sziasztok !
egy kérdésem lenne. normális, hogy ebben a jóidőben menet közben városon kívül a hűtővíz hőfok 75-nél nem megy magasabbra viszont ha araszolok akkor szépen megy fel és 104-nél a ventillátor is bekapcsol.
Nekem csak matrica kellene (tankra és oldal idomra). Most kezdik festeni a tankomat és lakkozás előtt oda akarok érni a matricával
Egyébként a hűtő már elkerült az általad ajánlott hűtőshöz és remélem hamarosan nekiállnak legyártani az újat.
Hát a magyar suzukinál bármikor lehet ce gondolom olcsóbban szeretnéd.
Kérdezz végig pár bontóst itt Ricsi bontó esetleg Sugo motors.Bár nagy lessz a gyanum hogy nem fogsz találni.Mikor én kerestem alkatrészt nehéz volt.pláne tank ami bukáskor sérül könnyen.Bár angol ebay-on lenne a legkönnyebb.Egyet már találtam: http://cgi.ebay.co.uk/suzuki-s...
Eredeti Suzuki Sv tank és idom matricát szeretnék venni. Esetleg valaki tud egy jó helyet ahonnan érdemes rendelni?
Illetve hol tudom megnézni, hogy az Sv-nek a festésének mi a színkódja, mert kellene a tank festéséhez. (2003-as és ezüst metáll)
Erőre is köszönöm a válaszokat.
Engem érdekelne mert sv 1000-em van!
Csak az egyik oldala látható a képen ! Tudsz még felrakni több képet? Sajnos nem olvastam el a szabályzatot nem tudom,hogy megy a vásárlás ?
Szia! Sajna ez a 2003-as kék színűhöz megy aminek a baltic blue a neve. Azthiszem a tiéd dark blue. Amúgy tök jó állapotban van, sehol nincs szétmenve a varrás, és megvan hozzá az összes pánt is.
egy kérdésem lenne. normális, hogy ebben a jóidőben menet közben városon kívül a hűtővíz hőfok 75-nél nem megy magasabbra viszont ha araszolok akkor szépen megy fel és 104-nél a ventillátor is bekapcsol.
Régi 4-es Irsáig aztán a 405-ösön Kakucsig.
De Pestről sztem egyszerűbb az M0 aztán M5 kombó
Egyébként a hűtő már elkerült az általad ajánlott hűtőshöz és remélem hamarosan nekiállnak legyártani az újat.
Kérdezz végig pár bontóst itt Ricsi bontó esetleg Sugo motors.Bár nagy lessz a gyanum hogy nem fogsz találni.Mikor én kerestem alkatrészt nehéz volt.pláne tank ami bukáskor sérül könnyen.Bár angol ebay-on lenne a legkönnyebb.Egyet már találtam:
http://cgi.ebay.co.uk/suzuki-s...
Matri
ca már könnyebb vaterán is láttam.
Eredeti Suzuki Sv tank és idom matricát szeretnék venni. Esetleg valaki tud egy jó helyet ahonnan érdemes rendelni?
Illetve hol tudom megnézni, hogy az Sv-nek a festésének mi a színkódja, mert kellene a tank festéséhez. (2003-as és ezüst metáll)
Erőre is köszönöm a válaszokat.
Ákos
Hogy tudok még több képet megnézni róla ?
Csak az egyik oldala látható a képen ! Tudsz még felrakni több képet? Sajnos nem olvastam el a szabályzatot nem tudom,hogy megy a vásárlás ?
Írj ! Üdv: gyari
Már biztos h én is megyek
szia
Engem érdekel a tankbőr.Milyen állapotban van ?
Színben megy a 2004-es 1000-hez?
/adatlap,fénykép/
jani
Érdekel valakit kék Bagster tankbőr SV-re? 10-be eladó.