Szia!2004-es 14000 km uj hátsogumi és fékbetét.friss müszaki.Uj aksi.Puig bukogomba,tankpad mini indexek kis rendszámtáblatarto.Fekete szin.Telszámot emailba adok!
ÁÁÁ nem azért kérdeztem mert ki akarlak használni, hogy beállítsd a vasat , azért köszi hogy nem felejtetted el. Azzal kapcsolatban úgy is foglak hívni és egyeztetünk hogy mikor jó. Most majd futóművet fogyok állítani. Szereztem egy leírást és az alapján megpróbálom belőni. Mivel a leírás azt mondja hogy kb: fél napot vesz igénybe az állítás, én már kimegyek a reggeli nyitásra.
Még nem tudom, gondolkozom rajta. A készüléket és a laptopot a műhelyben hagytam így nem tudnám vinni. Ha egyszer úgy gondolod, hogy írjunk rá akkor egyeztetni kéne és kivinném a pályára a cuccost.
Személyesen nem ismerem a srácot, de a lányomnak gondolkoztunk, hogy megvegyük-e, próbálgattuk is. Ha bejössz hozzánk beszélgethetünk róla.....vagy bármiről.
Sziasztok!
Megvettem első 650 sv-met!
Lenne egy két kérdésem viszont hozzátok!
Mennyi az az idő amikor a motor bemelegedett és már lehet neki húzni?
Másik. A "szivatója" nem megy le a vanal végéig!Mi lehet a hiba?
Esetleg Pesten hol tudtok egy jó szervízt ahol átnézik a motort és egy átfogó képet adnak róla?Viszonylag olcsón is?
TSanyi!
Egy másik topicban írtad, hogy ismered a motorom. Tudnál mondani róla információkat? Mire, hogyan használta az előző tulaj, van-e esetleg valami amivel ő nem biztos hogy eldicsekedett volna, ilyenek. Nincsen semmi bajom a motorral, csak szeretném jobban megismerni az előéletét, hogy ha mégis lenne valami akkor az abból eredő gondot meg lehessen előzni. Köszi a segítséged!
Sziasztok!
Hazafele sajnos nem tudtam rendesen megjáratni a gépet, de harapott rendesen. Viszont további előny, hogy a kis gázmozdulatokra az alsó tartományban érzékenyebb, szerintem adagolhatóbb lett.
Köszi.
Esetleg Pesten hol tudtok egy jó szervízt ahol átnézik a motort és egy átfogó képet adnak róla?Viszonylag olcsón is?
Válaszotokat előre is köszönöm!
http://szerviz.svmedia.hu
Egy másik topicban írtad, hogy ismered a motorom. Tudnál mondani róla információkat? Mire, hogyan használta az előző tulaj, van-e esetleg valami amivel ő nem biztos hogy eldicsekedett volna, ilyenek. Nincsen semmi bajom a motorral, csak szeretném jobban megismerni az előéletét, hogy ha mégis lenne valami akkor az abból eredő gondot meg lehessen előzni. Köszi a segítséged!
Válaszotokat előre is köszönöm!
Hazafele sajnos nem tudtam rendesen megjáratni a gépet, de harapott rendesen. Viszont további előny, hogy a kis gázmozdulatokra az alsó tartományban érzékenyebb, szerintem adagolhatóbb lett.
Köszi.