A 04 utániak másmilyenek mint az ebayos amit linkeltem.Viszont egy emailt szeritem érhet hogy rákérdezni ettől a cégtől hátha van 04 utáni is ennyiért.
No ez a 04-es a képen hótt más van.Fönn a 30-as.
Azon már én is gondolkodtam, hogy 5-ös csavar át és kész. Lehet ez lesz a vége. Remélem azért nem fog többet törni, bár ez legyen a legnagyobb balesete mindenkinek egész életébe.......
Én is ugyanezt érzem,mióta Sanyi belőtte a gépet.Sokkal kezesebb és gyorsabban reagál a gázmozdulatokra.Nem rángat hidegen és normálisan el lehet vele indulni.Igaz a kipufogó visszadurrogása eltűnt,de igy legalább nem kócolja össze a szelepeket:)
Nekem is letört a váltókarom,illetve csak az a része,amit a lábaddal pöckölgetsz.Átfúrtam a kart és 13-as kulccsa hajtható csavart küldtem keresztül a lyukon.Rátettem 5db anyát aztán ennyi.Legolcsóbb megoldás.Esetleg húzhatsz még rá zsugorcsövet és máris gumiborítású is:)Felesleges új kart venni,hidd el fog az még letörtni.
Hello!
Ha a nálam okosabbak azt mondják, h ez jó 2005-re akkor egy engem tutira érdekelne. Bár ebay-t soha nem használtam szóval ha más is rendelne akkor becsatlakoznék.
Köszi mindenkinek a válaszokat, amiket eddig kaptam.
Izé van itt vagy 27 féle mind 10 fontért. Lehet mazsolázni.Érdemes lenne egy nagy csomagot összedobni különféle cuccokból.Lehet adnának engedményt.link
Ma sajnos eldőlt a gépem és odalett a váltókarom! Nincs valakinek véletlenül elfekvőbe? vagy esetleg tudtok valami helyet ahol jó áron hozzá lehet jutni?
Nagyságrendileg mibe fáj egy ilyesmi, csak, h tudjam mivel kell számoljak.