Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én ma megmozgattam magam meg a vasam. Kimentem Kakucsra. Most alíg bírok menni, úgy elfáradtam.
Én azt se tudtam menniy a vlós kilóméter benne. Már jó lenne átvariálni a műszerbe a panelt.
ez nem sok km szvsz. valamiért mindenki kb erre az értékre tekeri vissza LOL :-)

viccet félretéve, én is harmincvalamennyivel vettem, és nagyon elégedett vagyok (650). Egyébként ami még nagyon számít, az eladó személye. Elsőre látni fogod, hogy szabad-e tőle motort (autót) venni.
aha....akkor nem szóltam!
Eddig még árulta aszondta 07.-én kiderül ami bederül.
Azt már nem biztos, hogy árulja, de a legjobbak közé tartozik az biztos.
Ha lehet keresd itt a fórumon Balu80 kolegát árul egy pöpec 1000-rest.
Melyiket nézted ki, hátha ismeri valamelyikünk? Semmi különös gond nincs velük és az a km nem sok. Nyilván mint minden gépnél, ne csattogjon, zörögjön és kopogjon. A fék fogjon és a kerék forogjon. Mást nem.
Sziasztok!
Sv 1000 tipusú motort szeretnék venni és megkérdezném ,hogy mirekell odafigyelni vásárláskor..?
Kinéztem egy 2003as példányt, elég jó áron és még a motorom is beszámolják, mit nézzek meg rendesebben rajta, illetve mik a buktatói ennek az idősebb motornak? Illetve megéri -e venni kicsit idősebb pédány-t ?(2003) Az említett Példányban 32000km van, ez sok egy sv nek?
válaszokat előre is köszi!
voltatok ma valamerre?
én akartam, de nem értem rá. meló és autóeladás is.
z
Ha nincs gebasz vele más téren így első látásra képből egy leutazást megér a dolog.Viszont a műszerfal is hiányzik (mert az enyémből kiindulva szépen rápaszírozta a villahídra) így a javítási tételre azt is dobd fel meg a tartókat a műszefaltartó+oldalt a kicsik azokat is cserélni kell elhajlani elhajlik vissza már nem.Így első blikkre ha nincs idom semmi otthon akkor 100-150e plusszt is rászámolhatsz.Nekem a bontós irtó drágán adta a műszerfalt.Viszont asszem az svmedia forumon egy srác kínált műszert tőle meg kéne kérdezni szerintem olcsóbban kijössz nekem is jó lett volna de már megvolt az amit a bontóban vetem.Na tehát 700e körül ha mással nem lett gebasz naggyából elfogadható bár láttam olcsóbb igaz rosszabb állapotú gépet én próbálnék egy kicsit alkudni ha lehet.
egyáltalán nem sértettél meg, igen gondolkozom hogy megveszem a gépet és én egy s-est akarok venni az nem lenne baj hogy az idomok hiányoznak róla csak, azért szeretnék egy véleményt olyan embertől is aki már látott egy két sv-t, tehát szerinted ha neked lenne hozá idomod megvennéd vagy nem
Hát valszeg nem jószántából vagy mert tetszik rkta fel a jóember evel a tipusidegen fejidommal a gépet.És csak annyit mondtam hogy így evvel az idomal nem a legszebb ezért nem haraptak rá a vevőjelöltek.Ha tied a gép vagy szeretnéd megvenni nem akartalak megsérteni csak az a véleményem hogy így nem tetszett.Vagy idomos vagy idom nélküli legyen a járgány az én véleményem szerint.
Amúgy ha a műanyagos leszáll fejidomomról lessz egy eladóm javított mind az idom mind a lámpa.
nem akarlak nagyon feltartani de, ezt az utóbbi válaszodat kifejtenéd bővebben. nem véletlenül van most is fent? törve volt, ? köszi
Ez egyértelműen s-es csak lezúzták az idomot és hát a noname cross idom olcsóbb volt így rágányolták.Ez fenn volt a H.autón mikor nov.-dec.-ben motort kerestem szerintem nem véletlenül van még most is fenn.
Kitartás, már nem kell sokat várni !
ja és mégegy megtudnátok mondani hogy ez sima vagy s-es mert a kép alá az van írva hogy sv 650, de a kormánya sem úgy áll, szerintem ez inkább egy idom nélküli S, nem ?
és ha a fejidomot rá rakom a simára akkor az eredeti kormány nem fog "rosszul " állni? vagy az független és elfér úgy is?
Lábtartót rá ha a másik is 02-utáni.Idomot is csak minden kell hozzá műszerfal tartó két oldalsó ami a vázba megy és az összes idomelem.kormány neccesebb kell a felső villahíd is mivel a sima és az s-es sokban külömbözik.
Sziasztok, egy olyan kérdésem lenne, hogy a 2003 utáni 650 s lábtartóját és idomait rá lehet-e rakni a sima sv 650 -re? valamint a 650 s kormányrúdját a simára.?
köszönöm
Jaja nekem már tavaly december eleje óta áll a garázsban.Igaz elfoglaltam magam a papírozással de mivel mostanra kész van így hát csak várok.
Hasonló cipöben járok... Ott áll az sv már két hónapja és április közepéig várnom kell Az a fránya korlátos jogsi...
De én sem merek kockáztatni, ha már idáig kibírtam akkor ez a pár hét már csak elmúlik valahogy
Hali

Köszi hogy szólsz ma mentem volna de déllelőtt jó idő volt igaz melóztam.Délután lehetett volna de úgy néz ki özönvíz lessz így szerintem mire emberi idő lessz és nem motorcsónakázni kell lessz jogsi is.
Igazából csak extrapara van bennem 15 év alatt ha 3x állítottak meg a yardok kocsival de most lehet akkora a jószerencsém hogy lecsuknak mert kifogok valami morcos fánkhiányos szervet.
Üdv Zoli32!
A gyarshajtós topicban olvastam a jogsi gondot....
Én anno a vizsgaigazolással becammogtam az okmányirodába és 1-2 ezer ft ért kaptam egy ideiglenes vezetöi engedélyt! ( olyat amilyet akkor is kérhetsz ha elhagyod ) Azzal nem piszkálnak a rendbácsik Nekem megérte az 1-2 hét várakozás helyett!...
Hát egyenlőre robesszel szartam a táblákra be a legközelebb ahol lehet és egy lakattal valami villanyoszlophoz kötöttem.Igaz azon nuku rendszám tehát nem bántottak.
Majd megkérdezek egy szervet mit szól a járdán parkoláshoz.