Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Erröl tud nekem valaki valami infot??hol és mennyiért lehet kapni?
Raptor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nekem egy gianelli nyitott dob van rajta nagyon jol szol és az ára sem vészes
Üdv mindenkinek! Én 17 éves vagyok és sajna egy SV 650 K4 jóvoltából, ami tulajdonképpen már a tulajdonomnak tekinthető, sikerült elérnem, hogy a meglévő jogsimat is elvegyék, nem csoda mentem vele kb 1000 km-ert, na mindegy, ez mellékes. Igazából az érdekelne, mivel teljesen gyári-bukógomba meg kis plexi van rajta-hogy amikor végre meglesz a jogsim, az első utam hova vezessen egy normális dob érdekében!?!? Rendeszerre nincs pénzem, tehát csináltatni fogok valahol egy dobot! De hol? Meg az is érdekelne, hogy eredményezni fog-e némi teljesítmény növekedést, vagy egy szimpla dobtól ne várjak semmit? Tanácsaitokat előre is köszönöm!

Ja, és a "teljesen kezdő" motoros barátom ha elfogadja egy nála jóval fiatalabb motoros tanácsát, akkor először azt mérlegeli, hogy tulajdonképpen mit keres a motorozásban!? Mert ha csak maga a motorozás mint hobbi érdekli akkor szerintem a Fazer jobb választás! De ha valami többre vágyik, és nem akar venni mondjuk egy R6-ot, akkor szerintem az SV jobb döntés!!! Volt szerencsém viszonylag sok motort kipróbálni-bár nem eleget , többek között a tesóm GSX-R 600-ával is mentem és, bár nagyon tetszett, én úgy gondolom, hogy az SV 650 még pont abba a kategóriba tartozik amit még normális körülmények között ki tud használni az ember, és nem kell állandóan rettegni hogy a nála 150-el lassabban közlekedők felkészültek-e az érkezésére! Szeintem ez így helytálló! De a "mindkét motor kipróbálása" sem rossz ötlet!
Én sem fogalmazhattam volna meg jobban.
Remélem a komoly kihívással nem rám céloztál Old Man barátom!

Teljesenkezdő.
Viccet félretéve, pontosan nem tudnám ezt neked lefordítani. Abban viszont biztos vagyok hogy ha kipróbálod mind a kettőt, Te is érteni fogod mire gondolok.
Az egy olyan jármű jellemzésére szolgáló kifejezés, amelynek a pályán való tempós terelgetése egyesek számára komoly kihívást jelenthet.
Pályázni nem nagyon akarok. De mit takar a "nyersebb motor" kifejezés?
Én megnéztem és nagy szerencséje van hogy nem zakózott. Viszont én najon örülök hogy nem fazert vettem! Ha tényleg szeretnél pályázni, esetleg a kupasorozatban is indulni akkor csak az SV jöhet szóba.
Viszont az SV szerintem sokkal nyersebb motor, bár én épp ezt szeretem benne.
gondolom nem vártad meg a végét
Bocs, de ezen mit kell nézni?
Hali,

long time reader first time asker.

Két kérdésem van:
1, akinek van SV650-e, az mit _nem_ szeret benne. (az mostanra már nyilvánvaló lett, hogy mit igen:) Gondolok itt bármire, ami egyátalán kapcsolatba hozható a mocival (pl. a faluban köpködnek, mert mindenkinek kawája van simán érv )
2, milyen mocit veszel következőre? Aki lottón nyert tegnap, ne válaszoljon.

Tavaszig gyűjtöm a válaszokat, mert belerángattak ebbe az iparágba (höhöhö, felültettek egy sv-re, ami megváltoztatta a génállományomat), de még van három hónapom, hogy egy márkakereskedő szemébe nézzek és megbízzak benne.
Üdv!
Szerintem a válasz roppant egyszerű: próbáld ki mind a kettőt és ami jobban tetszik, azt válaszd. Ha nem tudod kipróbálni, kissé más a helyzet. Ha pályázni is szeretnél, mindenképp jobb választás a 650S (sportosabb üléspozíció). De a két motor alapjaiban különbözik, ezért én nem nagyon szeretem összehasonlítani őket. Az is lehet, hogy sokan óvni fognak a V2-től, ami ebben az esetben szerintem fölösleges. Viszont ha hosszabb távra tervezel, mindenképp gondold meg alaposan!
yotube-n rengeteg video van mindkettorol
Nekem a Fazer hagja jobban tetszik.
Ezt viszont érdemes megnézni :
bambivsFazer
Sziasztok!

Teljesen kezdőként akarom megvalósítani régi álmomat és venni akarok egy nekem való motort.
Mivel még nem vagyok túl öreg, de viszont apa is vagyok, így óvatosságommal vegyülő adrenalinhajhász vágyam az SV650SK7 felé hajtott. Kora tavasszal akarom lerakni a jogsit és nagyjából abban az időben kihozni a motort.
Viszont keresgélés közben feltünt a yamaha FZ6 Fazer.
Milyen szempontok alapján éredemes dönteni? Általában külvárosból való bejárásra és városi használatra szánom. Egyenlőre nem is gondolkodom a pályázásban, de ismerve magam 1 év múlva már abba is bele fogok kóstolni. Nem 1-2 évre tervezek vele.
Szóval: SV650 vs FZ6Fazer?
Kérdeztem... Kaptam is tőle kaptam a rosszat az 1000 esét azt mondta kicseréli de ha hamarab találnék akkor jobb lenne, meg visszaszámolná az árát a vízhűtőmbe.... azért köszi
Kérdezd meg Peet-et, hátha látott már olyat: svbonto@gmail.hu
Sziasztok!!! tunátok segíteni kellene nekem SV650 olajhűtő!! sürgős!! Esetleg 1000 Es olajhűtőt tudok érte adni!
VAlamit megprobálok rajta Javitani
Sebesség tiltás a Suzukinál egyedül a Hayabusában van. A K2 SV ezt tudja. Némi finomhangolással kicsit javíthatsz rajta, de csodát ne várj.
KÖSZIKE
a DANGER bikes - Dannyboy - biztos tud rá vmi okosat mondani....

LX
Áá meg még valami
mennyit megy mert az enyém egyedül vagy két személyel 210 -et megy van valami elektronika benne sebbeség korlátozás terén??? tudsz erröl valamit??
Bizony, bizony K2-es.
Pusi:mikori évjáratu a mocid 2002-es??
Kérdeztem