A láma kezdőre annyit, hogy ma kakucson csúfosan alázott minden SV-s. A rugót szerdára ígérte a szaki és gondolom hétvégére betesszük Fr gépébe és akkor majd kiderül jó-e?
Áh haggyuk a szállítmányozás és a B-king túl gyilkos együtt egy láma kezdőnek.
Rugóügy alakul?
Mert bár tényleg nagyon amatőr vok viszont nehéz, így ha beleesek egy kanyarba és picit ráhúzok a fékre a fém fékcső miatt rögtön összeesik az eleje és hát akkor meg szokásom ilyedni mert az autó ilyet nem csinál.Viszont ez igen nos még betekerem azt az állítót de gyanítom kevés lessz a súlyomhoz.namost nem szeretek kanyarban ilyedezni így kéne valamikor vele valamit.
mondjuk nem sanyi vok de ha bigoneoszi kék bőrét szeretnéd akkor gondolom email neki és dumáljátok meg oszt utánvét.Ha a bagstertől amit sanyi linkelt be az passz angol és tudnom kéne angolul.
Sorry de nem tudtam ma lejutni Kakucsra,tegnap este hirtelen felindulásból lementem Jászboldogházára motoros találkozóra és mocskosul odabasztam az agynak!
Ma viszont mentem egy karikát a cbr-rel és itt irsán a felüljárónál jött szembe egy piros sv,csak nem Kakucsra tartott?
Az nem kiegyensúlyozás gond, akkor rázna egy sebességtartományban. Ez inkább olyasmi mintha a kereket nem sikerült volna jól visszarakni. Épp nemrég jött hozzánk egy srác akinek szakszervízben rosszul rakták vissza a hátsókereket.
Elképzelhető nem szabadna sétálnia 250 ig elég stabil szokott maradni noha a futóművet kisporolták belőle, de jó uton stabil 200 felett is jóval nézz át mindent nem játék!
szia péter küldtem egy mailt olaj ügyben megkaptad?még egy kérdés minden sv-s hez 200felett elkezd a motor sétálni,most lettek uj gumik felrakva lehet,hogy nem jol lettek kiegyensulyozva?
Rugóügy alakul?
Mert bár tényleg nagyon amatőr vok viszont nehéz, így ha beleesek egy kanyarba és picit ráhúzok a fékre a fém fékcső miatt rögtön összeesik az eleje és hát akkor meg szokásom ilyedni mert az autó ilyet nem csinál.Viszont ez igen nos még betekerem azt az állítót de gyanítom kevés lessz a súlyomhoz.namost nem szeretek kanyarban ilyedezni így kéne valamikor vele valamit.
most hétvégén még nem működött ugye ? mikortól várható ?
Szia hogyan tudnám megvenni a tankbőrt? nem tudom mi a szabály engem érdekene?
Melékletben felteszem a fixen telepített trafipakszok várható elhelyezésének adatait, igaz ez "csak" Veszprém megyére vonatkozik de hátha érdekel valakit.
Ma viszont mentem egy karikát a cbr-rel és itt irsán a felüljárónál jött szembe egy piros sv,csak nem Kakucsra tartott?