Fr! Te nagyon otthol vagy sv-ben! a k8 650s metálszürke szinkódját nem tudod véletlenül? Szeretnék rá idomokat azt kellene lefujatni! Előre is köszönöm!
gizi
[26] ma 11:46
Kedves Barátaim, Kupások, Érdeklődők!
Az van,hogy végre elindulhatnak a hírek a V2 Kupáról!
Itt olvashatjátok a tervezett időpontokat, kérlek terjesszétek, olvassa mindenki.
Már biztosak az időpontok ( kivétel Rijeka )
Hungaroring ápr 21 kedd
Hungaroring máj 29 péntek
Pannoniaring júl 17-19 péntek - vasárnap
Rijeka aug 10-20 között valamikor
Pannoniaring szept 02 saját szervezés
Pannoniaring okt 7-8 szerda - csütörtök
Minden alkalommal ( a több napos rendezvényen ) az utolsó napon van a verseny.
A végleges megoldás valóban a csere, de ha nem annyira mart bele a vas, egy kicsit csiszold meg, csiszoló vászonnal és nyugodtan használhatod tovább. Ha az anyagiak nem engedik a cserét akkor tedd (rakasd) bele az új betéteket és használd tovább, max. jobban fog kopni az a fele.
Üdv: Szabi
A jobboldali féktárcsámnak a belső felén elég mély barázdák vannak, emiatt a fékbetétet a vasig lenyalta ezen az oldalon, a többi fékbetét még 50 %-os. Szerintetek lehet-e szabályoztatni, vagy cserélni kell?
Előbiztosítást kötött eddig mindenegyik biztosító ahol voltam (Allianz, K&H). Ilyenkor ABC123-at írnak be rendszámnak. Ezzel igazolni tudod, hogy van biztosítás. Amint megvan a rendszám, bemész, és módosítód a szerződést. ez a bevett módszer.
Jaja a gpr is gyárt ilyet és az ixilnek is van ha jól emlékszem..
High mount vagy mi a franc a rendszer neve és az űlés alá megy be majdnem..Lehet csináltatok egy ilyet én is a meglévő kipufogóból az sv-re ha nem tudom eladni..
Nem akarok oltogatni de mikor vettem a kawasakit akkor rendszám nélkűl is kötöttek velem biztosítást..
Később módosítottuk a szerződést és akkor kerűlt rá a rendszám..
Bár az olcsó ez esetben relatív :)
7100 4T 10W-40
7100 4T 20W-50
2008-asnak ezeek a szinei:
SV 650 - 2008:
YKZ Candy Indy Blue
YPA Pearl Mirage White
YLF Metallic Thunder Gray
YAY Pearl Nebular Black
A 3 nagybetű maga a kód de én felsültem az enyémmel lehet neked szerencséd lessz igaz kérj próbszínt a keverésből.
[26] ma 11:46
Kedves Barátaim, Kupások, Érdeklődők!
Az van,hogy végre elindulhatnak a hírek a V2 Kupáról!
Itt olvashatjátok a tervezett időpontokat, kérlek terjesszétek, olvassa mindenki.
Már biztosak az időpontok ( kivétel Rijeka )
Hungaroring ápr 21 kedd
Hungaroring máj 29 péntek
Pannoniaring júl 17-19 péntek - vasárnap
Rijeka aug 10-20 között valamikor
Pannoniaring szept 02 saját szervezés
Pannoniaring okt 7-8 szerda - csütörtök
Minden alkalommal ( a több napos rendezvényen ) az utolsó napon van a verseny.
Üdv: Szabi
A jobboldali féktárcsámnak a belső felén elég mély barázdák vannak, emiatt a fékbetétet a vasig lenyalta ezen az oldalon, a többi fékbetét még 50 %-os. Szerintetek lehet-e szabályoztatni, vagy cserélni kell?
Köszi
High mount vagy mi a franc a rendszer neve és az űlés alá megy be majdnem..Lehet csináltatok egy ilyet én is a meglévő kipufogóból az sv-re ha nem tudom eladni..
Később módosítottuk a szerződést és akkor kerűlt rá a rendszám..