vakarózni még akkor sem, ha minimálbéren vagy.
Ezt jó észben tartani.Akkor a mindenre jó olcsó és minőségi ancug csak délibábos vágyálom?
20-22 fokig városban még tűrhető,de ha folyamatosan mész 25 fokig kényelmes.Ha viszont megállsz cipzár le!(Télen meg +6 fokig használom és alig kell aláöltözni.)A héten pl.ezzel járok,mert esős idő van,de ha nincs felhő az égen én is bőrözök.Az viszont nóném.....
Na ez jó akkor jó a vélményed róluk.Nyáron nem rohadok bele a naciba meg a kabátba sem?
Nekem Bering Warwick gatyám van,nem lobog még 160-nál sem.Ha ilyen gatyát veszel,számíts rá-ha télen is motorozol-,hogy nyáron egy kicsit lazább,mert ugye nyáron a thermobélés nem kell.Még szakadó esőben sem ázott át!A kabátom sem!Az meg egy Bering Zephyr,bár ez drágább kategória-én mondjuk ajándékba kaptam-,de télen és nyáron is nagyon kényelmes!
Köszi!

Megnyugtattál...
Mivel az okmányirodában kell a fogalmit csináltatni máshol nem megy így ők lejelentik gondolom az apehnek.Az önkormányzatnak tuti mivel a sólyadót így fogod fizertni.De hogy ilyen apeh papír lenne erről fogalmam sincs.Nekem nem kellett kitölteni ilyesmit.Pedig az külföldi/regadó/egyedi forgalombahelyezéses volt.
Nagyon köszi!

Még egy kérdés.Hallotam egyik cimbitől, h szalonból vásárolt gépjárművéhez a szalon valami apeh-papírt töltött ki, állítólag ez megy be az apehhos, h te vettél ilyet.

Kérdés: ez használtgépjárművekre is igaz?Továbbá, mivan ha hivatalosan nincs jövedelmem?:D
Sajnos nem vagyok se bontós kancigány lamborghinivel, se 50m2 lakótelepit bevalló, de S8-cal járó magyar képviselő...
Első az eredetiség vizsga 17e.Kimennek általában ha nem akarsz tökölni vele de el is viheted bázisra a lakóhely szerint.15 napon belül át kell írni tehát rögtön jelentkezz be egy okmányirodába.Ha nem reális az adott iroda időpontja a környező városokat is meg lehet nézni mert nem mindenhol ugyanannyi a várakozási idő.Nekem gödöllőn 1,5 hónap lett volna pesten a központiban 1 nap alatt megvolt.Nya tehát forgalmi+törzskönyv 6-6e az 12e az átírási illeték 24 Ft/ccm tehát 650-re 15600 ha 1000-res 24e.Okmányirodára érvényes biztosításnak kell a markodban lenni.
Újabb láma kérdés:), soha nem fogyok ki belőlük:

Mi a pontos menete egy használtmotor vételnek?
Kezdve onnan, h adásvételi megkötve, zseton és motor gazdát cserélt.S aztán?A pénzt az egyik zsebrevágja és boldogan hazamegy.S a motoros?
Mennyi időbe kerül mire ráülhet?
No igen valszeg benézek oda valamikor.
Asszem ilyen ruhám lesz.
85-ért nagyon jó bolt, de én nem várok sztem decemberig. Az biztos hogy év végén mindig jó kis leárazások vannak, a csimmám is 40 helyett 32 volt.
Hát nem is a 100-120e-res kabátokat sasoltam meg hanem ezeket:Kabát ez még feket-sürkésben jól is nézne ki.
Nadrág:link ebben még nem vagyok biztos próbálni kell mert ha lobog 100 felett akkor tényleg nem jó.
Én annó 85-ért vettem ott a kétrészesem! Akció, meg vigyor! :)
1honapja lehettem ott 100 vagy 120 ért hetett volna venni, 2részest,
Itt vettem a csizmámat is.
A tavalyi Berik bődzsekiket 50-ért dobálják, csak az a gond hogy egy nadrág hozzá 70-80.
itt még szerintem most is lehet 100ezer körül jó bőr ruhát venni
hát hogy ő zöldnek látta a lámpát
én meg pirosnak
Az ominózus esés után vettem egy Bikerstar dzsekit, még a Yamaha DT-hez. Most is azt használom, nem rossz egyébként, csak ez már 100 felett nagyon vitorla.
A Bering az nekem is szimpatikus, de én valamivel magasabb árakra emlékszem, meg szóba jött még a Büse is, csak nagyon kevés helyen árulják.