Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ebben a hóesésben tényleg inkább az oldalkocsis kéne. Régen volt egypár és a postánál is kavartam olyannal, nagy buli!
Ahozz nem kell jobb idő! A motorozáshoz kellen kicsit jobb! :P
Quadhoz minek a jobb idő? Épp ez a jó neki.
Hello Frpeter! Érdeklődnék hogy nem tudsz-e 200as vagy 250es 4 ütemű váltós quad blokkot? Köszi Legyenmárjóidőőő!
A silány állapot miatt akadt meg a szemem rajta meg azon hogy itt árulják kistarcsán.

Ezért még 200e-ret se nagyon adnék!Első ránézésre nagyon gány!
Mégegyszer
Ezért volt érdekes az ezüst váz 2005-ösként hirdetve.
Ez egy K3-as vagy K4-es pályagép.
www.svmedia.hu oldalon megtalálod az adatoknál.
Csak mert nézegettem a Hasznaltautot és megakadt a szemem ezen nem mintha meg akarnám venni csak nekem a törésen kívül nem tűnik kósenek valamiért és nem jövök rá mért.
http://www.hasznaltauto.hu/2746305_suzuki_sv650_
2005
nem egyforma a sárvédő felni sem eredeti sízíű a tankot sem láttam ilyen színben.Csutkakormányos N-es de S-es fékkel hogy rakta fel a lámpát stb....
Jól tudod.
egyébként 2005-2006-tól ha jól tudom
fr-t kérdezd! ő az aki szinte mindent vág az sv-k ről!
Hát ja most venni érdemes nem eladni.Később meg fordítva.
Egy kérdés a fekete váz hányas évjárattól van?
Ezt írtam le pár hónapja a Béka topicba. Most sok üzemegységet bezár minden márka és sokkal kevesebbet fognak gyártani lehetőleg hasonló nyereséggel mint előtte a többet.
Nekem egy éves a prop-tech és eddig semmi probléma nem volt vele..
Hát egy évet most várni kellene az eladással.Most úgy van legalábbis az autóknál hogy a készleten bedugult motyóra irtó nagy egy milás engedményeket adnak még a kisautóknál is.Namost ezek rendesen lenyomják a használt árakat is.De mikor elfogynak kevesebbet fognak gyártani de a költsége a gyártásnak ugyanannyi lessz ergo áremelés lessz ezután.Na akkor megy fel a használtpiaci árak mivel mindig az újakanak az árához viszonyul.Most néztem a gladius 1.8 milától indul így szerintem az SV árát is húzni fogja.
Vagy lenyomni ha azt is benntartják gyártásban.
Elkeseredtem, láttam ma egy hírdetést a "hasznaltauto.hu/motor-on"
Szép állapotu Sv 1000 S , 2006-os évj. 6000 Km 1 Milla. Írtak hozzá egy jó szöveget is, miszerint az eladó apjáé volt a motor aki 65 éves és már el is dölt vele párszor , ezért veszik ki alóla.
Mennyiért fogom tudni eladni én a motoromat ezek után?, még jó,hogy nem akarom mostanában piacra dobni de ha akarnám
Van rá esély :)
Akkor lehet hogy csak én fogtam ki!
Nekem meg 3 éve megvan probléma nélkül.
Akkor lehet maradok inkább a Gipro-nál.
Nekem Prop-Tech van,kb. fél év alatt beszart de kicserélték!De lehet hogy az új is csak edig fogja bírni!
Gipro vagy pro-teck?
Megyek, nekem is árulják a sisakomat a Bembósok és meglátogatom őket.