Nos rákérdeztem a váltókarra az ebayos csókánál most írt vissza nincs nekik csak ez a 03 előtti verzió.Viszont a fékkar ahogy láttam van nekik fekete és alu kivitelben feketealu 5,5 font+postáért és a fékpedál háááát nem tom gsxr-eké vna fenn nem tom jó e svre.Kuplungkart már itthon találtam 650-re 1300.-ért.
Igazából ha fentről jön le egyből a 2 cső, akkor +-1000Ft lehet az eltérés, mivel a fittingek a drágák.
Amúgy már kicsit emelkedtek az árak, már 22 az első, mivel 20-ért nem éri meg nekem kétszer kimenni érte, többe kerül a benzin...
Ha kell több egyszerre akármire, akkor megy 20-ba.
De a felső csavar és a fittingek állásamiatt mindenképpen látni kéne.
Az enyémen lett írva az injektortérkép és simán visszapofázik főleg akkor ha 3-ból 2-be pakolod visszafelé..egész fasza kis durrogásokat produkál néha..
Nemigen vágom de nekifutok mégegyszer.Amit linkeltem az 99-03 ig jó látszik a képen hogy meg van törve a karformája és középen van az a gömbcsuklószerű lószar amibe a kart tekered.A 04 utáninak meg szögegyenes a karja és belül van a lószar no.És ha lejjebb görgeted a linket ki is írja hogy 2004 előttire jó.Mindazonáltal nem hiszem hogy taiwanon megállt az idő szerintem már legyártották a 04 utániakhoz is az öntformát így lehet megrendelted és ők már 04 utánit küldtek.A további linken látszik hogy a 27 váltókarból legalább 23-ra ugyanazt a képet adták meg tökmindegy volt hogy melyik suzuki volt odaírva így nem lepődnék meg hogy ha lenne 04 utániuk is.Ha sikerül rávenni hugomat talán tok emailt iratni vele.Rákérdezztetek holnap.
Ha jól látom a zoli által betett képen egy k3-as van,namármost ezen a képen ugyanolyan váltókar van mint amit én rendeltem az e-bay ról annyi külön bséggel hogy nem felhajló!Tehát akkor ezek szerint az én k5-ös svmre jó a k3 előtti váltókar?
Amúgy már kicsit emelkedtek az árak, már 22 az első, mivel 20-ért nem éri meg nekem kétszer kimenni érte, többe kerül a benzin...
Ha kell több egyszerre akármire, akkor megy 20-ba.
De a felső csavar és a fittingek állásamiatt mindenképpen látni kéne.
Megszerkeszted,elküldöd és megcsinálják olyanra amilyenre akarod!
Én is itt csináltattam a kisteherautómra a matrica szettet!
Csak méréssel és rajzolással is lehet, de ha utána át kell szabni, úgy elég drága lehet a végén.
Majd küldik a matricát.
Megmondom őszintén, fogalmam sincs! Még az előző tulajnál került fel, így nem tudom honnan szerezte.
Hol lehet olyan DONOR-os matricát venni mint amilyen Neked van a gépeden?
Múltkor írtad,hogy van fémfékcsöved.Csak sv-re vagy másra is jó?Konkrétan cbr1000f(sc21)-hez kellene.
Lenne egy elado kek szinu tankom SV-re 30.000-ert
Elso villaszar par 70.000,-
km ora konzollal 40.000,-
Tukor 3000,-/db
Index 3000,-/db
Június végén asszem elnézek hozzátok.
(Ne vegyél komolyan ma vicces vok)