Igen van benne valami, gondolkodom is, hogy mit tegyek majd hátra mert az lassan csere érett. Amúgy lehet road lesz belőle mert nem pályázok egyáltalán.
Ha néha kimész pályára akkor tényleg nagyon jó választás a Conti Sport Attack, csak párszáz forinttal kerül többe mint a Road Attack. Én azért választottam az utóbbit mert nekem fontos szempont a futásteljesítmény is.
Jópár ismerősöm elől Sport Attackkal hátul Road Attackkal jár, így az eleje biztosan tartja az ívet, a hátulját meg nem fogyasztják el a kigyorsítások.
Én nagyrészt utassal közlekedek és ha lehet 120-140 közötti utazót szoktunk menni megerőltetés nélkül kényelmesen. Conti sport attack van fenn eddig 1500 km ment bele és jónak tűnik. Szerintem ár/érték arányban utcára igazán megéri.
Nekem is 2001-es van.
Én olyan 120-130-al használom, (persze ha a forgalmi viszonyok megengedik) ami olyan 5000-5500-as fordulatot jelent.
Utcai használatra szerintem a Conti Road Attack egy nagyon jó választás, Michelin Pilot Road 2 még nagyon dícsérik, de drágább is.
sziasztok!
Lenne egy pár kérdésem!
2001es 650 sv van.
Mi az ideális utazási sebesség egy illetve két személlyel?
Milyen gumit ajánlotok rá?(előre és hátra)
Mennyi az a fordulat ami a legjobban fekszik neki?
Tényleg nem rossz az ár és nem is akarok pofátlan lenni de ennyit tudok szánni rá. Csóró vagyok és ezt a vásárlást sem akarom reklámozni a párom elött mert ezért is cimmogna. Szóval ennyim van rá,ha gondolod?
10900ft az ára jelenleg és sehol máshol nincs ilyen alacsony áron. én is ennyiért vettem és csak felpróbáltam mikor megjött. szerintem a 8e nem rossz ár
szia! a gyári ülésről kell lecsavarni a felfogató konzolt. 2003 utánitól jó, nekem 2004es sv-hez lett volna. gyárilag rajta van egy kis fül amit be kell akasztani. fényezetlen állapotban van, üvegszálból, de teljesen hibátlan. ára: 8000+postaköltség, ha kérsz még tudok küldeni képet. eladtam az sv-t mire megjött, azért vált feleslegessé számomra.
Üdv Péter!
Érdekelne a láncszett... 2000-es évjáratú idom nélkülire kéne.
Milyen lánckerekek vannak hozzá? (mármint a méretek, meg a gyártó) A lánc akkor gondolom 525-ös ...
lenne 1 kérdésem mien viszkozitásu olaj kell 2000 évjáratu sv 650 be esetleg márka
elöre is kössz mindenkinek!
Jópár ismerősöm elől Sport Attackkal hátul Road Attackkal jár, így az eleje biztosan tartja az ívet, a hátulját meg nem fogyasztják el a kigyorsítások.
Én nagyrészt utassal közlekedek és ha lehet 120-140 közötti utazót szoktunk menni megerőltetés nélkül kényelmesen. Conti sport attack van fenn eddig 1500 km ment bele és jónak tűnik. Szerintem ár/érték arányban utcára igazán megéri.
Én olyan 120-130-al használom, (persze ha a forgalmi viszonyok megengedik) ami olyan 5000-5500-as fordulatot jelent.
Utcai használatra szerintem a Conti Road Attack egy nagyon jó választás, Michelin Pilot Road 2 még nagyon dícsérik, de drágább is.
Lenne egy pár kérdésem!
2001es 650 sv van.
Mi az ideális utazási sebesség egy illetve két személlyel?
Milyen gumit ajánlotok rá?(előre és hátra)
Mennyi az a fordulat ami a legjobban fekszik neki?
Válaszotokat előre is köszönöm!
én az alsó idomra utaznék...
z.
frpeter kukac svmedia.hu
Érdekelne a láncszett... 2000-es évjáratú idom nélkülire kéne.
Milyen lánckerekek vannak hozzá? (mármint a méretek, meg a gyártó) A lánc akkor gondolom 525-ös ...
Ez teljesen nyers vagy a felfogatás is rajt van?,gondolom 1000-hez is jó.Üdv: Szabi
Csak mai napon 21 óráig leadott rendelésekre a készlet erejéig!
Brembo SA első fékbetét 650-hez két első tárcsához: 15.000Ft
SV 650S/N DID X gyűrűs láncszett (2 kerékkel): 27.000Ft