Ha valakit érdekel végre összeraktam a gépet.Viszont a festékes csóka igencsak színvak mer a kis idom köszönőviszonyban sincs a gép szinével.
No mindegy ez már marad így ha kicsit szusszanok anyagilag lefestetem ujra.
Ha lehet valaki mondja már ez a szegény gép milyen színű mert minden festékkeverős mást mond.
Nem is tudom. Nagyon ragaszkodsz az 1000-eshez? Én most vettem egy vadiúj K8-as SV650-et egy Suzuki márkakereskedésből 1.348e-ért. Eléggé akciózzák most a készleten lévő gépeket. Ez nem számottevően drágább, mint az általad belinkelt motorok, viszont te járatod be, van 2+1 év garanciád, 1 éves assistance szolgáltatás. És mégiscsak ÚJ a motor!
Szerintem most, hogy ennyire fasza akciók vannak, nem érdemes használtat venni. Gondolj csak bele, hamarosan cserélheted a láncot, a gumit, akksit, stb. és árban ott is vagy már az újnál. Szerintem hülyeség ilyen helyzetben nem újat venni.
Én motor nézésénél mindig a matricákkal kezdek, mert ritka az olyan ember aki csak úgy leszedi őket. Na ennél a példánynál kéne lennie a tankon egy suzuki jelnek és a fejidomon egy sv1000s matricáknak. És ebből következik hogy valszeg sérült volt a gép és újra lett fújval! De meg kell nézni élőben mert lehet hogy csak csusztak vele és azon kívül meg semmi gondja nincs! Az ár az elég lent van ami engem elszokott ilyeszteni. Miért adnak egy jó vasat 2 kilóval az ára alat... Remélem tudtam segíteni.
De mondjuk a helyedben inkább 650t nézegetném. Nekem kb 3000 km-e van meg az ezres és azért párszor meglepett már! Gondoltam nincs nagy különbség a 650 és az ezer között... De igen csak van :D
Hát a hiteles gépek macerásak nagyon.Ha 1000 rest szeretnél a forumon Balu80 pont árulja az 1000 resét szerintem hitelmentes és K7-es kérdezz árra tőle van fotója is róla és nem ez az életlen kép elég szép állapotú ahogy néztem.
A computerről a 25ös kábel lehúzását még nem tudtam kipróbálni (a problémám az 5-6-ban 9000 fölé nem forgás volt),4-ben szépen elmegy szabályzásig,az pont 230.
Másik:Vasárnap motoroztunk barátnőmmel,éjszaka garázs (nem fűtött),tegnap dél körül nem volt hajlandó beindulni,elég nehézkesen forgatta a motort,aztán egy óra töltőrerakás után beindult.Halott az akksim?A kedves előző tulaj egy télen keresztül töltetlenül hagyta a motorban,a riasztó leszívta,mélybe volt merülve,amikor vettem,annyira,hogy a gyújtás sem jött meg,aztán feltöltötték,de gondolom megsínylette.
Ja,még egy:az mennyire normális,hogy tök hidegről melegítéskor apró fekete olajpettyeket lő a tenyerembe a kipuff,aztán melegen már abbahagyja
Most fordult 24000 kilóméterbe a gép.
Meg ne vedd ezt a tákolmányt! 2003-as, a hátulja sérült volt, a dob nem a gyári, a farokidom javított.
A km valszleg nem igaz, habár látni kéne pontosabban a gumi/fék/lánc állapotát, de a kulcstartó 13e alatt nem okoz iylen sérülést a kormányon.
Az A1 jogsi megint egy baromság.
A teli idom nem gyári és nincs rajta elég szellőző, a hátsó henger egy idő után beadja az unalmast.
A hirdetés alapján kb ennyit tudok róla elmondani, de persze a helyszínen látva lehet ezeket meg lehet cáfolni, de lehet több összefüggést is fel lehet fedezni.
Szia. Inkább az 1000-esekhez értek jobban de az eleve gyanus,hogy teljes Suzuki felirat van a tankon, 2004-től már csak az S betüt alkalmazták, és a váz is fekete az újabakon.
Az sem szimpatikus, hogy Hayabusára vagy Gsx-r re cserélne. Valószínü nemvolt neki elég a kis Sv, tehát hajtotta csak nem ment annyira amennyire szerette volna. Elsőre ennyi.
Nézelődj rengeteg eladó motor van.
sziasztok !
korábban szóba került az idei motorkiállításra mennyibe kerülnek a jegyek. ha valakit érdekel akkor ennyibe :
Belépőjegy
napi belépőjegy: 1600,- Ft
kedvezményes: 1100,- Ft
családi (2 felnőtt és két 14 éven aluli gyerek): 3200,- Ft
Katalógus: 750,- Ft
A belépőjegyek egyszeri belépésre jogosítanak. A családi jegy két felnőtt és két 14 éven aluli gyermek belépésére jogosít. Kedvezményes jegy vásárolható a felnőtt kíséretében érkező 14 éven aluli gyermek, nyugdíjas, valamint a diákigazolvánnyal rendelkező fiatal részére. 6 éven aluli gyermekek számára a belépés díjtalan!
Nekem lenne egy giannelli titán Eu szabványos dob.Ha úgy alakúl,hogy elviszik a motort lehet a dobokat le kell pusztítanom róla..Mondjuk ezt még nem tudom mikor lesz esedékes de ha addig nem találsz rá dobot és érdekel akkor megoldható a dolog.
Ma láttam a vaterán,hogy valaki árul dobokat, csak üsd be ,hogy "sv1000".. Egy tippnek talán jó.Üdv és gratulálok a motorhoz, majd egy képet dobj fel róla.
Bocs a késői válaszért.Itt az idom,konzol sajnos nincs hozzá.Az alján lévő karcolásokon kívül hibátlan.Nem törött,nem repedt,nem műanyagozott.Megfelelő konzollal SV650-re is feltehető.
Konzolt egyébként te is tudsz hozzá csinálni,ha ügyes vagy.
A gyári 50.000ft-os árát figyelembe véve a konzol nélküliség miatt fix 15.000ft-ra gondoltam.
Az volt a gond hogy későn kezdtem.Szeptemberben egy hónap volt a kressz és nem lehetett előrehozni.Utána meg annyian tolongtak a vizsgára hogy a mi csoportunk mindenben utolsó lett.Az utsó pár órát már irtó hidegben nyomtuk le jól elgémberedtem mire lekászálódtam a GS500-ról.Na mindegy oktató mondta az első vizsgán amikor lehet tűz és megvan a jogsi ha isten is úgy akarja.
No mindegy ez már marad így ha kicsit szusszanok anyagilag lefestetem ujra.
Ha lehet valaki mondja már ez a szegény gép milyen színű mert minden festékkeverős mást mond.
ha 1000-est akarsz nézd meg ezt. Szerintem alkuképes az ára, és az előéletét ismerem.
http://suzuki.fullgas.hu/haszn...
Nem is tudom. Nagyon ragaszkodsz az 1000-eshez? Én most vettem egy vadiúj K8-as SV650-et egy Suzuki márkakereskedésből 1.348e-ért. Eléggé akciózzák most a készleten lévő gépeket. Ez nem számottevően drágább, mint az általad belinkelt motorok, viszont te járatod be, van 2+1 év garanciád, 1 éves assistance szolgáltatás. És mégiscsak ÚJ a motor!
Szerintem most, hogy ennyire fasza akciók vannak, nem érdemes használtat venni. Gondolj csak bele, hamarosan cserélheted a láncot, a gumit, akksit, stb. és árban ott is vagy már az újnál. Szerintem hülyeség ilyen helyzetben nem újat venni.
http://www.suzukihollosujpest....
Itt vehetsz vadiúj, 0km-es 650-es Banditokat 1.350e-ért! Ez kurva jó ár. Minek vennél bizonytalan használtat?
Üdv
Peti
De mondjuk a helyedben inkább 650t nézegetném. Nekem kb 3000 km-e van meg az ezres és azért párszor meglepett már! Gondoltam nincs nagy különbség a 650 és az ezer között... De igen csak van :D
Másik:Vasárnap motoroztunk barátnőmmel,éjszaka garázs (nem fűtött),tegnap dél körül nem volt hajlandó beindulni,elég nehézkesen forgatta a motort,aztán egy óra töltőrerakás után beindult.Halott az akksim?A kedves előző tulaj egy télen keresztül töltetlenül hagyta a motorban,a riasztó leszívta,mélybe volt merülve,amikor vettem,annyira,hogy a gyújtás sem jött meg,aztán feltöltötték,de gondolom megsínylette.
Ja,még egy:az mennyire normális,hogy tök hidegről melegítéskor apró fekete olajpettyeket lő a tenyerembe a kipuff,aztán melegen már abbahagyja
Most fordult 24000 kilóméterbe a gép.
Csak érdemes volt itt rákérdezni
A km valszleg nem igaz, habár látni kéne pontosabban a gumi/fék/lánc állapotát, de a kulcstartó 13e alatt nem okoz iylen sérülést a kormányon.
Az A1 jogsi megint egy baromság.
A teli idom nem gyári és nincs rajta elég szellőző, a hátsó henger egy idő után beadja az unalmast.
A hirdetés alapján kb ennyit tudok róla elmondani, de persze a helyszínen látva lehet ezeket meg lehet cáfolni, de lehet több összefüggést is fel lehet fedezni.
Az sem szimpatikus, hogy Hayabusára vagy Gsx-r re cserélne. Valószínü nemvolt neki elég a kis Sv, tehát hajtotta csak nem ment annyira amennyire szerette volna. Elsőre ennyi.
Nézelődj rengeteg eladó motor van.
Szerintetek ez reális ennyiért? És mire érdemes oda figyelni egy ilyen motornál ? http://www.motor.hu/motor_vpage.jsp?id=132000
Köszi
korábban szóba került az idei motorkiállításra mennyibe kerülnek a jegyek. ha valakit érdekel akkor ennyibe :
Belépőjegy
napi belépőjegy: 1600,- Ft
kedvezményes: 1100,- Ft
családi (2 felnőtt és két 14 éven aluli gyerek): 3200,- Ft
Katalógus: 750,- Ft
A belépőjegyek egyszeri belépésre jogosítanak. A családi jegy két felnőtt és két 14 éven aluli gyermek belépésére jogosít. Kedvezményes jegy vásárolható a felnőtt kíséretében érkező 14 éven aluli gyermek, nyugdíjas, valamint a diákigazolvánnyal rendelkező fiatal részére. 6 éven aluli gyermekek számára a belépés díjtalan!
Belépőjegy üdülési csekk ellenében is váltható
Érdekelne a cucc! Kérlek küld elérhetőséget a green.bay94@freemail.hu
címre. Köszi
Bocs a késői válaszért.Itt az idom,konzol sajnos nincs hozzá.Az alján lévő karcolásokon kívül hibátlan.Nem törött,nem repedt,nem műanyagozott.Megfelelő konzollal SV650-re is feltehető.
Konzolt egyébként te is tudsz hozzá csinálni,ha ügyes vagy.
A gyári 50.000ft-os árát figyelembe véve a konzol nélküliség miatt fix 15.000ft-ra gondoltam.