Valahogy jobban idegesít a simán összecsukló első futómű meg asszem most átalakítom motorcsónakká ahogy nézem.Aszittem nyár van erre szedem elő a pulóvereket.
Na mindegy a dob lessz a legeselegesleges legutolsó amit cserélek.Pont a hangos kipuff volt az egyik ami miatt letámasztottam a robit.Infarktust okoztam a nyögdíjasoknak folyamatosan.
Hello!
Nekem kis kerek Finsterem van brutálisat szól.
Szerintem szebb a hangja mint akár a Leo-nak, de ez persze szubjektív. Egy a bökkenő, az a bizonyos E betű. De eddig nem volt probléma, még műszakin se.
Köszi.Meg tudnád mondani,hogy kb.mibe kerül egy ilyen szűrő,vagy esetleg milyen más sportszűrő létezik?(igazából azért érdekelne,mert azt hallottam,hogy a gyári szűrőnél sokkal több port köt meg és 80 ezret is el lehet vele menni....feltéve,ha rendesen karban van tartva!)
Én még nem fóliáztam, de ennyiért már le is fényezik a motort, sztem nagyon sok.
Az e-mailed nem volt túl egyértelmű, akkor te keresed őket, vagy intézzem?
Nagyon nem normális.
Ha tudod fizettesd ki egy új idom árát.
Azt nem értem minek egy olajcseréhez szerelő, nincs egy műszaki érzékkel megáldott ismerősöd?
A múlt héten elvittem a biciklit szervízelésre.Ajánlották a srácot hogy jól dolgozik.Lecserélte aaz olajat beállította a fékeket stb.
Mikor visszamentem a motorért a kmóra plusz 20kmt mutatott. Ez normális sterintetek?
Viszont ami ezután jött az kiverte a biztosítékot.Az ülés alatti műanyag burkolati részen vízszintes irányban egy 10cmes részen repedés keletkezett "valahogy".Állította hogy nem tudja hogy hogy keletkezett!Felajánlotta hogy megcsináltatja.Mit tennétek?
Jó-Dobronyáék már február óta nem árulnak motort, csak ha esetleg beesik valaki.
A kp-t nem szeretik a kereskedők, mert a motorokon alig van haszonkulcs, pláne alku, meg ingyenes forgalomba helyezés, stb... A haszon a hitelen van, nem is kevés. ezért hajtanak el ha kp-s vagy.
Kérlek várj egy napot, megpróbálom neked elintézni a gépet jó áron, de nem ígérek semmit. Van némi kapcsolatom a FG-ban.
Ha jól emlékszem, akkor a Szekszárdi Full Gas-ban van egy fehér S-es, ott meg tudod kérdezni, rendes is a fószer, legalábbis mikor én vettem akkor az volt!
szerintem is kényelmesebb az egyeneskormányos,én is most fogom átfaragni de én itt láttam egy gyári fejidom kicsinyítést ahol le van vágva az aljábol és a tetejéből így maradhat a lámpa és a műszerfal is és lesz szélvédelem.
amikor vettem nem tudtam kiprobálni, biztosan nem vettem volna meg ha tudom hogy ilyen kényelmetlen hosszútávon
viszont éjszaka is jol látok ezekkel a lámpákkal ami az s-ben van,az utángyártott termékek javarésze meg nem valo éjszakai menetelre 0 a világítás bennük
Jó-Dobronyáék...Eddig (első 150oldal innen) nem volt rájuk panasz...
Nekem is furcsa, mert a tag azt mondta, h ténylegbehalt a motorpiac, hetek óta nem érdeklődött senki a mocijaik után...Aztán hirtelen előkerül egy kp-s foglalózó?
tudtok ajánlani normális kereskedőt?Akivel lehet alkudozni az árról, vagy extra dolgokról?
Sv650s fehér a kiszemelt továbbra is.Átlagban 1.598e
Mennyit hajlandóak leengedni?Eddig úgy tűnt,h a hiteleseknél többet engednek.Pedig a kp rögtön zsebben van:( .Ki érti ezt?!
Na mindegy a dob lessz a legeselegesleges legutolsó amit cserélek.Pont a hangos kipuff volt az egyik ami miatt letámasztottam a robit.Infarktust okoztam a nyögdíjasoknak folyamatosan.