Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Háj! Probléma ugyanaz! Megoldás: alapjárat 1400-ig fel és Tsatyi kütyüje 10 forint! Tegnap én fé9ig vidámkodtam rajta, de nem fulladt!
Azt hogy érted, hogy gyári dob csak a fojtás van kivéve? Ki van herélve? Ha bejössz hozzánk megoldjuk, eléggé tipikus az SV-nél.
Irj sanyiéknak megoldják.Szervizesek és én reklámozom őket kemény pénzért a fórumon.
De majd jön ő is.
http://szerviz.svmedia.hu/
Hali!
Gondok az sv-mel...
Egy 2004 év végi 650s-ről van szó, 20e km-el, szervíz után. A hiba pedig a következő: néha leáll. Pl: Meleg motornál, ha egy kis gázzal inditom akkor felpörög, és utánna kapásból leáll. Ha gáz nélkül inditom, és mikor beindult, utánna húzok neki egy kövéret (7e-8e) akkor is leáll. VAgy pl ha menet közbe üresbe, vagy behúzott kuplungal kicsit megtúráztatom akkor is leáll. Nem mindig úgy az esetek harmadában. Utánna kis köszörülés után ugyan beindul, de tovabb kell tekertetni az öninditót, mint mondjuk a reggeli első hideg inditásnál. A gyári dob van rajta, csak a folytás van belőle kivéve -- az injektor térképhez nem lett nyúlva. Én elsőre gyertyára gondoltam, most zsír új Denso van benne, de a hiba megmaradt. Ami furcsa, hogy a fogyasztás jó 5 és 8 liter közötti, a moci is megy mint az állat. Szépen egyenletesen húz, nem dadog, nem rángat, semmilyen fordulatszám tartományban :s. Ha van terhelés, akár hogy cibálhatom, nem áll le, veszi szépen a fordulatot, csak üresben túráztatva fodul elő h lefullad.
Van vkinek ötlete, h mi lehet a baj? merre nézelődjek?
Előre is köszi minden segítséget, üdv Stavi
Ok, de 1 hetet azért számolj rá előtte! :)
Ez jó ár,akkor az 54ezres szervíz előtt keresni foglak!
13500.
Mennyiért tudtok K&N-t?Tisztítást szerelést megoldom!
Szia,

Elnézést, de elírtam, nem A1-el, hanem A korlátozottal lehet vezetni. Egyébként elkelt a motor, úgyhogy tárgytalan...

Üdv,

Peti
Meg lehet venni ha szívni akartok :D
Én csak leírtam amit látok, de nem cáfolt meg senki...
És ezt csak egy kép alapján... Képzelem mi lehet még élőben.
A1-gyel mióta lehet vezetni 25kW-os motort? Az 125ccm-ig szól.
Amúgy tudunk sportlégszűrőt igen, újat és használtat is egyaránt.
Az szopó mert tudtam volna egy banki lefoglalt sv-t elég jó áron..de biztos nem 25 kw-ra van vizsgáztatva szerintem..
Ha 25KW van a forgalmiban igen.Más kérdés hogy Frpéter szerint nem kóser a gép.
Télleg lehet vezetni A1-el?:O
Jaaa kimaradt még:K&N légszűrő van benne és a teljesítményírást Kalivoda Imi csinálta Bp-en.
sziasztok!
Eladnám sv 1000s típusú motoromat hátha esetleg érdekel valakit A motor magyarországi,szervízkönyves és sérülésmentes.Extrák:sötétített plexi,gyári teljes idom és űléstakaró púp.Giannelli titán kipufogó vagy választható hozzá Egrus shorty oval kipufogó is.Elől Lucas fémfékcső,Prop-tech sebességfokozat kijelző.
Az ár alkuképes valamilyen szinten 1,65mft.Esetleg extrák nélkűl is eladó 1,45mft-ért.
Akit érdekel ezen a számon elérhet:30/9089573
Tudunk K&N-t jó áron. Egyébként ha valakinek nincs kedve otthon a K&N tisztítással bajlódni akkor azt is vállaljuk.
A szinkronnak csak akkor van érezhető hatása ha a mostani állapotban rossz. Az eddig mért SV-k nagy részén volt hatás mert állítani kellett, de volt ami jó volt. A mai gépen(Hentes) volt érezhető hatás, Neki írtunk is a sportdob miatt. Kiváncsi vagyok, hogy beválik-e?
nem, hanem olyan, mint az autókon.
Még egy kérdés, lesz az állításnak érezhető hatása is vagy csak a mocinak tesz jót?
A sport dobot most cseréltem vissza az eredetire, a rendőrök megvannak őrülve(felénk), sport szűröm nincs, tehát akkor elég lenne egy szinkron is(szerintem).Foglak keresni,addig is köszi az infókat. Itt a fórumon megtaláljuk egymást.
Hello! Az enyém nagyon gút lett! Köszi!
Most csináltam meg a 48ezres kötelezőt de azthiszem a következőnél veszek most már én is egy sportszűrőt mert a papírbetétes 6000 km. után mocskosul ganés és nem is lehet normálisan kifújni!Gyárilag meg 18000-ként írják a cserét....Pfffff..
Ebből kifolyólag a következő szervíznél megkereslek benneteket egy injectortérkép átvésésre!
Van sportdobod vagy légszűrőd? Mert ha van akkor érdemes írni is, ha nincs akkor persze felesleges. A szinkron ára 4 rugó, ha írok is akkor együtt 10.
sziasztok megtudnátok mondani hogy az sv650 s az sportkormányos mint a gyorsasági motorok vagy tura kormányos?
köszönöm elöre is választ