Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni Tőletek!
Sv 650-est szeretnék venni csak nem tudom hogy melyik a jó választás a s ok hírdetés között!Van e valami jellemzője egyes szériáknak esetleg hátránya vagy előnye!?
Köszönöm!Sziasztok!
Hát igen,megértem. Én is így vagyok vele. Van egy fórumom,beírhatod hogy vannak cuccaid,nézik elég sokan,hátha lesz valami belőle. http://www.szumo.sokoldal.hu
Áh nincs mit legalább volt 5 perc reményem hogy a bizbaszok érdekelnek valakit és némi pízmag jön a házhoz.De sebaj míg élek remélek és küzdök mint malac a jégen.
Áh ezek semmi.
És így első ránézésre régebbi 02 előttire kéne nekm meg az újabb van amire kell azon van külön fordszám mérő.Viszont a régebbihez már láttam tankot angol ebay-on emberi 45-50e res áron ha van kapcsolat onnan elhozni sokminden beszerezhető onnan.
szia!
sérülésmentes tank kellene,bal első lábtartó, bal farokidom ,vezérműlánc feszítő állító ill. N-es típushoz műszerfal(vagy csak fordulatszámmérő). ennyi.:)
Nekem egy 99'-es főtengelye tört ketté(a garázsban még megvan) és az is hasonlóképp kezdte, 22000 volt benne "elvileg". A régi Sv olajszivattyújának a fogaskerekét illik kicserélni mert csúnyán elöregszik és atomjaira törik. Az enyém is így járt az előző tulajánál és kicserélték fémre a kereket, de megköszörültették a főtengelyt. Na erről nem tudtam, 6000km után kettétört a tengely.
A lánc az gatya rajta,de azt azért kiszúrom,van annak is hangja de ez más.. A szép az egészben hogy amúgy szereléssel foglalkozok,de csak sor4esek voltak terítéken.Másokon mindig tok segíteni,de ha a magamérol van szó,nem tok tisztán látni!
Ja,még annyit róla,hogy nyitott dob van rajta,hallom is néha,hogy visszadurrog... a zaj meg talán picit a kopogásos égésre is hasonlíthat.. Hajjaj,nemtom..
Sziasztok! Az ügyben kérnék tanácsot hogy vettem egy 2002-es SV-t,nekem olyan mintha terhelésnél(és csak is akkor,alapjáraton és tolóüzemnél nem) tompa kopogást hallanék 28 ezer van elvileg benne...ELVILEG bár a lánc és a gumiai szerint lehet mert azok a gyáriak.SZÓVAL nekem eddig sor4eim voltak ott nem volt ilyen.Nem hangos de nyugtalanít. Megszivattam magam,vagy OK ez így? előre is kössz a hozzászólásokat! Pisti
Én meg csak jót tudok elmondani a motoromról,meg azt,hogy y kilóméter óta hozzá sem kellett nyúlni.. Persze mindenki a saját eladnivaló motorját dícséri...
olvass vissza egy kicsit..
Segítséget szeretnék kérni Tőletek!
Sv 650-est szeretnék venni csak nem tudom hogy melyik a jó választás a s ok hírdetés között!Van e valami jellemzője egyes szériáknak esetleg hátránya vagy előnye!?
Köszönöm!Sziasztok!
És így első ránézésre régebbi 02 előttire kéne nekm meg az újabb van amire kell azon van külön fordszám mérő.Viszont a régebbihez már láttam tankot angol ebay-on emberi 45-50e res áron ha van kapcsolat onnan elhozni sokminden beszerezhető onnan.
(Az emelőszemes változat)
sérülésmentes tank kellene,bal első lábtartó, bal farokidom ,vezérműlánc feszítő állító ill. N-es típushoz műszerfal(vagy csak fordulatszámmérő). ennyi.:)
Csak nem te is beléptél az sv-sek táborába,másik fórumon láttam hogy alkatrészt keresel hozzá!