Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kis rendszámtartot keresséte miseta petinél! megfizethetö! nekem már 3 éve az van rajta! csak sajnos most elado,az egész motor :-(
Eladó egy km óra jeladó 2005-ös vagy utáni SV 650/650S-hez. Sajnos rosszat rendeltek az okosak...
Jó lessz de szerintem ez valami tuning csutka a gyári emlékeim szerint lejjebb van.
Amúgy faja a lámpatartó jobb mint a gyári.
Nem tom még nem próbáltam most vettem a gépet és hát elég puhány vok nem birom a szelet/hideget így egyenlőre pihizik a gép.Meg ma be kellett volna forrasztani a fogozatkijelzőt így szét van dova picit de nem volt időm.Talán hétvégén kipróbálom de nem lessz szerintem nagy gáz.
csupasz csutka
Jaja csak az a gáz hogyha szarul van megcsinálva akkor bedobja a sarat a lámpa alatt hátulra! neked nem dobja be ?
Hűűűű az nekem hál istennek már az előző tulaj lecserélte valami fém tartóra.Így picit szebb a gép.
De nekem csak az a kis szar kéne amin a rendszám meg az indexek vannak.
A 30e körüli az nem olcsó?Me annyiért láttam neten.Igaz azt most nem birja el a pénzügy kifolladtam 26.-ára elvitte a maradékot az okmányiroda meg egy láncspray úgyhogy marad sárvédő nélkül, a rendszám fog valamennyit.
Ez engem is érdekel!
Hali!
Nem tudja vki hogy honnan lehetne olcsón kis hátsó sárvédőt szerezni?
ja és úgy meg lehet h a kormány beleér a tankba (szerintem), szóval vigyázva. kiemelő- és kormányvevés előtt kipróbálás!
szerintem olvass vissza, én hetek óta ezen sírok a fórumban :)
válasz: csutkakormány bilincse beleér a lámpa tartólemezébe ezért flexelni KÖLL (még rajz is VÓT linkelve), vagypedig csutka helyett RAKOL rá egyenesebb kormányt alacsonyabb kiemelővel. Én errefelé fogok mozdulni.
Sziasztok!

Szerintetek csupasz SV-re fel tudom rakni a fejidomos kormány csutkáit és ezzel kicsit hasalósabbá tenném a gépet!?
Üdv Miki
A nappali díszei.
én a bizti táblában a fan biztosíték mellé tűztem be a vezetéket, még forrasztani sem kellett. az tuti jó.
Arra hajtok könyebben hozzáférek.Még teszterrel végigmegyek rajta.
A féklámpa vezetékről is ráteheted vagy amelyikről akarod.
Na még eszembe jutott hogy a hátsó ülés alatt elég jól ellenee a szivargyujtó töltő.Amit egy csing-csung navihoz szeretnék passzítani így egy forrasztás/szétszedéssel le lenne a gond róla.
Szerbusztok Pajtikák! Nagyon keresek én is fokozat kijelzőt+ sötét plexit, az se baj ha nem új! Túrjátok a garázst! 06208864799 Köszi elöre is!
Hát ja KB.Nem ér oda a vezeték a dudához.Ott van a csati az ülés alatt amit széthúzva közédugtam a kijelzőt KB 10 cm rre az akksi tól.Pont odaér a kijelző a pozitív még 20 cm és vége vissza már nincs igaz tudok rajta hosszítani felkészültem forrasztó apparáttal.
Mindenképp az ülés alól akarod? A duda vezeték jó szokott lenni.
Hali

Küzdök mint oroszlán a fokozatkijelzővel.Pozitív vezetéket az ülés körül melyikről lehet a legegyszerűbben levenni?Érdekes hogy simán az akksira rákendácsolva is ha levettem a gyujtásról kikapcsolt.Haggyam itt vagy keressek egy lámpa vezetéket hátul?
A gyertya pipa rendesen a helyén van? Egyszer jártam hasonlóképpen és a félre rakott pipa húzott át és a szikrák ciceregtek. A gyertyának is rendesen átadta de félre is húzott. Esetleg érdemes megnézned. A gyújtás kép biztosan nem állítódik el,attól ha nincs bent az aksi.