Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem télen hetekig ki volt véve az akksi,nem változott semmi a gyújtáson,szerintem a gyújtást statikus epromban tárolja a gép,nem hiszem,hogy elfelejtené.
Sziasztok!

Ma mentem előszőr a motorral az idén és akadt egy kis problem a masinával. Télen gyertyát cseréltem benne.Most CR8E van a gépben,de eddig a gyári Denso volt. Sajnos az első méterektől kezdve csörög a motor,nem durván de ciripel mikor gázt húzok neki.
Csak terhelésen csinálja,ha álló helyzetben húzogatom a gázt akkor nem csörög. A télen sokszor levettem és visszatettem az akksisarut.
Elfelejtheti az ECU a gyújtásképet,tud ilyen hibát produkálni az SV?
Sziasztok! Valakit nem érdekel egy sv 650 s? 2004 évjáratu!Elado!
Ok majd megszevezzük:

06302334496.

Hét vége felé elszabafítom magam a melóból és elkezdek zümmögni mindenfelé mint egy méhecske.Max ha nincs messze ütközhetünk valahol.Ugyis mennem kell az SV-s pólóért valahova pest mellé.
Úgy tudom,a 650-en és az 1000-en ugyanaz a fejidom,valaki erősítsen meg!

Szóval ha így van,akkor kellene a cucc.A számom 20-774-2178,de írd meg a Tiéd,felhívlak és megdumáljuk!
Nem még nem volt időm vele foglakozni de ami késik az lassan jön be lessz kötve a jövő héten.Most a jogsira várok hogy végre a kezembe kapjam és guruljak a géppel.Fokozatkijelző utána jön.
szia !
sikerült bekötni a fokozatkijelzőt ?
Nem hiném hogy a munkahengerekkel gond lenne. Kell lennie a fékpedálnál egy rugónak, ami az eredeti helyzetébe visszaállítja. Én először ott keressném a hibát.
Ja és ha jó a 650-é is akkor van egy ilyen vackom. Az megúszta de tavaly óta műanyagosnál van az egész cucc így el kéne hozni.Ha kell szólj.
Vagy a nyeregnél vagy a munkahengernél van elkoszolódva/beragadva.Szét kellene szedni és kipucolni.
helyes,nem is érdemes túl olcsón elkótyavetyélni!
Akkor vki más árulta itt az SV-jét 1,28-ért

Más:
A hátsó fék pedálja fékezés után nem jön vissza rendesen,ez mitől lehet,tapasztalt már ilyet vki?Azért zavar,mert nem akarom,hogy égve maradjon a féklápmám.
Másik:szükségem lenne arra a fekete műanyag elemre,ami a fejidom alján van,mert nekem el van törve.Tud valaki segíteni,honnan,mennyiért szerezhetnék?
Sziasztok! Most vettem SV 650-et, gyári kipufogó rendszer van rajta és szeretnék valami komolyabbat. Tudnátok ajánlani valami jót, esetleg elmondani kinek milyen tapasztalatai vannak az egyes márkákkal kapcsolatban. Válaszokat előre is köszönöm!
Én 650-re is csak gyári újat kaptam.Bár 1000-re volt olcsóbb utángyártott az ebay-en angoloknál.Igaz ez sem sokkal olcsóbb de legalább a befogóval együtt van.link
Na ez tű a széna kazalban.
Akit érdekel sv1000s k7 eladó.Kép az adatlapomon..Tel:30/9089573
Sziasztok sv-ek valakinek nincs 1000 n re való felső villahid enyém s es és egyenes kormányosra szeretném megoldani
Viszi-visz van is itthon egy nagy darab flex.Most álljak neki?Nemrég raktam össze.Kéne menni is vele had szokjam.Pláne hogy a jogsi is friss mint a hó.
a flex viszi, szóval nem nagy cucc! :-):):)
Ez természetesen átalakítás!
Valami ilyen aljasságra gondoltam én is.
Egyáltalán létezik ilyen régi kör vázas SV félkaró lengővillával vagy ez home made átalakítás.
Azért fura mert félkarú lengővillája van!
Ja lehet majdnem olyan a műszerfala a gsr-nek.De asszem azért az SV-650 is marad árlistában.
Köszönöm a gyors segítséget!
Széles utat és jó időt!
nem, nem, a második a gladius, ő az utód (sv-nek) vagy tévedek
z ezredesek szépek,az ezüst nagyon ott van simán bevállalnám a kéknek fura nekem a féktárcsa mintha valami nem stimmelne hátul de az ülés alá húzott kipuff érdeke lehet főtt tojást reggelizni, a sport nem igen jön be mivel sport de ez egyéni defektus nálam.