tudom, én csak kiegészítettelek, ha valaki nem tudná, miért utaltál erre.
én is a szinén gondolkozom, és akkor ugyanolyan szinű felnicsík is jó lenne, kérdés, milyen irányba induljak. jelenleg gyári állapotú (rendszámtartó kivételével), ezüst szinű. Ha pl fehér lenne a fékcső, + a felnicsík, akkor a fehér (de gyári) indexek is jöhetnének... Fehér felnicsík ellen az szól, h ezüst a kerék, nem tom, eléggé elüt-e az ezüst keréktől, vagy csak a fekete keréknek áll jól... fotosoppal szórakozhatnék, de lusta vagyok :)
bevonat kötelező. a csupasz fémhálón átmegy a por, a fémszövet a port hozzádörzsöli a belső felülethez, és kidörzsölődik a cső anyaga (most az mindegy, hogy belül további fémszövet van a műanyag/teflon cső anyagában)
szia,
milyen kivitel? (kétfélét ismerek, az egyik gyakran levágja a fittinget nyomás alatt. van a roppanógyűrűs vagy milyen, meg "a másik"). de ha értelmezhetetlen így a kérdésem, akkor inkább telefonálok egyet és pontosítom hogy mit is akarok...
Ezek méretre szabva, fittinggel előre összeszerelve értendők? Az elülső cső a gyári elrendezést követi T-elosztóval, vagy az egyik munkahengernél kettős csatlakozással megy át a másik munkahengerhez?
köszi!
z.
Az X-bike -nál a Goodridge sokféle színben 20 e egy kétszálas változat csavarokkal, tömítésekkel, ha nem kell bevonat rá, még olcsóbb, bár az szerintem kerülendő...
Persze megbolondítva alu, vagy króm fittingekkel drágább..
SV 650N/S 1999-2009:
DID 525 O gyűrűs szett: 33.000Ft helyett 26.000Ft
DID 525 X gyűrűs szett: 38.000Ft helyett 31.000Ft plusz ajándék Fuchs láncgél 2500Ft értékben!
SV 1000N/S 2003-2007:
DID 530VM X gyűrűs szett: 41.000Ft helyett 34.000Ft plusz ajándék Fuchs láncgél 2500Ft értékben!
DID 530ZVM X gyűrűs szett: 52.000Ft helyett 42.000Ft plusz ajándék Fuchs láncgél 2500Ft értékben!
Most minden láncszettet féláron, 3500Ft-ért fel is szerelünk!
Köszi a felajánlást, egyelőre úgy néz ki szombat délelőtt viszem megnézetni egy szerelővel (haverom ajánlása alapján, ő is oda hordja évek óta az övét) a mocit, aztán majd meglátjuk mi lesz.
én is a szinén gondolkozom, és akkor ugyanolyan szinű felnicsík is jó lenne, kérdés, milyen irányba induljak. jelenleg gyári állapotú (rendszámtartó kivételével), ezüst szinű. Ha pl fehér lenne a fékcső, + a felnicsík, akkor a fehér (de gyári) indexek is jöhetnének... Fehér felnicsík ellen az szól, h ezüst a kerék, nem tom, eléggé elüt-e az ezüst keréktől, vagy csak a fekete keréknek áll jól... fotosoppal szórakozhatnék, de lusta vagyok :)
Én pirosat vettem, csak még nem került fel.
milyen kivitel? (kétfélét ismerek, az egyik gyakran levágja a fittinget nyomás alatt. van a roppanógyűrűs vagy milyen, meg "a másik"). de ha értelmezhetetlen így a kérdésem, akkor inkább telefonálok egyet és pontosítom hogy mit is akarok...
Ezek méretre szabva, fittinggel előre összeszerelve értendők? Az elülső cső a gyári elrendezést követi T-elosztóval, vagy az egyik munkahengernél kettős csatlakozással megy át a másik munkahengerhez?
köszi!
z.
Persze megbolondítva alu, vagy króm fittingekkel drágább..
Első 22000
Hátsó 10000
Első+hátsó 30000
2003as SV-nel hogy kell emelni a hatuljat? a kutyacsont röviditésével, vagy hosszabbitásával? 1cm változtatás mekkora emelést jelent?
kössz előre válaszotok
Köszi még egyszer.
Üdv: Szabi
Az adatlapomon látható sv 1000s eladó..Akit érdekel a 30/9089573-as számon megtalál..
2009.05.13-2009.05.24. leadott megrendelésekre!
SV 650N/S 1999-2009:
DID 525 O gyűrűs szett: 33.000Ft helyett 26.000Ft
DID 525 X gyűrűs szett: 38.000Ft helyett 31.000Ft plusz ajándék Fuchs láncgél 2500Ft értékben!
SV 1000N/S 2003-2007:
DID 530VM X gyűrűs szett: 41.000Ft helyett 34.000Ft plusz ajándék Fuchs láncgél 2500Ft értékben!
DID 530ZVM X gyűrűs szett: 52.000Ft helyett 42.000Ft plusz ajándék Fuchs láncgél 2500Ft értékben!
Most minden láncszettet féláron, 3500Ft-ért fel is szerelünk!
Megrendelés, info: frpeter kukac svmedia.hu
Keresek a motoromhoz (sv1000s K5) hátsó féktárcsát. Akinek van, az kérem, hogy keressen.
Én nem arra gondoltam, az nekem is megvan, szóval az nem érdekel, de azért köszi.
Üdv: sifi