Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem jó hír.Mit szólt mikor kiszált?Bocs elnéztem.
cúnya piros lett
Értem MR.Wong jobbrol az 5. dzsunka.

Hamár így ruházkodunk.Drágább kordura vagy nagyon olcsó bőr?Nem sebességdöntésre készülök inkább a vízálló kényelmes legyen?
Beringeket néztem kabát 47-50e nadrág 35-40e körül többre nem lessz sokáig pénz?
Szegény!
Mi történt vele?
nem én akartam elhiheted, talán a suzukis papa jobban akarta aki hátulrol telibe vert
Valami noname, de még mindíg megvan. Igaz azóta nem használtam, de ennek már két éve.
Nem szabad elesni.
én már estem farmerban is, annak semmi baja nem lett
de a bőrömnek annál több
jol látod, de télen már nem igy lesz, ha jol megy
Atömdurva az a széldzseki.Márka?Tipus?
nem nagy sebességnél estek hálistennek, az nem mindegy hogy egy bőr kibir több esést is, cordura helyet meg vehetsz másikat,
no de nem akarok én itt vitatkozni, azt vesz mindenki amit akar,
csak jo tanácsként mondtam, ha megvan rá a pénze vegyen bőrt,
Én már csúsztam el 60-70 körül egy egyszerű széldzsekiben, egy kis helyen kibomlott a varrás, a vállamnál és a medencémnél pedig csak elszineződött az anyag. Pedig csak egy széldzseki!
100ezer alatt meg nem nagyon van normális minőségű bőrruha (esetleg akcióban).
De látom, ennek ellenére neked is cordurád van.
az azért az esés mértékétől is függ, de szerintem védelmi célok szerint nincs mérhető különbség a kettő között.
én csak onnan veszem , hogy akik körülöttem estek kordurába azoknak mind ez volt, szakadás, égés, mehetett a kukába
azért nem ilyen éles már a határ a kettő között. a mai kordura anyagok majdnem, persze nem teljesen, de tényleg majdnem annyit bírnak csúszás terén mint egy átlag bőrcucc, csak túrázáshoz stb kényelmesebb. megázás után hamarabb szárad, nem kell annyit ápolni stb. nekem 6 évig volt kordurám, most épp bőr van, de szerintem személyfüggő, hogy kinek mi a kényelmes
csak is bőr ! ha netán perec van, a kordura elszakad , beléd ég, mig a bőr nem és azt még tovább is tudod hordani
79 az nagyon baráti.
Nem tudom eldönteni mi lenne a jobb, egy olcsóbb bőr vagy egy drágább cordura. Olyan 100ezer pézem lesz rá (talán kicsit felette).
Ki lehet fogni a jót is olcsón...Én pl 79ért vettem 1 részes berik ruhát akcióban.Igaz az december elején volt
Szia!
Először is gratulálok a géphez. Gumist én őt ajánlanám http://www.forgogumi.hu/ szerintem nagyon korrekt srác, szépen is dolgozik, szerintem az árai is jók és elég sok minden van neki raktáron. Bár ha Pécs környéki vagy akkor tőled elég messze van.
Zsíír a ruha, csak egy kicsit olyan feelingje van mintha Birodalmi Rohamosztagos lennél a Jedi visszavágban Egyébként nekem is ezek a fehér coccok tetszenek, csak nagyon kényesek, szinte minden csapatás után tisztítani kell. Ezért sincs ilyenem.
Azért a hoki térdvédő az más igénybevételnek van kitalálva! Meg ha 50 fölött csapódsz és nem csúszol úgyis mindegy! Ne fogj meg fát és ne pattanj semminek, ha már az esés szóba kerül! DE INKÁBB NE ESS! 190 cm és kis sv? Kényelmetlen lesz! Nem lebeszélni akarlak, de az én cimbim is úgy festett rajta mint egy troll amit lehugyozott a fa! Gratulálok a rucihoz azért tényleg jó! De egy tanács! Öltözz alá még nyáron is! Könnyebb levenni!

Üdv Bud!
FrPeter: Atom jó lett az új vidi! Gratulálok hozzá! Ilyeneket szeretek nézni! Jah, és nem rock zene szól alatta, hanem amilyet én is hallgatok...
Kössz!

Ha be tudom majd hajtogatni magam 190 centijét a plexi mögé akkor talán nem

Sokan túlmisztifikálják ezt a márkát.(pl. csak marhabőr...A Kushitaninak láttam 2részesét 460-ért.Rs Taichi szintén baromi drága még kétrészesben is.Ráadásul ezek nem is versenypályára valók a 2részesség miatt...Aztán ezek még hol vannak a kengurubőr cuccoktól!Aminek a szorzója alapból kettes )Szerintem.Bár nem értek hozzá.Nem rossz a bőr kidolgozása, nagyon kényelmes maga a ruha, bár első úgy kellett rám felpattintani, igaz, akkor az 50est próbálta meg rámgyűrni a tag azzal a szöveggel, h kezdetben nagyon spanos lesz, idővel meg majd meglágyul...Azért az 52es méret job volt.Ugyan robotzsarunak érzem magam:D, de a benne lévő protektorok nem tűnnek elég jónak...El nem tudom képzelni, h egy buktánál ezek megvédjenek...Tudom, más tészta, de a hokis sípcsontvédőm 5x komolyabb a mocisruhában lévőtől,azt az 10ropi volt...

Amit feltétlen szereznem kell még az ilyen vékony ruhaszerű hálós kezeslábas volt amivel belebújtam a próbáláskor a boltban.Eésen kényelmes volt.
A 10w50 nagyobb terheléshez kell.
Békéscsabán van kettő is eladó, mintha ikrek lennének De ez nem az. 10w40 kell vagy 10 w50?