Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az jó, ha sikerül addigra lecserélnem egy kipuffot akkor odaérek és mehetünk együtt. Ha nem vagyok ott ne várj, majd odatalálok valahogy.
Az lenne a nemnormális,ha nem így lenne.
Ha gondolod Alsónémedi után az OMV kúton (körforgalom) megállok tankolni 12:15-kor onnan mehetünk együtt.
sziasztok !
egy kérdésem lenne. normális, hogy ebben a jóidőben menet közben városon kívül a hűtővíz hőfok 75-nél nem megy magasabbra viszont ha araszolok akkor szépen megy fel és 104-nél a ventillátor is bekapcsol.
Az jó aszittem tank is kell.Noszogtasd sokszor az emberkét hajlamos bevállalni sok melót és elhavazódik.
Akkor csak ott találkozunk, pestről valaki?
Én monorról megyek:
Régi 4-es Irsáig aztán a 405-ösön Kakucsig.
De Pestről sztem egyszerűbb az M0 aztán M5 kombó
Aki megy holnap kakucsra merre menne?
Nekem csak matrica kellene (tankra és oldal idomra). Most kezdik festeni a tankomat és lakkozás előtt oda akarok érni a matricával
Egyébként a hűtő már elkerült az általad ajánlott hűtőshöz és remélem hamarosan nekiállnak legyártani az újat.
Hát a magyar suzukinál bármikor lehet ce gondolom olcsóbban szeretnéd.
Kérdezz végig pár bontóst itt Ricsi bontó esetleg Sugo motors.Bár nagy lessz a gyanum hogy nem fogsz találni.Mikor én kerestem alkatrészt nehéz volt.pláne tank ami bukáskor sérül könnyen.Bár angol ebay-on lenne a legkönnyebb.Egyet már találtam:
http://cgi.ebay.co.uk/suzuki-s...

Matri
ca már könnyebb vaterán is láttam.
Sziasztok!

Eredeti Suzuki Sv tank és idom matricát szeretnék venni. Esetleg valaki tud egy jó helyet ahonnan érdemes rendelni?
Illetve hol tudom megnézni, hogy az Sv-nek a festésének mi a színkódja, mert kellene a tank festéséhez. (2003-as és ezüst metáll)
Erőre is köszönöm a válaszokat.

Ákos
Engem érdekelne!
Hogy tudok még több képet megnézni róla ?
Engem érdekelne mert sv 1000-em van!
Csak az egyik oldala látható a képen ! Tudsz még felrakni több képet? Sajnos nem olvastam el a szabályzatot nem tudom,hogy megy a vásárlás ?

Írj ! Üdv: gyari
Gyere bátran. Neked Irsától (ha jól tom ott laksz) még messze sincs.
Már biztos h én is megyek
Ésss ujra megy jövö héten teszek fel képeket akkor teljesen kész lesz kipuffot kivéve :)
Helyes, gyere bátran, nem olyan rossz az a pálya , de tény hogy az igazi, gyors versenypályáktól távol áll. Szerintem még az ezressel is élvezetes.
rajta
Köszi. Azért gondolkodom rajra.

szia
Szia! Sajna ez a 2003-as kék színűhöz megy aminek a baltic blue a neve. Azthiszem a tiéd dark blue. Amúgy tök jó állapotban van, sehol nincs szétmenve a varrás, és megvan hozzá az összes pánt is.
Szia!
Engem érdekel a tankbőr.Milyen állapotban van ?
Színben megy a 2004-es 1000-hez?
/adatlap,fénykép/

jani
Lehet hogy kimegyek én is a CBR-el!
Most 4000,- 13-18 óráig
Passz.Én vasárnap füvet nyírok.Turbozombi megy oda.
Sziasztok!

Érdekel valakit kék Bagster tankbőr SV-re? 10-be eladó.