Nekem télen hetekig ki volt véve az akksi,nem változott semmi a gyújtáson,szerintem a gyújtást statikus epromban tárolja a gép,nem hiszem,hogy elfelejtené.
Ma mentem előszőr a motorral az idén és akadt egy kis problem a masinával. Télen gyertyát cseréltem benne.Most CR8E van a gépben,de eddig a gyári Denso volt. Sajnos az első méterektől kezdve csörög a motor,nem durván de ciripel mikor gázt húzok neki.
Csak terhelésen csinálja,ha álló helyzetben húzogatom a gázt akkor nem csörög. A télen sokszor levettem és visszatettem az akksisarut.
Elfelejtheti az ECU a gyújtásképet,tud ilyen hibát produkálni az SV?
Hét vége felé elszabafítom magam a melóból és elkezdek zümmögni mindenfelé mint egy méhecske.Max ha nincs messze ütközhetünk valahol.Ugyis mennem kell az SV-s pólóért valahova pest mellé.
Nem még nem volt időm vele foglakozni de ami késik az lassan jön be lessz kötve a jövő héten.Most a jogsira várok hogy végre a kezembe kapjam és guruljak a géppel.Fokozatkijelző utána jön.
Nem hiném hogy a munkahengerekkel gond lenne. Kell lennie a fékpedálnál egy rugónak, ami az eredeti helyzetébe visszaállítja. Én először ott keressném a hibát.
helyes,nem is érdemes túl olcsón elkótyavetyélni!
Akkor vki más árulta itt az SV-jét 1,28-ért
Más:
A hátsó fék pedálja fékezés után nem jön vissza rendesen,ez mitől lehet,tapasztalt már ilyet vki?Azért zavar,mert nem akarom,hogy égve maradjon a féklápmám.
Másik:szükségem lenne arra a fekete műanyag elemre,ami a fejidom alján van,mert nekem el van törve.Tud valaki segíteni,honnan,mennyiért szerezhetnék?
Sziasztok! Most vettem SV 650-et, gyári kipufogó rendszer van rajta és szeretnék valami komolyabbat. Tudnátok ajánlani valami jót, esetleg elmondani kinek milyen tapasztalatai vannak az egyes márkákkal kapcsolatban. Válaszokat előre is köszönöm!
Én 650-re is csak gyári újat kaptam.Bár 1000-re volt olcsóbb utángyártott az ebay-en angoloknál.Igaz ez sem sokkal olcsóbb de legalább a befogóval együtt van.link
Viszi-visz van is itthon egy nagy darab flex.Most álljak neki?Nemrég raktam össze.Kéne menni is vele had szokjam.Pláne hogy a jogsi is friss mint a hó.
z ezredesek szépek,az ezüst nagyon ott van simán bevállalnám a kéknek fura nekem a féktárcsa mintha valami nem stimmelne hátul de az ülés alá húzott kipuff érdeke lehet főtt tojást reggelizni, a sport nem igen jön be mivel sport de ez egyéni defektus nálam.
Ma mentem előszőr a motorral az idén és akadt egy kis problem a masinával. Télen gyertyát cseréltem benne.Most CR8E van a gépben,de eddig a gyári Denso volt. Sajnos az első méterektől kezdve csörög a motor,nem durván de ciripel mikor gázt húzok neki.
Csak terhelésen csinálja,ha álló helyzetben húzogatom a gázt akkor nem csörög. A télen sokszor levettem és visszatettem az akksisarut.
Elfelejtheti az ECU a gyújtásképet,tud ilyen hibát produkálni az SV?
06302334496.
Hét vége felé elszabafítom magam a melóból és elkezdek zümmögni mindenfelé mint egy méhecske.Max ha nincs messze ütközhetünk valahol.Ugyis mennem kell az SV-s pólóért valahova pest mellé.
Szóval ha így van,akkor kellene a cucc.A számom 20-774-2178,de írd meg a Tiéd,felhívlak és megdumáljuk!
sikerült bekötni a fokozatkijelzőt ?
Akkor vki más árulta itt az SV-jét 1,28-ért
Más:
A hátsó fék pedálja fékezés után nem jön vissza rendesen,ez mitől lehet,tapasztalt már ilyet vki?Azért zavar,mert nem akarom,hogy égve maradjon a féklápmám.
Másik:szükségem lenne arra a fekete műanyag elemre,ami a fejidom alján van,mert nekem el van törve.Tud valaki segíteni,honnan,mennyiért szerezhetnék?
Egyáltalán létezik ilyen régi kör vázas SV félkaró lengővillával vagy ez home made átalakítás.
Széles utat és jó időt!