Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gratula szép gép!
Véletlenül nem Békéscsabán vetted? Ott láttam egy hasonlót.
Amúgy nekem igol 10w-50es van a gépemben.
Járom az országot folyamat, szóval jöhet bármi infó. Szóval akkor 3 liter elég lesz motorolajból.
Jó kis csővázas N-es!
Tudnék gumist mondani, de nem tudom hol laksz, és gondolom 100km-eket nem utaznál egy hátsó gumiért.
Ha túrázol szerintem a Motul 5100 a legjobb választás, 3l kell venned. Szűrőt se felejts cserélni.
Sziasztok. Ma megvettem az első nagymotorom egy 650es SV-t. A hátsó guma kuka rajta, 160/60-17es Hol ajánlott új gumit venni? Tud valaki esetleg olyan helyet ami a legolcsóbb? Mert akkor nem keresgélek. A másik meg a motorolaj. Milyen viszkozitású, mennyiségű és márkáju olajat vegyek vele?

Köszi
Ja az tuti hogy a Dainese veri a mezőnyt, és ennek sajnos nagyon meg is kérik az árát.
Jó bogaras lesz! De jó ruci!
De köszi az infót.
Hát asszem ez nem az én árkategóriám.
lemaradt: viszont a laguna seca jól állna neked a mocid színét figyelembe véve.Az ugyanis fekete-sárgában rendelhető:)
Roli:

A dainese.com árai nagyjából stimmeltek.S mivel ez egy D-Store volt, nem sima kereskedés, ezért gyakorlatilag mindenük volt:)
Az árak pedig úgy alakultak, h
Full metal racer: 259.-
Axial: 319.-
A stripes pedig 749.-
1327.- lett volna, de elhoztam 1205.-ért.Amíg nem megy az euró vissza 290-re addig számszakilag jobban jártam.Ja, meg valami akció volt, azt kaptam sorsjegyet valami italian tour-ra.Esély nem sok a 18 résztvevő egyikére...Agostini, Biaggi meg a Lucchinelli lesz ezen a Dolomitos túrán.Nameg gyárlátogatás stb...A Dainese-AGV fizeti a kiutat, szállást, hazautat...Esély annyi rá, mint a lottó ötösre:)

Azonban inkább olyanokat kérdezz a ruhákról akik régóta motoroznak, nekem etéren (első 2részes:) még nincs tapasztalatom.
Szia!
Ha nem titok megkérdezhetem mennyiért sikerült hozzájutni?
Én is ruhát szeretnék vásárolni a közeljövőben.
Persze:balu88@mailbox.hu
Az eladó amúgy azt mondta, h amit ad a bőrruhához tisztító és ápoló az komoly szennyeződésekre van.Azt javasolta, h a bogarak stb. ellen a sima samponos víz + babaolaj kombó is megteszi.
Szerintetek?A víz nem szárítja ki?Azt után ameg berepedezik és b*szhatom...

A másik, szintén láma kérdés, a csizma takarja a gatyát, vagy a gatya a csizmát?

A csizma száránál két helyen is van tépőzár, az mire kell?Amúgy, ha kívülre raktam a gatyát, akkor hátul csak az egyik cipzárt tudtam behúzni.Valami rosszul csinálok?
Van itt a joghoz kicsit értő ember?

Az FG ugyanis azt írta, h a lentebb linkelt SV kiváló álapotú.Mi van akkor, ha én jóhiszeműen megveszem és menet közben derülnek ki dolgok?Mivel nem értek hozzá, így könnyű átnyesni...Akkor jogilag hogy alakul a szitu?

Dobok egy képet a friss bevásárlásomból.Hihetetlen, de a gyenge forint ellenére is olcsóbban jöttem ki, h itt Kölnben megvettem, mint otthon...
Nagyjából 20ropival olcsóbb lett a végösszeg.

Balu dobsz egy mailcímet?:)
1,6 mft tele extrával(kb.300eft).Persze az extrák eladásnál nem sok mindent nyomnak a latban..
Lehet banki lefoglalt, ha egy csodbe ment kereskedesben allt...ugyanis a kereskedesben levo keszletek nagyresze is banki finanszirozott.

En biztos nem vennek ra uj gumit, hogy eladjam ...a vevo ugyis alkudni akar es az uj gumi arat nem fizeti ki.
Balu mit is mondtál mennyiért vesztegeted a sárkányod?:)
Banki lefoglalt és 0km?Eléggé kizárt...
Újszerű állapot?Nekem ez zsákbamacskának tűnik.

Az új gumi lehet az is, h vonzóbbá tegyék az ajánlatot...

Ez az aukciósdi nem valami bizalomgerjesztő...Akkor már inkább az a fekete, vagy ha lenne elég cash akkor új fehér.
Ez a licit komoly vagy kamu?
Nekem az ezresen még a gyári gumi van és még van benne párezer kilóméter..most járok 15500-nál..
Egyébiránt meg mikor ilyen motorokat látok akkor jövök rá,hogy nem is adom a gépet drágán
A km-hez képest mindkettő olcsó, látni kéne őket.
Ilyen kicsi képek alapján nehéz.
Nekem mindketto furcsa...de lehet tulzottan gyanakvo vagyok.
A 650esen uj gumi van, 5900 km-nel?! Nekem az 1000esen is 9000et birt a hatso....az elso meg igy 10000 korul is birja.

Az 1000-es amit belinkeltel pedig nem gyari szin es erosen ar alatt van...Meg a gumi sem gyari rajta. Furcsa egy gep ez nekem.

De lehet nincs igazam....
Erről az Sv-ről beszéltem

FrPetinek már felvezettem az időhiányból eredő gondom.

Tőletek azt kérdezném, h ez megérné ennyiért?

1 csajé volt talán?

vagy ez?
Rövid egrus...nem szép de gavallér