Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az ezresé is 17 literes?
Meggyőzni hogy nem lessz pontos.
Elárulom hogy az még nem tele. Ha túltöltöd megtellnek a magasabban lévő légrések és végül ezután jön ki a túlfolyón.
egyébként szemre ha annyit tankolsz bele az kb +-0,3-0,5l. Szal ennyit a 4,531786721467-es fogyiról, ami halálpontos mert tudsz osztani számológéppel.
És akkor a másik két tényezőről még nem esett szó.
Sajna én nem látok bele a töltőcső miatt és a motor sem középállványon van így csak olyan parasztosan érzésre nyomom bele.Így nem pontos van hogy több megy bele van hogy kevesebb.Egyezzünk meg hogy sosem fogsz tudni pontosan ugyanazt ugyanúgy beletankolni még ha ugyannak a kútnak ugyanaz a pisztoly ugyanakkora futás után tankolod.
nekem 190km-nel kezd villogni es 215 korul mar vilagit folyamatosan...bar az enyem 1000es. 6 ala nehez levinnem
Mi a reménytelen?
Az én tankomban(K8)van egy kis kamra,a beöntőnyílás alatt(a tágulás miatt),és én mindig annak a kis kamrának az aljáig tankolok.Nem tud túlfojni.
Ez tényleg reménytelen.
egyébként mit értesz azalatt,hogy "mindig pontosan ugyanannyira tudom-e telitankolni"?Hány féle képpen lehet egy motort telitankolni?
Nem. Két ilyen emberrel találkoztam már, inkább rájuk hagytam
Nagyon egyszerű minnél lejjebb dugod a csövet annál előbb kattan.Ha felhúzod értelemszerűen többet lehet belenyomni egészen a kifolyásig.Így tutkó nem lessz pontos.
Hagyjuk, a tied keveset fogyaszt és kész, passz.
tényleg érdekel?
Mi az hogy mindig ugyanott kattan a pisztoly?
Jujj, de ügyi vagy! És te mindig pontosan ugyanannyira tudod telitankolni és mindig egy kútnál tankolsz egy csalási beállítással?
Jó vicc
Énis számolom bármily hihetetlen, de a kutak csalása és hogy nem tudsz mindig ugyanaddig tankolni minimum 0,2l csalás 100-on. Nekem 5l az átlagom, de volt már 3,8, ellenben 6 is.
A 2x1 gyertyások fogyasztanak így, a 2x2-esek majdnem fél literrel kevesebbet.
K8-asom van.A pontos átlagfogyasztás kiszámolása pedig nem igazán megeröltető:mindig tele kell tankolni,nullázol és amikor legközelebb teletankolod,megnézed mennyi ment bele és elosztod a megtett kilóméterekkel.És láss csodát,a legtöbb esetben több tizedesre végződik az eredmény!
Hali!

Láttam a regedet.A fradi pálya előtt fel kell állni a járdára,gyakorlatilag az a parkoló.A hungárai krt.-oldalon.
Nem tom milyen lesz,most megyeek először,de 8 ropit megér.A srác aki tartja halál normális volt telefonban.Reméljük jó lesz:)
Én csak tankolok és osztok szorzok.Ez ilyen reflex nálam autóból.Inkább támpont ha megugrik nagyon akkor valami hiba van a gépnél és szervízlátogatás lessz belőle.Már csak a tankolás miatt sem lehet pontos mert nem mindíg ugyanott kattan a pisztoly.Amúgy az enyém szerintem K6-os még nem 2 gyertyás Csak 07-ben helyezték először forgalomba ezért a forgalmi itthon is 07-es lett.
Péntek délután jelenésem van egy pálesz-sör partira, és ha motorozok előtte nem fogom bírni a kiképzést! Tudod, Kakucs fárasztó!
Akkor csapj le rá mert a hivatalos ügymenet jóval drágább és ezt szerintem senki sem kerülheti ki.Regadót csak NKH adatlapra számolnak amit viszont úgy kapsz ha egyedi forgalomba helyezéit csinálnak ami viszont nem 5e hanem 26000.-.
Az 5,1 teljesen normális K6 előttiektől. K7-től szarabbul megy, viszont jobban fogyaszt. De aki nekem iylen 4,5631202324-es fogyasztásokat írogat, az valszleg hatodikban indul, mert a fogyasztást pontosan kb fél literre lehet megállapítani.
A benzinszintjelző villogása és kigyulladása évjáratonként eltér!
Nekem annyi.Nem tudom mennyire jó vagy rossz.Annyira nem nézegetem csak néha elosztogatom.Gáz az 5,1?
A műszaki vizsgára sem kell vinnem, ha minden igaz, mert van egy ismerősöm ott aki azt mondta, hogy 5000Ft-ért megcsinálja nekem úgy a papírozást, hogy nem is kell lássák a mocit.