Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A láma kezdőre annyit, hogy ma kakucson csúfosan alázott minden SV-s. A rugót szerdára ígérte a szaki és gondolom hétvégére betesszük Fr gépébe és akkor majd kiderül jó-e?
Na jó kimaradt a csinálni.
Áh haggyuk a szállítmányozás és a B-king túl gyilkos együtt egy láma kezdőnek.
Rugóügy alakul?
Mert bár tényleg nagyon amatőr vok viszont nehéz, így ha beleesek egy kanyarba és picit ráhúzok a fékre a fém fékcső miatt rögtön összeesik az eleje és hát akkor meg szokásom ilyedni mert az autó ilyet nem csinál.Viszont ez igen nos még betekerem azt az állítót de gyanítom kevés lessz a súlyomhoz.namost nem szeretek kanyarban ilyedezni így kéne valamikor vele valamit.
szia !
most hétvégén még nem működött ugye ? mikortól várható ?
Pedig lehetnél.. Én csak újat tudok olcsóbban, de az is közel 30 rugó lenne. Halgass Zolira.
mondjuk nem sanyi vok de ha bigoneoszi kék bőrét szeretnéd akkor gondolom email neki és dumáljátok meg oszt utánvét.Ha a bagstertől amit sanyi linkelt be az passz angol és tudnom kéne angolul.
tsanyí!
Szia hogyan tudnám megvenni a tankbőrt? nem tudom mi a szabály engem érdekene?
Talán most sikerül,bocsi de másnapos vagyok.
Halihó Mindenkinek!
Melékletben felteszem a fixen telepített trafipakszok várható elhelyezésének adatait, igaz ez "csak" Veszprém megyére vonatkozik de hátha érdekel valakit.
Na most megkavarom 06-07 körüli az enyém.Régebben idomos most csupasz.85-90 fok körüli a hőfoka.
az enyém csak 650-es.
Az enyém 2007-es igaz ezres viszont városon kívűl a hőfok 85-87 szokott lenni,városban 100-106-ig is felmehet..
nekem is, de talán majd régebbi tulajok is nyilatkoznak róla kinek mennyi és mi a normális.
Az enyém csupasz.Városon kívül 74 fok körül szokott lenni a víz,akár 12 akár 38 fokos a levegő.
egyik igen másik nem, enyém viszont gyári teljesidomos
Nekem is 2008-as van.Nem biztos,hogy van összefüggés,de fejidomosak?
enyém 2008, másik kettő 2006-os.
A tiéd működik helyesen.egyébként milyen évjáratúak?
a furcsa csak az, hogy a másik két sv-s akikkel motorozni szoktam, nekik 85-90 fokos szokott lenni menet közben.
Hogy lehet megvenni a tankb?rt ? nem vÁsÁroltam mÉg a fÓrumon segÍtsetek mÁr !
Sorry de nem tudtam ma lejutni Kakucsra,tegnap este hirtelen felindulásból lementem Jászboldogházára motoros találkozóra és mocskosul odabasztam az agynak!
Ma viszont mentem egy karikát a cbr-rel és itt irsán a felüljárónál jött szembe egy piros sv,csak nem Kakucsra tartott?
Az nem kiegyensúlyozás gond, akkor rázna egy sebességtartományban. Ez inkább olyasmi mintha a kereket nem sikerült volna jól visszarakni. Épp nemrég jött hozzánk egy srác akinek szakszervízben rosszul rakták vissza a hátsókereket.
Elképzelhető nem szabadna sétálnia 250 ig elég stabil szokott maradni noha a futóművet kisporolták belőle, de jó uton stabil 200 felett is jóval nézz át mindent nem játék!
szia péter küldtem egy mailt olaj ügyben megkaptad?még egy kérdés minden sv-s hez 200felett elkezd a motor sétálni,most lettek uj gumik felrakva lehet,hogy nem jol lettek kiegyensulyozva?
OK!