Egy kérdéssel fordulnék hozzátok, sokat olvastam az SV-kel kapcsolatban, s személyes tapasztalatokra lennék kiváncsi igaz az hogy az SV nek a hátsó ülése kényelmettlen?
Mert egy ien gépest néztem ki, s hát a tesztút során ienek nem derülnek ki!
Válaszokat köszi!
Ja,ezen tényleg nem akarok spórolni.
A DID láncokról milyen véleménnyel vagy? (vagytok?) mintha erre írtatok volna jókat,vagy rosszul emlékszem?
Néztem párat,melyik tipust ajánljátok?
Ja,és az O,Z,X gyűrűs elnevezések mit takarnak pontosan?
Jobbulást! Nem egy szívderítő látvány egy összetört motor és motorosa de a lényeg,hogy egyben vagy, ez mindennél fontosabb. A többi javítható. Kár,hogy így kezdődött számodra a szezon. Üdv: Szabi
ja, nem a pénz miatt kérdeztem, hanem hogy vizsgáztatás miatt kell pár napra, vagy amúgy. Mert odaadnám önzetlenül, én le tudom vizsgáztatni anélkül is. De aztán eszembe jutott, hogy eladáskor talán számít, ha minél több gyári cucc megvan hozzá. (bár még nem akarom eladni). Na mindegy, ha kell, szólj!
Örökbe kéne igen, mert sikerült letörnöm :( Valamennyit megér, de nem sokat.
K3-asom nekem is van, de nagyon ronda, viszont rámegy K4-től felfelé gond nélkül (most is ez volt rajta) ezért keresek ilyet. Ha nem lesz, kénytelen leszek a 3-ast visszatenni :(
Láttam hogy 2 nap múlva jár le! Mennyi lenne a postaköltség? Megoldható lenne-e ha valaki licitálna rá aki regelve van? De attól függ mennyibe jönne el a cucc!
Ez aukció csak a kikiáltási ár.2 nap mulva jár le.Ha szerencséd van és nem nyomulnak rá és így nem verik fel az árat akkor az utolsó pillanatban KB ennyiért leütheted.
Jobbulást! Nézegettem az ebayt, találtam egy sv hátsó kprugót, nem tok angolul és nem is vagyok regisztrálva érdeklődnék hogy ez most tényleg 10$? És mennyi lenne a postaköltsége? Köszi http://cgi.ebay.com/ebaymotors...
Hali ! ezt irtam én is hogy nekem még a tavalyi áron sikerült szerezni a Hosuba szalonban (izzoval együtt) és ott mondták hogy utso garnitura és hogy 2500 vagy 2300 nem tudom pontosan de hogy ennyi lesz idén .....
Húúúú apám nem semmi jobbulást.Mit szólt a marha mikor látta mit művelt?
Amúgy egy javított idomom meg lámpám van.Bár ha biztosító fizeti új lessz rajta.
Hali, ha ilyen vékony olajat használsz, akkor ne csodálkozz hogy eszi a motor. Az az olaj verseny négyhengeres motorokba való, nem egy v2-be. Cseréld le pl. egy 10W40 es fél szintetikus olajra és szinte meg fog szűnni az olaj fogyasztás. Szinte a márkáje is mindegy de azért ismert márka legyen. Az enyémben Repsol van tökéletes, elötte Valvoline volt az is jó.
Üdv
Szia. Azért javaslom,hogy menj be egy Suzuki kereskedésbe. Tavaly vettem a veszprémi Nívó Suzuki kereskedésben fehér búrákat 1350 Ft/db.áron. Nem tudom milyen árról beszél az elöttem író srác, azért egy utat megér, és nagyon jól néz ki, érdemes cserélni. Annyi plusz költség jön még hozzá,hogy az izzókat sárgára kell cserélni( 210 Ft/db)
Üdv: Szabi
szia !
mielőbbi gyógyulást kívánok. ha tényleg eléd fordultak be akkor a másik biztosítója fizet. én annó ugyanígy jártam csak még az ETZ-s időszakból. rendes volt a biztosító mindet kifizetett még a zoknimat is, pedig nem 50-nel mentem bár lelassult a motor az ütközés miatt, 65-ön szorult meg a mutató. totál lett szegény motorom. bizzunk benne, hogy Nálad is ez fog történni.
Egy kérdéssel fordulnék hozzátok, sokat olvastam az SV-kel kapcsolatban, s személyes tapasztalatokra lennék kiváncsi igaz az hogy az SV nek a hátsó ülése kényelmettlen?
Mert egy ien gépest néztem ki, s hát a tesztút során ienek nem derülnek ki!
Válaszokat köszi!