Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez az injektor tisztító téma engem is érdekelne, szóval ha valakinek van tapasztalata a témában pár sorban le írhatná.
Az autómba már töltöttem ilyet és annál érezhetően jobb lett a gyorsulás, egyenletesebb alapjárat stb.
De a motorba még én sem öntöttem
Olaj téma után kicsit más kérdés (Nekem am a Castrol Power 1-et is csipegeti, köv olajcserénél tuti h Motul 5100-at fog kapni):
ezekkel az injektor tisztító adalékokkal van valakinek vmi tapasztalata? Van vmi értelme, esetleg nemhogy használ de még árthat is? Előre is köszi aválaszokat.
Most arra gondoltam hogy el kéne húzni a következő olajcseréig a fogaskerék cseréjét, de ha azt mondod ilyen korban már bármikor robbanhat a bomba, akkor kicseréljük.
Szerinted?
Érdekes, pedig ott a gyújtás lakik.
Sanyi!
A mocimnál a bal oldalon a deklinél látok egy kis olajszivárgást..Mitől lehet az?Tudod ott ahol van egy imbuszkulcsos rész.
Jó..
Felhívom Full-Gas-t létezik-e külön tömítés, meg rákérdezek a kerékre is.
A tömítést ha nem lehet külön szerezni akkor megoldjuk, a kerék árának utánanézek. A vicc, hogy ősszel ingyé adtam oda mindenkinek az itthon elfekvő SV alkatrészeimt és volt köztük pár kerék is.
Kell egy jobboldali blokktömítés+ a kerék ugye?
A Quick Moto-nál kb. mennyiből jönne ki mindenestől?
Nem nagy meló, félóra(azt hiszem a kuplungkosarat nem kell levenni hozzá, ha mégis akkor kicsit több) és a kerék ára is 4 rugó körül van. Egyébként a K3 utániakon is célszerű megejteni csak azok még ugye fiatalabbak. Amit eddig láttam szétszedve mind szanaszét volt repedezve 4-5 éves korára a vízpumpa kerékkel együtt.
Gondolom az enyém is veszélyeztetett ezügyben.
Ezt az olajpumpa kerékcserét nagy meló megejteni?
Ha érdekel valakit még megvan az eladó ülsétakaróm/ülsépúpom sv 650hez 2003tól és szakálidom konzolokkal. Bővebb infoért írj emailt vagy 06704099199
köszi mindenkinek!:)
Ez így van, nagyon olcsó, de miért?
A Catrolt tudják eladni a legjobb árréssel, ennyi. Plusz a régi beidegződés nélkül a sok idióta a neve miatt megveszi.
A tipikus márkák és típusok közül bármit ( valvoline, motul, fuchs, stb), Castrolból legalább a power1-et. Látom másik topicban, hogy dynojet is játszik így azt gondolom nem lassan használod és akkor mindenképp jobb olaj kéne bele főleg, hogy a régi 650 hajlamos a csapszeg gondra és azon csak hajtókarcserével orvosolható nem úgy mint az újon. A gépeden, hogy megelőzz egy komoly problémát mindenképp cseréld le az olajszivattyú fogaskerekét, a kor miatt eltörik néha és nem egy drága dolog.
Nem tudom, nekem még nem volt vele gondom. Nekem olyan rakja bele, aki több mint 10 éve suzuki-kal foglalkozik. Mit ajánlanál helyette?
SV-be eddig az actevo csak azt bizonyította, hogy darabos trutymó jön le a végén és hangos a motor, csattogós a váltó. Legalábbis azoknak akiket ismerek és egyszer......csak egyszer használták is.
Nem tud valaki kormánylengéscsillapítót konzollal eladót? '02 Sv650- hez! Köszi.
Ezt az actevot étolajárban adják vagy a szervízeknek fizet a casrtol hogy mindenki ezt szeretné?
Castrol Actevo 10W40
Azt ajánlom, ha kell keress meg emilen: tali64@t-online.hu
pl: Durablend 4T 10W40
10W-40-es.
Utcára: Fuchs Comp4 vagy Motul 5100
Pályára, vegyesre: Fuchs Pro vagy Motul 7100