Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csak én nem láttam még ilyet?
Mivel nem lesz rekkenő hőség csak 1-2 órára gondoltam.
Csak bőröm van, igaz ott rezeg alatta a fókazsír.
Megyünk páran, de még nem tudjuk merre. Inkább 2/A és felül vissza vagy a franc tudja. Attól függ milyen idő lesz.
Ebben bízom én is.
Valaki tervez gurulást vasárnap Pest vagy Lepence környékére?
Nekem is csak alvázszámra kötötték a biztosítást.
Igaz egy évre rá eljárást indított ellenem az önkormányzat, mert szerintük nem volt biztosítás a motoromon (mondanom sem kell a drága-volt- biztosítóm nem küldte meg az adatokat). Nem is tartott sokáig kapcsolatunk.
nem néznek utána, csak igazolni kell a meglétét amit viszont tudsz....
Ez Generali-Providencia itt gyengék nyak felett.Kifogtam az egyetlent.Kár volt sietni 16.-ai ha tegnap kötöm kotlanak 2 hétig rajta és meglessz a rendszám mire kibökik hogy nem jó.De nem én előre mindet elrendezek jó előre hogy ne legyen gebasz de megszivatnak.
Rendszám nélkül nem ha meg kamu rendszámot írok utána lessz gebasz.
Igazolás megvan csak ne nézzenek utána hogy érvényes szerződés is áll e mellette.
Mert nem áll.
Egyébként új gépnél is csak a számok vannak meg mégis tudtam biztosítást kötni máshol mint a kereskedés.
Kösd meg Netrisk-en ha a gép engedi, ott 1-2 hónap múlva küldik a szerződés papiros változatát.
De könyörgöm ekkora faszságot?
Csak én fogom ki a világ legidiótább biztosítóját?
Már azt is nehéz lenyelnem hogy 2008 08 havi adásvételi miatt 10e Ft MABISZ díjat kell fizetni mivel ugyan állt a motor egy garázsban forgalmi és rendszám nélkül de mivel okozhat balaesetet fizetni kell.Most utólag ha viszek egy kamu adásvételit előző napi dátummal megúszom.De ez van láma vagyok de ezt a tili-tolit amit bemutatnak nem fogom fel.Nem véletlen kötöttem rendszám nélkül mert NINC és mégis KELL.Ezt meg is mondtam neki az előadó megértettr de a debreceni központban a főokos kisasszony nem ezért már simán felmondták.Nah ez van igazolásom van a dologról de valós szerződésem nincs mehetek ujra biztosítózni.
Magyarországon élsz ember...
Itt kicsit fordítva űlnek a lovon páran..nem mindenhol ugyan de nagyon sok helyen addig számít a vevő ameddig ki nem fizeti a keservesen összeszedett gubát a motorra..Mikor a kawát vettem nyiregyen ígértek fűt-fát ha később el akarom adni a motort,vagy beszámíttatni esetleg nagyobba..Amikor odamentem meg még alig akartak megismerni és persze tagadtak mindent..á ők ilyet nem mondtak stb.
Idehaza a vevőnek fontos,hogy tömje az eladó zsebét és nem fordítva..
Komolyan mondom imádok ebben az országban élni.Itt lehet a leghü.lyébb emberekkel találkozni makroszinten is.Ma kaptam egy levelet hogy felmondták a két hete kötött biztosításomat mivel nincs rendszáma és forgalmija a csóri motornak amit hétfőn viszek NKH vizsgára.Az eszem megáll.Ha nem mondom a csökött előadónak hogy kénytelen vagyok kötni mert külömben az NKH nem csinál műszakit és nem lessz a büdös életben forgalmi műszaki nélkül akkor aszondom rendben van.De neeeeem ők így sem tudnak segíteni visszadják a pénzt jöjjek vissza ha lessz rendszám és kötnek egy újat.Olyan mintha ők tennének szivességet hogy odadhatom nekik a pénzemet.
Valami ilyesmin töröm az okos buksim én is.
Szólsz egy ismerősnek,hogy menjen előtted és csekkolja le az utat..ha meg van valami gixer akkor szóljon..így biztos nem fülelnek le..
Mint a sima motrorendszám.Ezt a csodabogarat rendszámmal nagymotornak vizsgázva vettem anno 2003 ban 50-esen.Minden van hozzá törzskönyv,forgalmi az egész rosznyavajaDe még nem volt rajta soha 2006 ban lejárt a vizsgamatrica ezért parázok hogy ha belefutnék a yardba elkezd kérdezősködni és buta az egész.
Milyen robogórendszám?
Nem csal a kép, tényleg metálos ezüst.
Nem rossz jobb mint a gyári feket az biztos.
Szinter!
Lehet hogy a fényezés kicsit szebb, de
ez legalább bírja a strapát, meg se fog kottyanni neki ha brigéciollal, meg ecsettel fogom takarítani. Ja és nem oldja semmi, csak a csiszolópapír. Ezt lehet ütni vágni (ésszel)
Ja és hamarosan gurul az enyém is hétfőn vizsga+megyek vácra regadót fizetni utána már csak okmányiroda.Kicsit parázok egy robogórendszámmal végiggrasszálni a városon az tuti.
De nem tehetek róla jogsi az ablakban egyenlőre és valahogy el kell jutni a vizsgabázisra.Kényelmetlen érzés mert lehet engem elkapnak igaz megkaptam pár elmbetegtől hogy mintapolgár vagyok de ez van idegesít kicsit.
Szép ez képen is.Ez szinter vagy festés?Ha szinter akkor sokkal szebb mint amit egyszer én csináltattam kocsira.Ebben van valami csillogó adalék is vagy a fénykép csal?
Tervben van valami túra?
Jah így kép alapján kicsit olyan, mintha fröccsöntött lenne.