Van pár megmaadt cumóm SV-hez, ha esetleg valakit érdekel...
Hátsó sárvédőt beszámítok :p
- Km óra jeladó 2005-ös vagy utáni SV 650/650S-hez. Gyári, új. 3200Ft.
- Continental Roadattack 120/70-17 első gumi jó állapotban (kb 40-50%-os= még kb. 10.000km van benne). Nem szálszakadásos, nem üt, nem szitál. 5000Ft
- Vadi új SV-s pulcsi piros színben, M-es. 4500Ft.
- Svmedia baseball sapi 1300Ft.
- A típusú bontatlan elsősegély csomag 1500Ft.
- 2db bontatlan zöld két részes esőruha XXL-es méretben (ha aláöltözöl kb 175-185cm, 85-105kg közt jó). 2000Ft/db.
- Motul 5100 4l-es olaj 9500Ft.
- K&N légszűrőtisztító szett, új, bontatlan, 4000Ft.
- Defektspray 900Ft.
- Motul Fork Oil, villaolaj, 20W-s 2700Ft.
- Motul Chain Clean 2700Ft.
- Motul EZ Lube, csavarlazító, kenő-, olajzóspray 1800Ft.
Hát én nem tudom, ezek a szlovákok vertek magyart, meg pikkelnek ránk, ezek kitalált és egyedi esetek. Persze nem szeretnék én se egy lenni a százezerből, de mi járunk ki motorral, autóval, járunk nagyvárosban, kis faluban, megszállunk nagy szállodában, kis háznál, eddig egyetlen egyszer se voltak lekezelőek. Pedig azt kell mondjam a fél országot bejártuk, majdnem több helyen voltam Szlovákiában mint magyarországon.
Mind motoros, mind gyalogtúra szempontból nagyon jó helynek tartom, olyasmi mint Ausztria.
Keresnék 650 N-es hosszabb gázbowdent ha lehet bontottat vagy valami olcsóbb támpontot csináltatásra.6000/db ot mondtak rá annál olcsóbban jó lenne ha meglenne.
akkor hülyeséget beszéltem, sorry. úgy látszik, egyedi tapasztalat.
(vagypedig mivel a motoron nincs elöl rendszám, nem tudnak kiszedni _pusztán_ azért, mert a határ innenső oldaláról valósi vagy).
Eddig nem volt gondunk kint pedig az 577-re ha nincs más program minden hétvégén kimegyünk. 1x büntettek meg eddig, de annak is Fr volt az oka.....mondjuk Őt vágták meg a legtöbbre. Jobb utak, kisebb forgalom.
Hát nem tudom, régebben volt olcsó szlovák benzin :-).
Rendőrös tapasztalatom autóval volt többször is.
Az útjaik tényleg nem jók a lengyeleknek, + az úthálózatuk nem sugaras, hanem hálós, így rendes országúton állandóan lámpás kereszteződések vannak, amiket a balrakanyarodók teljesen bedugítanak. Nekünk inkább a városok és az emberek számítanak, amikor "családilag" megyünk.
Uhh, Lengyelt én is rühellem (az utak miatt) maga az ország tetszik, csak közlekedni nem lehet benne ( két nagyváros, 55 km, másfél óra, országút, 118 km, 3 óra )
Igen, hallottam h kint is bekeményítettek a yardok, plusz az ellenőrzések száma is megszaporodott...
Vszabika: mindegy hol mész át. Mivel mi itt lakunk Bp mellett, mi Sahynál megyünk át, aztán végig egyenest északra.
Hzolee: nálam is alap hogy a motorom rendben van. Sose volt semmi gond. Persze ha lakotton bemérnek 100-zal nyilván nem úszod meg ejnye-bejnyével. Amúgy milyen olcsó benzin? 340Ft kint egy liter benya jelenleg. Lengyelországot viszont én utálom. Keskeny, kátyús utak, nagy forgalom, előzni nem lehet, 70 a max amit el tudsz érni sebességben. Kanyarok alig vannak, látnivaló nem sok. Csak akkor mennék megint ha nagyon muszáj.
Kutya: sajnos idéntől már ott sem 300SK a bünti, átvették ők is az EU-s árakat mint mi.
Így van: az elmúlt 150ezer kilométer egyik ( ha nem a ) legjobb szerpentinje a BB - Teplice.
Bátran mondom h dobogós, pedig olyan helyekkel 'versenyez' mint a Dolomitok hágói, vagy a Mariazell környéki hegyi utak
Én már kijárok 2oo3 óta Tátrázni, soha semmi bajunk nem volt a rendőrökkel.
Amikor egyértelmű, és itthon 6számjegyűre büntetett szabálysértést követtünk el, akkor is megúsztuk ejnye-bejnye + 300 koronával, ami több mint jutányos.
Más kérdés, hogy a motorjaink is olyanok, hogy se itthon, se kint nem lehet belekötni: nálam ez alap.
nem akarok flame-t kirobbantani, de én oda nem mennék, csak ha muszáj. különösen a rendőrök magyarkedvelőek. csak rossz tapasztalatom van. (több is). És náluk nem lehet megúszni, ha az udvarias vagy a rendőrrel. Ha már megállított, akkor annyi. Pedig se puccos autó, se nagymagyarország matrica, stb.
Lengyelországot imádjuk a feleségemmel, és ezért néha át kell menni Szlovákián. Engem az olcsó benzin se érdekel, itthon teletankolok, kaja, ásványvíz, Szlovákiában nem állunk meg (max a rendőrnek ugye). Motorral tutira nem merészkednék oda (sportkipuf, nem gyári rendszámtartó).
Az előző témáktól egy kicsit elkanyarodva tennék fel egy kérdést.
Valami jó kis kanyargós aszfalt csíkot keresnénk a hétvégére a barátaimmal, mert a környékünket már oda vissza jártuk.
Szóval a Balaton part és Bakony kilőve.
Szívesen elmegyünk a Dunántúlon bármerre ha valaki (tapasztalatból) ajánlana valami jó útvonalat, nem kell versenypálya de ne is egyenes autópálya legyen. Szép tájak, olcsó büfék, jó aszfalt, sok látnivaló, +20 Celsius , egyéb kívánságom nincs, ja de olcsó benzin. Ha valaki venné a fáradtságot és írna pár sort nagyon hálás lennék, végül is szóba jöhet távolabbi célpont is, akár külföld, esetleg akkor jobban rászervezünk. Üdv: Szabi
Ui: Áprilisi tréfákkal kíméljetek
Szia. Mik a tapasztalataid a RaceAttack-al, tapadás,tartosság stb.? Lassan közeledek a gumi cseréhet és ez a típus is számításba jött. Szemre(fotón) ez is keskeny profilú gumi, valóban így van?
Üdv: Szabi
Engem érdekelne az oil meg a 2db esőruha..Postán megoldható a dolog?Utánvéttel feladod és átveszem ha ideér..
Hátsó sárvédőt beszámítok :p
- Km óra jeladó 2005-ös vagy utáni SV 650/650S-hez. Gyári, új. 3200Ft.
- Continental Roadattack 120/70-17 első gumi jó állapotban (kb 40-50%-os= még kb. 10.000km van benne). Nem szálszakadásos, nem üt, nem szitál. 5000Ft
- Vadi új SV-s pulcsi piros színben, M-es. 4500Ft.
- Svmedia baseball sapi 1300Ft.
- A típusú bontatlan elsősegély csomag 1500Ft.
- 2db bontatlan zöld két részes esőruha XXL-es méretben (ha aláöltözöl kb 175-185cm, 85-105kg közt jó). 2000Ft/db.
- Motul 5100 4l-es olaj 9500Ft.
- K&N légszűrőtisztító szett, új, bontatlan, 4000Ft.
- Defektspray 900Ft.
- Motul Fork Oil, villaolaj, 20W-s 2700Ft.
- Motul Chain Clean 2700Ft.
- Motul EZ Lube, csavarlazító, kenő-, olajzóspray 1800Ft.
Mind motoros, mind gyalogtúra szempontból nagyon jó helynek tartom, olyasmi mint Ausztria.
Szeretném megtudni, hogy az SV-ken melyik típusú Dunlop Sportmax gumi van gyárilag rajta?
Keresnék 650 N-es hosszabb gázbowdent ha lehet bontottat vagy valami olcsóbb támpontot csináltatásra.6000/db ot mondtak rá annál olcsóbban jó lenne ha meglenne.
(vagypedig mivel a motoron nincs elöl rendszám, nem tudnak kiszedni _pusztán_ azért, mert a határ innenső oldaláról valósi vagy).
Rendőrös tapasztalatom autóval volt többször is.
Az útjaik tényleg nem jók a lengyeleknek, + az úthálózatuk nem sugaras, hanem hálós, így rendes országúton állandóan lámpás kereszteződések vannak, amiket a balrakanyarodók teljesen bedugítanak. Nekünk inkább a városok és az emberek számítanak, amikor "családilag" megyünk.
Igen, hallottam h kint is bekeményítettek a yardok, plusz az ellenőrzések száma is megszaporodott...
Hzolee: nálam is alap hogy a motorom rendben van. Sose volt semmi gond. Persze ha lakotton bemérnek 100-zal nyilván nem úszod meg ejnye-bejnyével. Amúgy milyen olcsó benzin? 340Ft kint egy liter benya jelenleg. Lengyelországot viszont én utálom. Keskeny, kátyús utak, nagy forgalom, előzni nem lehet, 70 a max amit el tudsz érni sebességben. Kanyarok alig vannak, látnivaló nem sok. Csak akkor mennék megint ha nagyon muszáj.
Kutya: sajnos idéntől már ott sem 300SK a bünti, átvették ők is az EU-s árakat mint mi.
Bátran mondom h dobogós, pedig olyan helyekkel 'versenyez' mint a Dolomitok hágói, vagy a Mariazell környéki hegyi utak
Amikor egyértelmű, és itthon 6számjegyűre büntetett szabálysértést követtünk el, akkor is megúsztuk ejnye-bejnye + 300 koronával, ami több mint jutányos.
Más kérdés, hogy a motorjaink is olyanok, hogy se itthon, se kint nem lehet belekötni: nálam ez alap.
Lengyelországot imádjuk a feleségemmel, és ezért néha át kell menni Szlovákián. Engem az olcsó benzin se érdekel, itthon teletankolok, kaja, ásványvíz, Szlovákiában nem állunk meg (max a rendőrnek ugye). Motorral tutira nem merészkednék oda (sportkipuf, nem gyári rendszámtartó).
Valami jó kis kanyargós aszfalt csíkot keresnénk a hétvégére a barátaimmal, mert a környékünket már oda vissza jártuk.
Szóval a Balaton part és Bakony kilőve.
Szívesen elmegyünk a Dunántúlon bármerre ha valaki (tapasztalatból) ajánlana valami jó útvonalat, nem kell versenypálya de ne is egyenes autópálya legyen. Szép tájak, olcsó büfék, jó aszfalt, sok látnivaló, +20 Celsius , egyéb kívánságom nincs, ja de olcsó benzin. Ha valaki venné a fáradtságot és írna pár sort nagyon hálás lennék, végül is szóba jöhet távolabbi célpont is, akár külföld, esetleg akkor jobban rászervezünk. Üdv: Szabi
Ui: Áprilisi tréfákkal kíméljetek
Üdv: Szabi