Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát ja. Sajnos ilyenek ezek a matricák. Nekem a srác 1 hétig küzdött vele, de nem tudta megcsinálni. Pedig nekem nem tűnt bonyolultnak.
A tankon a piros részt akartam kiragasztatni...
Tanktáskát úgy döntötem nem rakok fel sok ahogy látom a nyűg vele ,ha simán rakom fel lejön a festék ha matricás védő azt nem lehet szépen felrakni,a bőr alatt a homok ugyanúgy karcol. .Ki tud kiigazodni mindenen?
A visa/mastercard elfér a zsebben.Igaz ez csak ha gazdag leszek akkor.Amúgy meg nem pakolok sok cuccot.
Hát KB én is így számoltam.Talán az aljára megy a felső ivre max külön darabból esetleg bár frász se tudja hogy fog kinézni.
Pl a tanktáskát jobban rögzíteni. Mert a mágneses nem ér sokat, és még össze is karcolja a tankomat...
Nem krossz motorra kell rakni tankbőrt...
Pl sehogy. Amikor akartam a régi motorom tankját fényeztetni, a dekoros barátom akinek vágógépe is van stb... azt mondta, h 3 különböző irányba sajnos nem tud görbíteni matricát. 2 tengelyen lehet csak megcsinálni.
Elméletileg UV védettek és simán szokták autóknak az orrát fel egész a motorháztetőig evvel védeni hogy a bogarak meg kövek kárt ne tegyenek a fényezésben ha ezt birják akkor a bőrgatyó stb meg sem kottyan.Viszont a trükkös tank hajlatokat passz hogy csinálják meg ha vastag a fólia.

http://www.typobaureklam.hu/ko...
Én is a 3M-re gondoltam.. Csak nem tudom mennyire tartós a dolog..csak ki van téve azért nem kevés hatásnak..Nap,eső stb.
A tank börre van egy ellenpéldám. Egy cimborám tankján volt ilyen holmi és amikor elösször levette kb. fél év olyan volt a tankja mintha víz papirral át csiszolták volna. a por bement alá és tette a dolgát szép alattomosan. Szóval szerintem a fólia sokkal hatásosabb, ha már valaki ilyenben gondolkodik.
Ja és elfelejtettem ha átlátszó a fólia akkor egy dekoros olcsón megoldja a védelmet öcsém a kocsiküszöböt csináltatta 3M foliával.
Jajj az jó.Csóri vok nincs bőrnacim meg tanktáskám és bolond aki mögém ül.
Amúgy tényleg teccik tök csinos a bőr.Ha kimegyek a válságból istókuccse beszerzek egy ilyet.
Véd!Nem karcolja össze a tanktáska illetve a bőrnadrág a tankot esetleg az utas keze ha épp elviszed egy körre és kesztyű nélkűl taperolja a tankot..gyűrűvel.. .Tényleg..urak nem tudtok tankvédő fóliát valahonnan?Tank oldalára kellene az állag megóvása érdekében.
Őőőőő mire is jó ez a tankbőr azon kívül hogy csini?
Ha van még valami eladó Szóljatok már !
Sajnálom,hogy lekéstem a tankbőrröl !
Azt nem mondtam, csak egy példát mondtam arra, hogy lehet visszarakni rosszul is egy kereket. Látatlanban nem tudok és szerintem senki megoldást a gondra, ha gondolod behozod hozzánk és megnézzük.
Bocsi Gyari, de a Biji megvette.
Ezt inkább mailben. De hol kerestél?
Küldj rám egy mailt, cím hárommal alább.
Olaj Ügyben kerestelek ,mit tudsz ajanlani?
a hatso kerékkel lenne baj?
A mai KakucsRingről képek és videok hamarosan (kb éjfél) a http://forum.svmedia.hu oldalon a véget ért túrákban.
Igen, van fékkarom. Keress meg: frpeter kukac svmedia.hu
Ha nem válaszoltam, akkor nem kaptam meg! Milyen címről küldted és mikor? Ismételd meg plz!
Folyamatosan telepítik őket,hogy eddig mennyi és hol működik azt sajnos nem tudom.
Sziasztok!

Frpeter érdeklődöm, hogy megvan-e még a fékkar. Sikerült ma felborítanom a motort...
Hát ha jó lessz a jövőben beneveznék valamikor egy párra.