Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem Lucas van fennt,igaz,hogy csak az első fékcső lett cserélve.A színes bevonatos,ugyanolyan színű fém fittingel asszem 23eft volt.
tudom, én csak kiegészítettelek, ha valaki nem tudná, miért utaltál erre.

én is a szinén gondolkozom, és akkor ugyanolyan szinű felnicsík is jó lenne, kérdés, milyen irányba induljak. jelenleg gyári állapotú (rendszámtartó kivételével), ezüst szinű. Ha pl fehér lenne a fékcső, + a felnicsík, akkor a fehér (de gyári) indexek is jöhetnének... Fehér felnicsík ellen az szól, h ezüst a kerék, nem tom, eléggé elüt-e az ezüst keréktől, vagy csak a fekete keréknek áll jól... fotosoppal szórakozhatnék, de lusta vagyok :)
Én is ezt mondtam... Ráadásul amihez hozzáér a fémháló, azt megzabálja garantáltan!
Én pirosat vettem, csak még nem került fel.
bevonat kötelező. a csupasz fémhálón átmegy a por, a fémszövet a port hozzádörzsöli a belső felülethez, és kidörzsölődik a cső anyaga (most az mindegy, hogy belül további fémszövet van a műanyag/teflon cső anyagában)
szia,
milyen kivitel? (kétfélét ismerek, az egyik gyakran levágja a fittinget nyomás alatt. van a roppanógyűrűs vagy milyen, meg "a másik"). de ha értelmezhetetlen így a kérdésem, akkor inkább telefonálok egyet és pontosítom hogy mit is akarok...
Ezek méretre szabva, fittinggel előre összeszerelve értendők? Az elülső cső a gyári elrendezést követi T-elosztóval, vagy az egyik munkahengernél kettős csatlakozással megy át a másik munkahengerhez?
köszi!
z.
Az X-bike -nál a Goodridge sokféle színben 20 e egy kétszálas változat csavarokkal, tömítésekkel, ha nem kell bevonat rá, még olcsóbb, bár az szerintem kerülendő...
Persze megbolondítva alu, vagy króm fittingekkel drágább..
SV 650S-hez már tudok fémhálós fékcsövet is.
Első 22000
Hátsó 10000
Első+hátsó 30000
hali
2003as SV-nel hogy kell emelni a hatuljat? a kutyacsont röviditésével, vagy hosszabbitásával? 1cm változtatás mekkora emelést jelent?

kössz előre válaszotok
Köszi, már vettem egy fix emelőt az első kerékhez is.
Köszi még egyszer.
Üdv: Szabi
Szevasztok Urak!
Az adatlapomon látható sv 1000s eladó..Akit érdekel a 30/9089573-as számon megtalál..
SV láncszett akció!
2009.05.13-2009.05.24. leadott megrendelésekre!

SV 650N/S 1999-2009:
DID 525 O gyűrűs szett: 33.000Ft helyett 26.000Ft
DID 525 X gyűrűs szett: 38.000Ft helyett 31.000Ft plusz ajándék Fuchs láncgél 2500Ft értékben!

SV 1000N/S 2003-2007:
DID 530VM X gyűrűs szett: 41.000Ft helyett 34.000Ft plusz ajándék Fuchs láncgél 2500Ft értékben!
DID 530ZVM X gyűrűs szett: 52.000Ft helyett 42.000Ft plusz ajándék Fuchs láncgél 2500Ft értékben!

Most minden láncszettet féláron, 3500Ft-ért fel is szerelünk!

Megrendelés, info: frpeter kukac svmedia.hu
Nekem van egy GSS-féle kerekeken guruló központi emelőm, épp eladó. Tényleg bevált, jó megoldás. Ha érdekel keress meg.
Van. Írj mailt. frpeter kukac svmedia.hu
Sziasztok!

Keresek a motoromhoz (sv1000s K5) hátsó féktárcsát. Akinek van, az kérem, hogy keressen.
Ha nem jön össze akkor nyugodtan keress meg.
Köszi a felajánlást, egyelőre úgy néz ki szombat délelőtt viszem megnézetni egy szerelővel (haverom ajánlása alapján, ő is oda hordja évek óta az övét) a mocit, aztán majd meglátjuk mi lesz.
Köszi mindenkinek, kicsit úszom a melóban, nem sok időt töltök gép előtt... Remélem az enyém lesz, mert eddig ez a legolcsóbb ajánlat :p
Stipi-stopi, küldtem mailt! Köszi!
Sziasztok! Esetleg ha valakit érdekel van egy-két SV650s 2002-es alkatrész! 30-2179312
Szóni kéne FRnek.Sokáig kereste.Lehet má talált.
Jó,én csak bátorkodtam..........
Akinek kell majd keres !
Ha gondolod megnézzük, tényleg jók lettek a kakucsi képek....csak az enyémek kicsit lassúak....
Ezt Frpeter kereste nagyon,dobj neki egy mailt,ha még nem talált biztos kellene neki!
Hello!
Én nem arra gondoltam, az nekem is megvan, szóval az nem érdekel, de azért köszi.
Üdv: sifi