Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Éz most sötétkék vagy zöld?
Szerintetek a citromsárga sv-men az ilyen színű felni?
Sztem egy hajszárító megteszi, utána meg egy kis folttisztító benzin.
Szép darab.
Milyen segítségre gondolsz?
hősugárzó jó lesz hozzá vagy mi?
na az előbb én irtam felnicsik ügyben...
hali!h kell leszedni a felnicsikot a gépről?kurvára oda van tapadva....
az tény, biztos találsz tanút, hogy ott voltál, fizettél és nem volt számla......ez első esetben talán megúszható fél millából így jobban járnak ha Neked fizetnek.....kell segítség?
szaisztok.szép időt mindenkinek.
hát ha még számlát se kaptál, még jobban "örülnek" a kamaránál :)
Szia!
Ez egy nagyon jó alternatíva lenne ha kaptam volna számlát, így viszont még azt sem tudom bizonyítani, hogy ott csináltattam a felnit.
Egyébként köszi!
Szia,
kerék-ügyben: hagyd úgy ahogy van, és fordujk hozzájuk: békéltető testület. Nekem biztosítós ügyben sokat segítettek. Függetlenek, de érezhető volt, h mellettem állnak, a biztosító piszok viselkedése miatt. Független szakértőik vannak, szakterületenként, akiket Te választhatsz ki (ha akarsz). Az eljárás 1000 (ezer) forintba került, vagy legalábbis ennyibe került 5-6 éve. A határozatuk nem kötelező érvényű, de a fellépésük, meg a tárgyalás-szerűség egy magánvállalkozót esetleg befosat. Ha mégsem, akkor az ő határozatukkal a kezedben a bíróságon már nagyon jó esélyed van.
Ha ez az akkor megvan megvan köszi.
Áh köszi megoldom valahogy.Én hál istennek nem webáruházban vettem hanem az Agomotors standján a kiállításon.Kb annyit is ért az egész kiállítás hogy 15500.- ért adták oda a ketyerét így még a jegy árával együtt is olcsóbb volt mint a webáruházas.Ha rádobom a szervízdíjat tuti nem érné meg az egész izé.
szia !
ha nem akarsz kockáztatni és budapesti vagy akkor adok egy telefonszámot aki beszereli neked igaz nem ingyen de ezt megbeszélheted vele.csak írj egy elérhetőséget mert nem szeretném közhírré tenni a telefonszámát. nekem a MOTOTECH WEBÁRUHÁZNÁL adták meg. én is beszéltem vele de nekem messze volt így magam intéztem a szerelést.
Köszi neked is.Utánakeresek.
Köszi.
Nekem is prop-tech van.Itt a fórumon június körül betettem egy csomó képet,hogy hogyan kell csinálni és hogy hova kell kötni a csatlakozókat.
Keresd vissza és minden kérdésedre választ kapsz képekkel dokumentálva.
szia !
átlátszós-fehéres csatlakozó ugyan olyan mint a modulon lévő, nekem a következő színű vezetékek vannak benne : fekete-fehér csíkos, rózsaszín, kék, a negyedik vezetékhely üres volt. a +12v-é narancs-zöld csíkos.
Naáron tuti járok arrafelé,de hogy mikor azt nem tudom.
Szóval nem lesz egyszerű összehozni a dolgot.
A legjobb az lenne,hogy ha jó idő van akkor pesten összefutunk valamikor.
Áh köszi a tank alatt csak az az egy ilyen tipusú csatlakozó van?Nem akarom egy tök ugyanilyen csatlakozó miatt leégetni a gépet meg ehhez 6 Km tyúkbelet adtak és annyi vezeték van a motoron.A pozitívat én a dudáról akartam levenni de ha a féklámpa i jó akkor rendben.
Esetleg valami vezetékszínkód segítene.
Marha jó lett volna ha a használatiba képeket is raknak az amalfabéták miattt.
szia !
én a prop-tech-t szereltem be, de szerintem ezt is úgy kell. ( ülést leveszed, tankot felhajtod ) a gyári csatlakozót a tank alatt széthúzod és a fokozatkijelzőt bedugod helyette ( modul közécsatlakoztatása értelemszerűen a csatlakozókat párosítod nem lehet elhibázni ) a + 12v-ot én a féklámpakapcsolótól vettem le, ezt kövessed visszafelé a hátsóféklámpakapcsolótól és könnyen megtalálod.
remélem tudtam segíteni.
Igen,a valódi hangzás érdekelne.Szentendrei vagyok.Sokat járok Visegrád környékére,vagy Esztergom felé.Ha szoktál errefelé motorozni,írd meg.Nemsokára jön a jó ídő.(Ja igen,SV 650-em van,csupasz.)