Hali. Valaki tett már hátra 190-es gumit? Mennyire rontja a vezethetőséget. Várnám rutinos sv-ek véleményét, ha lehet tapasztalatból adódó véleményekre lennék kíváncsi. Üdv: Szabi
Ha pesti vagy akkor összefuthatunk valamikor hallgatózni.Ha nem akkor a videóim között az egyiken meg tudod hallgatni,bár nem adja vissza az eredeti hangzást sajnos.
Valaki szerelt be GI-pro fokozatkijelzőt?
Kicsit kevés az info a használatiban hogy hova kel bekötni.Ha legalább egy rajz lenne róla de nincs.Esetleg segíthetnétek?
Valami kártérítés megpróbálok kieszközölni, ha nem hajlik a dologra odamegyek pár haverral rendet tenni.
A menetmetszőt már kiszedettem egy esztergályossal, nem mintha valami értelme lett volna, el lehet dobni az egészet.
Sikerült vennem két hibátlan felnit, kap egy új fényezést valami űberfasza színben egy jó velős lakkal.
Aztán végre lehet gurulni, csak győzzem kivárni.
A beletört metszőt talán ki lehet szedni,sajna beletört csavarkiszedővel nem nagyon,mert ahhoz túl kemény a metsző (pedig olyat tudnék adni ),de próbáld meg gázlámpával megmelegíteni a felnit a menet környékén és valami hegyescsőrű fogóval kitekerni,amivel be tudsz nyúlni.Szégyenletes dolog amit csináltak
A szétcseszett menetekre nem tudok mit mondani...
pereld őket,ha nem akarnak fizetni.
Hát ez nem semmi.Én tuti visszamennék és addig ütném a felnivel míg nem hoz másikat.
Elsőt is meg a hátsót is elcseszték?
És mi a bánatot mókoltak a menetekkel?
Nem csak ledugózzák a szinter előtt?
Valamikor 15 éve mintha ott szinterezettem az Opelem 4 alufelniét akkor ilyent nem csinált csak furcsálltam hogy elég rücsis lett nem sima.Bár így visszagondolva már értem miért volt.Elég kókány az emberke.
Na a felnijeim maradnak a motoron egy pici körömnyi helyen lejött a gyári felete szinter de ezt hallva ecsettel kijavíton és slussz.
Addig igen, amíg nem próbáltam beszerelni. Nem feküdtek fel a tárcsák ütöttek mint állat. Na jó gondoltam ez még orvosolható, leszedtem a tárcsákat és akkor látom, hogy a menetek szét vannak gányolva, egy laza mozdulattal meg tudtam volna szakítani őket. Mindennek tetejében az egyik furatba még egy menetmetszőt is beletörtek, majd a csavarfejet levágva szívbaj nélkül odaragasztották egy kis szilikonnal. Nem tudtam, hogy sírjak-e vagy nevessek.
A Jáhn Ferenc utcai felnis-gumist 5km-es sugarú körben kerüljétek el. Elvittem szintereztetni a felniket, aminek az lett az eredménye, hogy vennem kellett két kereket........
Hali!
Egy kis segítség kellene, sikerült vennem egy gyári hasidomot a mocira. Csak sajna konzol nem volt hozzá. Nincs valakinek elfekvőben vagy ha méretett tudnátok adni az egyik ismerősöm megcsinálná nekem.
Előre is Köszi!
ó ez is de a kiemelő magas ezen is.Előlről nincs képed róla mert a lámpát megnézném mi van rajta.
Amúgy a sárga nem egy szép szín úgyhogy ez az utolsó amire festeném inkább matt fekete vagy a sötétebb kék ami a suzukinak van.
Ez így nagyon szerencsés leosztás hogy még ő noszogtat.Edig a családtól csak annyit kaptam hogy a donorkártyát váldsd ki meg hogy a veséd talán épen marad meg hasonlók.
Neked is SV-d van?
Valaki szerelt be GI-pro fokozatkijelzőt?
Kicsit kevés az info a használatiban hogy hova kel bekötni.Ha legalább egy rajz lenne róla de nincs.Esetleg segíthetnétek?
Nekem is dupla van.A hangja egy álom a kinézete színtén.
A menetmetszőt már kiszedettem egy esztergályossal, nem mintha valami értelme lett volna, el lehet dobni az egészet.
Sikerült vennem két hibátlan felnit, kap egy új fényezést valami űberfasza színben egy jó velős lakkal.
Aztán végre lehet gurulni, csak győzzem kivárni.
A szétcseszett menetekre nem tudok mit mondani...
pereld őket,ha nem akarnak fizetni.
Elsőt is meg a hátsót is elcseszték?
És mi a bánatot mókoltak a menetekkel?
Nem csak ledugózzák a szinter előtt?
Valamikor 15 éve mintha ott szinterezettem az Opelem 4 alufelniét akkor ilyent nem csinált csak furcsálltam hogy elég rücsis lett nem sima.Bár így visszagondolva már értem miért volt.Elég kókány az emberke.
Na a felnijeim maradnak a motoron egy pici körömnyi helyen lejött a gyári felete szinter de ezt hallva ecsettel kijavíton és slussz.
sajna siettem,nem volt időm ledörgölni.
Bár elöl a könyök is hasonlóan festett,mielőtt nekiestem.
Szerintetek nagy hülyeség lenne 2 pufót rakni sv650re? Nem kell nagyon lehurrrrogni csak egy gondolat az egész!
Egész csinoska volt a képeken.
Egy kis segítség kellene, sikerült vennem egy gyári hasidomot a mocira. Csak sajna konzol nem volt hozzá. Nincs valakinek elfekvőben vagy ha méretett tudnátok adni az egyik ismerősöm megcsinálná nekem.
Előre is Köszi!
Amúgy a sárga nem egy szép szín úgyhogy ez az utolsó amire festeném inkább matt fekete vagy a sötétebb kék ami a suzukinak van.
valami hasonló kéne nekem is, mert alapból magas a tartó