Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az svmedián biztos tudnak nálam okosabb emberek tanácsokkal szolgálni őket kérdezd meg inkább
Rendszám tábla tartót el szeretném tüntetni tudod azt a ronda sárvédöt hogy tusdnám megoldani???
köszi benéztem
Szia Zoli! Nézz be ide... www.hplus.hu/svmedia/portal.ph...
60 ból meglesz a motortuning a mociba
Én 170 cm "magas " vaqgyok épp hogy leér róla a lábam
Más szivacs + huzat, meg pár centit meg is van emelve....
hh átalakított???
Nekem abszolút kényelmes a 650-es ( 185 cm vagyok), igaz nekem nem gyári az ülésem... hanem átalakított.
Sziasztok!
186cm-es magasságommal nem kicsi nekem egy SV 650S ?
(Nagyon remélem h nem!)
Köszi
Ha jól sejtem neked a karbikitt kellene. Azt az e-bay-en 65-80$ között kapsz.
Itthon a Prop-tech-nél lenne érdemes érdeklődnöd. Szerintem Csaba is tud neked mindenféle jó megoldást. www.prop-tech.hu/
Üdv.
mert sport dobom van fenn nyitott meg sport légszürő és a karbit is szeretnén hozzá hangolni
Az pontosan minek is?
Segitség kénne hogy hol és mennyibe kerül Sv 650 hez 2000évjárathoz Dynojet kit???
én csak képet csináltam
Úgy látom, ez ugyanaz az állandóan leérő rendszer, mint a Teóé. Hogy mé" nem tudják ezt normálisan megcsinálni?
Upsz, akkor ismét hibáztam!
neki tzr50 e van.sztem ezt csak fotózta
Megkérdezhetem mennyibe fájt a rendszer?? És milyen a rövid dob?
HerrYaqsz!

Semmi harag, probléma....ha rám is gondoltál az elnézést kérő hozzászólásod közben.
Minkét motor nagyon jó, ez a lényeg!

Üdv: Gino
Koca a beszólásodért jövőre a pályán DISZNÓVÁGÁST rendezek!
Zotya,előre is köszönjük a segítséget. Ahogy már Bopénak is mondtam élni szeretnék vele!
És ha döntés születik a jövő évi szabályok tekintetében kérlek titeket mielőbb tudassátok. Ha lehetséges szeretnék pályaidomot venni, és esetleg más forrásból tenném.

Üdv: Yaqsz
Erről már bopéval is beszélgettünk. Nagyon jó ötlet, van mit tanulnunk tőletek
Ha összejön, mi mindenképp ott leszünk!
Ha valakinek a lelki világába tiportam volna a GRS-el kapcsolatban ezúton kérek elnézést!!!
Nem állt szándékomban fikázni, elképzelhető hogy rosszul, vagy túl őszintén fogalmazok. Sajnos már mástól és máshonnan is megkaptam hogy túlságosan is szókimondó vagyok. De talán jobb így mint a szemtől szembeni dícséret, aztán a hát mögötti fikázás. Maximum kevesen szeretnek!
Igen volt szerencsém kipróbálni a GSR-t többször és egy picit nagyobb karikát csavartam vele mint egy átlagos Tesco parkoló. Egy nyílt napon és egy teljes 7 végén birtokoltam a GSR-t azt hiszem így sikerült ca.250-300km-et belecsavarni,ami úgy gondolom elég a véleménynyilvánításhoz.
Még egyszer mondom ez csak az én véleményem!!