Az egész úton három 30 cm-es sávon volt tiszta a felület (ahol hömpölygött lefelé az olvadt hó), máshol 20 cm hó.
Bár sokszor ezek a sávok is hólatyakosak voltak.
www.motstyling.hu, ill. a vaterán is árul valaki és a fórumról is fognak jelentkezni(fr) kb. 6-12 E Ft-közt van az áruk, persze ezeket még fényezni is kell.
Sziasztok!
Valaki tudna ajánlani egy itthoni üzletet webcímmel ahol lehet sv 650 hasidomot venni lehetőleg baráti áron nem gyárin..A webcím csak azért lenne fontos hogy lássam hogy hogy néz ki mert már láttam többfélét és nem mindegyik illene a gépemhez.Egyenlőre csak nézelődnék hogy kb milyet és mennyiért aztán majd valamikor vásárlás..Bontott is jó csak törött ne legyen karc nem számit mert van fényező a családban.
Én nem mentem annyira messzire, bőven elég volt Pestről a Pilis.
A hideg mégcsak elment volna, de Pilisszentlászlótól Lepence felé kezdődött a "környezetvédelmi okokból sószórást nem végzünk" szakasz
Hát az út felénél már sejtettem, hogy a Diablo Corsa III havas körülmények között nem végezhetett jó helyen a tesztekben.
Nem fostam.....nagyon.
Elég papírkutya vagyok hozzád képest, mert én az idén még be se indítottam a vasat. Hét végén is csak a hőmérőt bámultam de nem volt kedvem ilyen hűvösben motorozni, pedig már nagyon bizsereg a tenyerem. Várom a jó időt, majd bepótolom a lemaradást.
Bár sokszor ezek a sávok is hólatyakosak voltak.
én úgy értelmezem, h a nem-sószórott útszakasz havas volt a pilisben... vagy rosszul értettem?
(máris megyek a Ladával :))
Azért én vigyáznék az ilyen olcsó 6e Ft-os idomokkal, de persze te tudod :)
Általában az olcsóbb mindig drágább...
Valaki tudna ajánlani egy itthoni üzletet webcímmel ahol lehet sv 650 hasidomot venni lehetőleg baráti áron nem gyárin..A webcím csak azért lenne fontos hogy lássam hogy hogy néz ki mert már láttam többfélét és nem mindegyik illene a gépemhez.Egyenlőre csak nézelődnék hogy kb milyet és mennyiért aztán majd valamikor vásárlás..Bontott is jó csak törött ne legyen karc nem számit mert van fényező a családban.
A hideg mégcsak elment volna, de Pilisszentlászlótól Lepence felé kezdődött a "környezetvédelmi okokból sószórást nem végzünk" szakasz
Hát az út felénél már sejtettem, hogy a Diablo Corsa III havas körülmények között nem végezhetett jó helyen a tesztekben.
Nem fostam.....nagyon.
Megnyugodtam ez nem lesz jobb.
Üdv.
FTP-re feldobod?
Sanyi ha ennyire bírod a természetet, akkor most mért egy King-el nyomod?
E-mailen elérsz: frpeter kukac svmedia.hu