Valaki segítsen.Pontos lámpabeállítás menete hogy-smint.Adatok kellenének.Azt tudom hogy sík felületen terhelve a mocit egy fal elé állok.A pontos méretek érdekelnének hány méterre kéne állni milyen magasan legyen a fénycsóva alsó és felső éle STB....
Remélem érthető vagyok.
Kérdés. Ha cserélem a teló szimeringeket, akkor a porvédő gyürüket is érdemes vagy nincs jelentősége.
Van ahol szett ben van a szimering a porvédővel ,dupla áron és van aki csak a szimeringet árulja. Tapasztalatok?
Csavart nem tudom,honnan fogok szülni hozzá,azt nem akarom én csinálni,mert csak biliacél van nálunk és az nem bírná sokáig
A menet gondolom akkor 10X1.25 nem hiszem,hogy annál sűrűbb,de mostmár itthon vagyok,kiveszem a most bentlévő csavarokat és koppintani kell csak
Én valószínűleg aluból fogom megcsinálni,nem tudok speckó műanyagokhoz hozzájutni,a sima danamit meg elfogyna szerintem 10 méteren.Teflonból lenne jó,bár nem tudom,az hogy áll szakítószilárdság terén
Kösz a méretet,erről a képpről már látom,kb mekkora!
Talán hétfőn fogom elhozni, akkor majd teszek fel képet. Ma csak két előadás között kiszaladtam megnézni BKV-val, úgy meg azért nem egyszerű szállítani.
Én ezt most csináltattam Tomtech-el.Delrinből van mint a yoshimura gomba és pontos mása az sv650s-re való yoshimurának azzal a különbséggel,hogy ennek 1mm nagyobb a falvastagsága és 30mm-el hosszabb.
A csavar M10-es finom menetes 8.8-as acél.
Az előző gombám is delrin volt és mikor elbuktam nem tört el csak elkopott.Az acél csavar hajlott így megóvta a vázat.
Egyébként a csavar nem a vázba van csavarozva,hanem a motorblokkba,szóval ha alu a gomba és erősebb anyagból van mint a blokk akkor a csavar kihúzhatja a menetet a blokkból mi igen nagy szívás.
sziasztok, kell valakinek motoremelő (sv650) ?
Az előző tulajtól kaptam a motorhoz, de nekem nem tetszett.
4 kereke van (forgós mind a négy, mint a bevásárlókocsié), és a lengővillát alulról támasztja meg: kis U-alakú izéket kell az emelőszem-menet alatt lévő dudorra illeszteni, úgy alányomni. Az egész dolog fix, ezért írtam típus-specifikusan.
Ajándékba odaadom, Bp/Zugló kell értejönni.
zhoudek KUKKKAC smeconsultancy.hu
Mikor nekem jöttek,elhajlott a bukógomba csavarja!A gomba a büdös életben nem fog eltörni esetleg a danamit!Pedig a csavar olyan acélból van mint valami laprugó,mikor levettem és satuba fogtam méteres vascsővel tudtam csak visszahajlítani!
Ahhoz egy 140-150mm-es darab (bár szerintem egy 100mm-es is) már bőven elég hosszú,hogy ne kopjon el egy csúszás alatt,viszont itt a cégnél nincsenek különleges alu ötvözetek,amiből kiválasztom,főleg hogy a csavaros rögzítésnél vékonyabbra gondoltama gombát a váznál,szóval szerintem előbb eltörik.Az elég para lenne,ha eltörne a váz a gomba meg ott vigyorogna sértetlenül
Sziasztok!
Segítéget kérek szakavatott kollégáktól!
K6-os Sv1000s hez keresek vázat.
Érdekelne, ha valaki tud bontós tel. számot, vagy vmi használható infót! Köszi előre is!
A full alugombánál jól kell belőni az ötvözetet nehogy erősebb legyen mint a váz és mikor a gép ráesik inkább azt törje(volt már rá példa még LSL-nél is). A lényeg, hogy amiből csinálod elég kemény legyen, nehogy elkopjon a csúszásnál, de azért inkább az törjön ha már törni kell mint a váz.
Nekem is csak dugóban előretöréskor ment fel 104-ig,ha városban normál tempóban tudok haladni,88-90 fok.
Én aluból akarok gombát csinálni,mindenképp saját készítésűt,ez a "heppem",én csináltam az emelőszemeket (Janonak és hzolee-nak is),a kormányvégsúlyokat,az MZ-re meg a kormányt kormányvégekkel együtt.
Ahogy látom,olyan 160-200mm körüli lehet a hosszuk,amennyiben a kislányod kezében vannak a gombák (asszem ezt írtad régebben ).
köszönöm,a hosszméretet így belőttem,még egy csavarátmérő kellene,de ha más nem,majd holnap,ha hazaértem kiveszem a csavart a gépből.
A ventillátort a hűtő baloldalán lévő gomba kapcsolja, semmi más, nincs rákötve komputerre. Ha azt a gombát cseréled olyanra ami hamarabb kapcsol akkor meg is oldottad. Normál használatnál még városban melegben sem ment fel 100-ig csak ha araszoltam az autókkal együtt.
Akarok esztergálni magamnak bukógombát.
Meg tudnátok mondani,hogy mekkora a csavar,ami rögzíti?10X? 12X?
Csak hogy mekkora lukat fúrjak a gombába és hogy milyen csavart vegyek hozzá.Finommenetes?
Ja,nagyjából milyen hosszú egy bukógomba?
Akinek van,megnézné nekem?Még ma délután meg is csinálom,ha tudtok méreteket adni!
Tsanyi,neked mennyire ment fel tartós használatkor a víz az ezresen?
Én azon gondolkodtam,nem lehet-e beállítani a hiszterézisét,hogy mondjuk már 100 foknál kapcsoljon a venti és 96nál kapcsoljon ki,hogy ha dugóban tögyörgök,ne melegedjen annyira.Ha tartósan 102-104 fokon megy,az nem árt a motornak?
Behisztizek,nekem is M3 van fent,már nagyon kopott a hátsó,de jó lenne most 60000 forint
Mind1,veszek egy használt hátsót...az első még bőven,bár multkor kiváncsiságból felálltam menet közben megnézni az első kereket,és elég szép trapézosnak láttam
alföld...
Remélem érthető vagyok.