Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ok!
Nagyságrendileg mibe fáj egy ilyesmi, csak, h tudjam mivel kell számoljak.
A 04 utániak másmilyenek mint az ebayos amit linkeltem.Viszont egy emailt szeritem érhet hogy rákérdezni ettől a cégtől hátha van 04 utáni is ennyiért.
No ez a 04-es a képen hótt más van.Fönn a 30-as.
Na akkor felhomályosítás. 1999-2003 a váltókar egy tengelyen van a lábtartóval. 2004 után már külön tengelyen. Tehát nem kompatibilisek.
Bármikor jöhetsz.
És ez jó a K3 utániakra? Hol a szorítócsavar?
Ti foglalkoztok ilyesmivel nem? Mert akkor a nyár folyamán lehet elnéznék hozzátok, h ránézzetek, h rendbe van-e.
Ezt rendeltem E-bay-ról!7000 ft. volt!Az alább belinkelt is ugyanilyen!
Attól függ hol és mit állítottak rajta.
Még egy kérdés:
Előző tulaj rakott fel egy raptor dobotés azt mondta, h hozzáállíttatott mindent, ettől függetlenül előfordulhat h visszadurrog néha?
Ez CSAK 2003-asra jó, illetve a gömbölyű SV-re, 1999-2002-ig.
2004-2008-ig másfajta kell, illetve 2009-ről nincs infom.
Azon már én is gondolkodtam, hogy 5-ös csavar át és kész. Lehet ez lesz a vége. Remélem azért nem fog többet törni, bár ez legyen a legnagyobb balesete mindenkinek egész életébe.......
Én is ugyanezt érzem,mióta Sanyi belőtte a gépet.Sokkal kezesebb és gyorsabban reagál a gázmozdulatokra.Nem rángat hidegen és normálisan el lehet vele indulni.Igaz a kipufogó visszadurrogása eltűnt,de igy legalább nem kócolja össze a szelepeket:)
Bár ahogy néztem azt írják, hogy csak 2003-ig.
Szia!

Nekem is letört a váltókarom,illetve csak az a része,amit a lábaddal pöckölgetsz.Átfúrtam a kart és 13-as kulccsa hajtható csavart küldtem keresztül a lyukon.Rátettem 5db anyát aztán ennyi.Legolcsóbb megoldás.Esetleg húzhatsz még rá zsugorcsövet és máris gumiborítású is:)Felesleges új kart venni,hidd el fog az még letörtni.
Hello!
Ha a nálam okosabbak azt mondják, h ez jó 2005-re akkor egy engem tutira érdekelne. Bár ebay-t soha nem használtam szóval ha más is rendelne akkor becsatlakoznék.

Köszi mindenkinek a válaszokat, amiket eddig kaptam.
Izé van itt vagy 27 féle mind 10 fontért. Lehet mazsolázni.Érdemes lenne egy nagy csomagot összedobni különféle cuccokból.Lehet adnának engedményt.link
Annyit kiszaszeroltam hogy 10 font+7 körüli a posta és 10 db van belőle.
Ha jól nézem ez nem jó a K3-tól fiatalabbakra. Viszont felhajlós ami nem lenne rossz.
Hát ha ez lenne az akkor még postával is 5500.- körül lenne.Már bocs hogy beleszólok.

link
Ezt hol találtad? Amúgy csak halkan jegyzem meg, hogy 2003 és 2009 közt nem csak egyféle váltókar van, erre érdemes odafigyelni!
Utángyártott váltókar? Az érdekelne, mármint több darab, az ebay-en nem vagyok járatos. Nem lehet, hogy az gyári csak kint ennyi az ára?
E-bay-en van kb 6500-ért utángyártott,jobb mint a gyári!
Tegyél fel róla képet, lehet, hogy meg lehet javítani. Ebből nem tudok utángyártottról és a gyári 15 rugó körül van.
Sziasztok!

Ma sajnos eldőlt a gépem és odalett a váltókarom! Nincs valakinek véletlenül elfekvőbe? vagy esetleg tudtok valami helyet ahol jó áron hozzá lehet jutni?
Szrintem ha nem megy le koppig akkor az nem gáz, az én 650es svmen se ment le koppig. A melegítésnél szerintem nyáron 2-3 perc bőven elég.