Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na jó nekifutok mégegyszer.

www.motoremelo.hu
www.motoremelő.hu GSS-nek van faszántos központi elelője a többi barkácsmegoldás.Én a gurtnival fellógatást választanám mint olcsó alternatívát.Esetleg első emelő?Kölcsön valakitől?
Hali sifi!
Szóval lehet félre érthető voltam ,a rendszám tábla,index tartót neveztem sárvédőnek!Amennyiben te is erre gondoltál a teló számom: pannon/3536988
harpi@vipmail.hu
Az kéne nekem, egy nagy inbusz kb.22-es de nekem ilyen nincs, mehetek kuncsorogni valakihez.
Még valami, az elejét házilag, hogy emelitek (emeled) meg.Ez lesz a köv.problámám. A hátulja támaszon van és próbáltam a blokk alatt autó emelővel de az nem működik. Lehet,hogy a kormánynál,vagy a villanyaknál fogva fel lógatom az elejét, ha valaki jobbat nem tud tanácsolni.
Hát nekem valami macskazabáló digó az egészet kilopta a tanktámasztékot meg én hagytam el.Így passz de van egy faszántos crova készletem.
Halihó. A ti szerszám készletetekben van az első kerék kiszereléséhez dugó kulcs,.
Most próbálnám kiszedni de nem találok hozzá, ez csak egyedi problem, vagy általános?
Vagy valamit rosszul csinálok?
Még annyit hogy pár napig lehet nem leszek net közelbe, ha nem válaszolok mostanában akkor az ezért van, de pénteken biztos hogy tudok már jelentkezni.
Hello harpi!
Engem érdekelne a sárvédő. Tudnál adni egy e-mail cimet és akkor ott megtudnánk beszélni a részleteket.
Elöre is köszönöm.
Üdv: sifi
Találta másik képet egy robesz kormányán van.Kíváncsi vagyok sv-n hogy is lessz ez.
Szevasztok!

Egy cimborámnak van mágneses tanktáskája ami kb.2 literes lehet..apró dolgok elférnek benne.A gps-nek is tökéletesen megfelel szerintem..
Hali Fr! Letöltöttem a hétvégi Kakucson készült képeket, jók lettek és KÖSZI SZÉPEN így csupa nagybetűvel.
Viszont a mi kérdésem lenne, hogy olyat produkál a moci, hogy motorféknél amint 4000 alá esik a fordszám fura kopogó-kereplő hangot ad a 2 henger közül (gondolom injektor?) és ez után már nem is igazán akar megszűnni. HA húzom neki és 4000 fölé forg. akkor halkul ugyan, de a köv lassításnál megint kezdi és ez akkor is hallatszik ha áll a motor és csak alapjáraton jár (beindítás után nem csinálja egyébként). Valakinek van esetleg vmi ötlete, vagy volt esetleg hasonló tapasztalata?
Ja a motor: 2006-os SV650S 25000 km
Előre is köszi
Ha meglessz tesztelni fogom dobok képeket mindenről.
hú, ez de király!
a tartója mennyire könnyen szedhető le?
(mert gps nélkül elég béna azért)
Ja de én inkább felszórom a GIVI új tatyóját a kormányra.link

link

Csak az a feneség hogy egy hónapja vadászok rá.Shox baxik behozni így ismi belgáktól megrendelte oszt majd valahogy hozzám kerül május végére.
Nekem egy Oxford tanktáskám van.
Nincs vele semmi gond. A mágnesek simán tartanak bármilyen sebességnél/szélnél és a fényezést abszolút nem bántja (Persze figyelni kell, hova és hogyan tesz le az ember a táskát. Pl. vasreszelékbe a mágneses oldalát nem jó... :) )

Fólia:
Én louis-os fóliával fedtem le a farokidomot, hogy a nyeregtáskák ne karcolják össze. Ez is bevált, de mivel kb 7 fokban ragtam fel tavaly ősszel nem tapadt meg rendesen néhány helyen, így nem túl szép. De ha profik csinálják, egy motort simán le lehet fóliázni úgy, hogy észre sem veszed (szerintem)
én néha motoron is használok gps-t, és olyankor jó lenne egy minimál méretű tanktáska térképtartóval. (most a hátsó ülésre pókozok egy kis táskát, abban van a gps, és csak fülhallgatóval hallgatom. de autós tapasztalat, hogy néha bele kell nyúlni. Pl amikor kerülni akartam Kóspallag irányába, de a végén úgy döntöttem, nemcsak az "irányába" megyek, hanem fel is gurulok a szállóig. akkor aztán fél órán keresztül hallgattam, hogy "fordulj vissza ahol lehet"... :)
Bár lehet az rendszámtartó.Bocsi.
Hogy ezt Frpéter mennyit kereste.
Szeva mindenki!
Maradt egy gyári hátsó sárvédőm a régi gépemről/K-5 ös/!Akinek kell viheti köszönömért,nekem csak a helyet fogja!
turbozombi hétvégén kakucs?
Nem akarom mert csak a lábam helye a problémás rész..máshol semmi baja a festésnek.
Tényleg srácok eladó egy spidi 54-es méretű bőrnadrág..ha érdekel valakit...
Aha, oda lehet. Külön-külön az oldalakra, de ne akard körberagasztani szóval a tankpadot is beleértve, mert akkor már nem lesz jó...
Oda simán lehet szerintem.
Nem akarom az egész tankot csak azt a részt ahová a lábad bepasszintod..És azt is átlátszó matricával..
Hátizsák, vagy övtáska...