Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hűű Bammeg jobbulást.A motorhoz szükséges cuccokat meg szerintem fel lehet hajtani a neten keresztűl.Vatera,ebay,svmedia.hu stb.Azért ha valami kell írj ide aztán biztos leszünk páran akik tudnak segíteni.
B.zmeeg!
Nem jó ilyen képeket látni. Pihengess ,gyógyulgass.
Az meg nem kérdés, hogy a motor rendbehozható-e.
Bakker!
A lényeg hogy minél hamarabb felépülj!
Hát ez szomorú, jobbulást, a tank az brutál ,
jobbulást!
KOLLÉGA JOBBULÁST! Nem tud vki hasidomot?
Jobbulást!
Ha eléd fordultak akkor fog fizetni a biztosító,nem?
Egyébként tudok neked segíteni újjávarázsolni a gépet!
Fényezés,lakatolás,szerelés,alkatrészbesze
rzés,mindent megcsinálunk!
06304604073
nem sv topic lako vagyok,de jobbulást!
Amúgy elém fordultak.
Üzenetemet a kórházból írom. Eltört a kulcscsontom, kettétört a térd izületem, 5 csavar és két drót van a bokámban, és eltört sípcsontom. De amúgy már jól vagyok. Az orvosok szerint 6 hónap és teljes értékű lesz a lábam.
úú, bakker! Neked nem esett komolyabb bajod? mi történt?
Tud valaki segíteni nekem megjavítani?
Sziasztok

Ha valakit érdekelne van egy eladó 16-os lánckerekem, sajnos rosszat rendeletem a motoromhoz, 532-es láncom van.
Jó minden Suzukihoz amin 530-as lánc van.

Esetleg ha valaki Mohács környékén lakozik annak fel is dobhatjuk ha idegurul a vassal.
Nem a rovátkák száma számít.
De ha elszakad számíts rá, hogy a babád lábán kívül a blokkból is elveszítesz egy darabot, vagy becsavarodik a kerékhez és fejre álltok rendesen.
Szóval ez nem játék! Ha már megnyúlt, és gyakran kell ráállítani, csere!
szia!

Nekem a gumis azt mondta,nem ajánlja a 190-est (mert azzal vettem és épp cseréltettem),mert nem passzol a felni méretéhez és mélyebbre döntéskor nem lesz eléggé alátámasztva,ezért bizonytalan lesz a motor.180-ast tegyél rá,az való oda,és 180as Metzeler M3-at használok,nekem bevált.

Olaj:az a fogyasztás sztem nem normális.Én vegyesen használom a gépet városban,országúton,hegyi csapatásra,ritkán Kakucson,nekem 6000 alatt sztem max 3-6 decit ehetett meg a Castrolból.

Kérdés a lánchoz:most megint feszítettem rajta (kb 800-900 km után kellett),még 3 rovátka van a végéig,szerintetek ha így nyúlik,esélyes lehet egy láncszakadás?A márkáját nem néztem még meg,sötét volt,a kerékanyát is alig találtam
Azért parázok a láncszakadástól,mert nemsoká MZ túra és ezzel megyünk,nem akarom lezúzni a Babám lábát a lánccal!

Bocs,ritkán írok,de akkor sokat
rossz hírem van mert én még a tavalyi áron(1500ft/db) vettem, de sajna idén ez már drágább 2500ft/ db.
kár, mennyi volt a fehér?
Kalandtúra!
Idén immár 3. alkalommal ismét megrendezésre kerül az SVmedia kalandtúra. Több motorosra számítunk mint az eddigi években, és a háziverseny jelleget nem elveszítve, de kicsit szélesebb körben hirdetjük meg a túrát. Elöljáróban annyit, hogy ismét 2 fős csapatokban kell gondolkodni, a Dunántúliak pedig készüljenek hosszabb túrára a helyszínre érkezéshez A túra weblapját érdemes gyakran felkeresni, folyamatosan jönnek a részletek! http://kalandtura.svmedia.hu
Szia! ezzel vettem a motort de még a szalonban kicserélték nekem fehérre ugyhogy sajnos csak ez az egy garnitúra van.
fehérben nem volna?
Vadiúj SV indexburák eladók. Ha kell valakinek: 06 30 893 63 83
Ár: 4000 ft (4 db) (bolti ára 6000 ft)
Tiszteletem az uraknak!

Nem tudom ki keresett sv1000s-t de képet talál a kolléga az adatlapomon.Aztán ha tetszik akkor megtudunk állapodni szerintem..
Szia Roland!Bocs ,hogy bele vauzok,de nekem van egy elado sv 650s!Szervizkönyv,kevés kilométer,bukogomba,sv markolat,uj akksi,uj hátsogumi,uj fékbetét!Ha érd. keress meg itt a forumon!Köszi!
Bridgestone Battlax BT016R 160/60 R17 méretben eladó, közútra tökéletes...