Akkor meg állítsd át WAAS/EGNOS-ra a jelkeresést. Sokkal pontosabb, igaz többet fog zabálni. Nekem alapesetben sem késik és elég pontos.
Persze nyilván van pár ms késése a feldolgozás és kijelzés miatt, de a km óra sem realtime.
Persze, amúgy néha előfordulnak tévedések és pár másodperces "nem tudom hol vagyok"-ok, de ezek nagyon ritkák, szal nálam a GPS mér hitelesen.
Sanyi!
Tök igazad van, az enyém DHM ,egy hónapja vettem a kelomotor-
nál 12500+posta. Volt nekik raktáron így hamar megkaptam.
Szép, tetszik, remélem élesben nem lesz soha kipróbálva.
szia
jani
Az átmenőcsavaros ott van jó helyen, ahová jelöltél oda az LSL és még néhány gyártó készít gombát. De tényleg jobb ott, szerintem az átmenőcsavaros közel van a térdhez egy esetleges bukásnál.
köszi!
Keretet nem igazán akarok, nem annyira tetszik, asszem anyagiak hiányában marad az első megoldás aztán majd ha a tárca engedi lesz lsl. Reményeim szerint úgyse kerül soha tesztelésre.
Nem, az SV-n az LSL külön törős bukógombáját preferálom, nekem is olyan volt, igaz a legdrágább megoldás. Fr-nek van bukókerete ami 20 rugó körül mozog. Az is jól véd bár talán nem a leg elegánsabb. Bocs fr!
Az nem rossz, de mérj rá legközelebb valami hitelesebbel, mert gyári méretű gumival 8% körüli a csalás. amúgy van egy srác, aki elég sokat költött a gépre,d e a blokkhoz nem nyúlt, így neki 245 körül volt a vége óra szerint.
Köszi a választ! Amúgy a bukógombákat az sv-knél mindegyiket úgy csinálják, hogy egy köracél ami átmegy az egész blokkon a 2 végén menettel és arra rá a gombarész? Vagy ez csak egyedi? a képen látod milyen gomba volt rajta.
Hali. Próbáld meg vízpapirral a naggyát, vagy szivacsra ragasztott változatban is van ilyen finom csiszoló papír. Mindkettő jó, és hatásos, utána jöhet a fémtisztító, vagy króm paszta, én így csináltam és szép lett.
Üdv: Szabi
A rozsdamentes gyengébb, az SV-n nem biztos, hogy bírja a rázkódást. A rozsdamentesek általában 6.8-7.2-ek míg az ilyesféle csavarokat legalább 8.8-ból kéne csinálni. Horganyzott 8.8-ast vegyél. A Békára a kerékgombához 8.8-as horganyzott menetesszárat vettem.
Persze nyilván van pár ms késése a feldolgozás és kijelzés miatt, de a km óra sem realtime.
Persze, amúgy néha előfordulnak tévedések és pár másodperces "nem tudom hol vagyok"-ok, de ezek nagyon ritkák, szal nálam a GPS mér hitelesen.
A GPS-ezésre kitalált GPS-ek tudják ezt :)
Nem ezt az sv-t hirdették valami 5-6 kiló körül?
Egyébként sikerült feltenni a váltókart?
Köszi
Tök igazad van, az enyém DHM ,egy hónapja vettem a kelomotor-
nál 12500+posta. Volt nekik raktáron így hamar megkaptam.
Szép, tetszik, remélem élesben nem lesz soha kipróbálva.
szia
jani
szia
Keretet nem igazán akarok, nem annyira tetszik, asszem anyagiak hiányában marad az első megoldás aztán majd ha a tárca engedi lesz lsl. Reményeim szerint úgyse kerül soha tesztelésre.
Gyerekek! 231km/h egy sv650s-el! Ha 5-10km/h-t csal az óra akkor is szép!
Üdv: Szabi