Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akinek szüksége van fúróra 1-7mm-ig (0,1-enként,de egész és x,5-ös méretek nem nagyon vannak),M2-M8 menetfúróra (háromlépcsős és készrefúró is),keressen e-mailben.
Emelőszemeket még mindig csinálok,sajnos eloxáltatni nem tudok,úgyhogy natúrban,2000 Ft/pár véleményekről kérdezzétek hzolee-t vagy janoSV-t!
Ugyanitt még mindig keresek gyári sárvédőt K4 utáni gépekről!
Találtam pár cuccot a garázsban SV-re, akit esetleg érdekel...
- Km óra jeladó 2005-ös vagy utáni SV 650/650S-hez. Gyári, új. 3200Ft.
- Gyári kuplungbowden 2003 és utáni SV 650S-ekhez. 6000Ft.
- Vadi új SV-s pulcsi piros színben, M-es. 4500Ft.
- Svmedia baseball sapi 1300Ft.
- A típusú bontatlan elsősegély csomag 1500Ft.
- Motul Fork Oil, villaolaj, 20W-s 2700Ft.
- Motul Chain Clean 2700Ft.
- Motul EZ Lube, csavarlazító, kenő-, olajzóspray 1800Ft.
- Gyári légszűrő (új) SV 650/1000-hez K3 után 5000Ft.
Valaki vett már gyári suzukis felnicsíkot? Vajon megérné?
Elég szarok voltak rajta a gumik (az első még gyári volt), amikkel nem szívesen döntöget az ember. A hátsó gumi kegyetlen kockára volt kopva (kb. két ujjnyi majrécsík), ugyhogy az előző tulaj sem volt egy kanyarvadász.
Az jó.Polcon tartod?
Az enyémen 7 évesen is makulátlan a koptató csavar.
Mail ment.
Sziasztok!

Lecseréltem a 650-s SV-m gyári gumijait.
Éppen hogy csak bekoptattam, de nekem nem váltak be.
Most eladóak.
Dunlop 220 ST 120/60 és 160/60
Azt állítják közel 20.000 km - et meg lehet vele tenni. Most 1.000 km van benne, szóval 90-95% - osak.
Ha valakit érdekel keressen meg.
Pest környékén házhoz viszem.
20/26-28-441
Van egy eladó lámpám.Árat hát nem vagyok nagyon benne 25e jó ezért a lámpáért?
Szia Mörfi!
Tudnál priviben árat küldeni?
balazsgaspar@freemailhu
Köszi
Helló!
asromabg@freemail.hu
Budapest vagy környéke megoldható,vagy posta?
Előre is köszönöm!
Ilyen kérdésekre privátban szívesen válaszolok, de nem tudom mi köze a fórumhoz.
Hát az az ülés kicsit öngyilkos jellegű nekem.Elgondolkodik a rider picit hátrébbül leesik és a hátsó kerék katapultálja hátrafelé.Elég fájdalmas lehet.
ezen az oldalon görgessetek lefelé és van egy egész jó SV :-)
totalbike.hu
Helló SV funnok érdeklődnék h nem tudtok volokit akinek az alábbi alkatrészei vannak K6 sv 650 s-hez:
- fejidomtartó konzol
- váltókar
- baloldali lábtartó csak a felhajló lábtartó rész vagy nem tudjátok hol lehetne hozzá venni utángyártott bármilyen lábtartót párban ami jó hozzá
- baloldali kapcsoló ház vagy egyben az egész kapcsoló
- első lámpa

vagy ha tudnátok valakit aki sv bontással foglalkozik az is jó lenne előre is köszi a segítséget SZÉLES UTAT
Majd ha felnövök lehet bátrabb leszek akkor nem minuszban lessz a köridőm.Egyenlőre marad a gyári lábtartó az előző tulaj még ezt sem karcolta 2 éves a gép és még makulátlan a koptatócsavar.Lehet nálam is olyan lessz sokáig.
Itt láttam adaptert:link

Igaz 99-02-ig de egy telefont megér hátha tudnak újabbhoz is.
Egy pár hozzászólással lentebb fényképpel van egy pár eladó. Ha esetleg nem tetszik akkor Zoli32 le tudja gyártatni jó árban.
A féket én is rendkívül sokat használtam, de azután szóltak, hogy így sosem fogok körbeérni a pályán.
Köszönöm a lehetőséget, ha nem lesz eladó használt darab, lehet hogy valóban gyártani kéne.
Szia Peti!

Érdeklődöm mikor adod majd fel a cuccokat kb?
Na az is jó lenne ha valaki lenne olyan szives levett állapotban körberajzolná egy A4 papíron a vasdarabot meg hogy milyen vastag és pontosan a lyuktávot.Ez is jó segítségnek.De hogy minek nem kényelmes bár lehet csak nekem láma kezdőnek még elég kempingbiciklis-tanulósan kanyarodom.Inkább a féket használom mielőtt kanyarhoz érnék.
Gabesz, adj valami elérhetőséget, vagy keress meg. A vége ott olvasható, raktáron van.
Jó az Sv-re GSX-ré enyémen azok voltak , én leszedtem , eladóak.
Bár a kép naon rossz de rajta van
Asszem fölösleges lett volna integetni, úgysem tudtál volna beazonosítani.
Na így már rögtön tisztább, abból csak kb 47 darabbal találkoztam ma, integettél is? Olyan csak 6 volt.