Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Kérdeztem lejjebb,h az mennyire normális vagy nem normális,hogy melegítéskor apró fekete olajpöttyöket lő a kezembe a kipuff,amikor bemelegszik,akkor abbahagyja?

Frpeter!
Írtad,hogy ha nem pörög le 5-6-ban szabályzásig,akkor próbáljam ki,hogy lehúzom a computerről a 25ös kábelt.Bekavarhat ez a computernek?
Értem.Az ára 1,6 lenne vagy extrák nélkűl vissza alakítva gyári állapotra 1,4.
Azokért, ugye nem akarsz pénzt kérni? mert mind fenn van a neten.
Igazábol engem SV650 AK val vezethető érdekel.
SV1000 pedig bátyámat. Ezért voltam egyszerre mind2-re kiváncsi.
Árat tudnál mondani mert km évjárat és kép alapján nekem tetszik (tesomnak fekete kellene)
Hát ezek is számítógéppel cseszték el lehet nem avval kellett volna na motmár mindegy egyenlőre ez marad majd nyáron mostmár.Kezdődik a forgalmizás most arra koncentrálok.
*Igaz (excuse me)
Igat hogy már a Sanyi is ajánlott valakit, de azért elmondom: ha hajlandó vagy eljönni Velencéig ott van egy nagyon profi fényező ismerősünk, aki számítógéppel simán kikeveri a motorod színét.
Köszi tényleg jó a szín csak a pontos neve nincs meg.
Én úgy tudtam candy napoleon blue de valamit nagyon elcsesztek mert jóval sötétebb ez már a második ereszetés a színből és ez is gáz.Na mindegy egyszer becsörtetek egy suzukiba és lopok egy színmintát.
Szia!
A Leo Vinci már elkelt, de a képen látható Mastek dob eladó!
Garantáltan brutál hang
Guszta lett a gép, szép ez a szín.
Üdv.Nyiregyházáról érdeklődök mennyit mentél a dobbal,van e rajta sérülés és mia vége.Várom a válaszod a patakijozsef2008@freemail.hu e-mail cimre Köszönöm üdv.mindenkinek
Hejjhóóó Gyíkarcmester
Ami igaz az igaz..nem vagyok egy motorgyilkos egyén
Szeva koma
Ezzel a mocival pedig nagyon jól jár majd valaki aki sv 1000-t szeretne ez nem volt ütve szinte még zsír
Ha érdekel ott az enyém,nézd meg azt is.Hitelmentes a gép és van benne 11500 km.Ha gondolod hitelt tudunk rá intézni..Képet találsz az adatlapomon..Köszönet mindenkinek aki segíteni próbált és ajánlotta a gépem
Még a románok is, de egy kis idő múlva járhatunk ukrajnába pályázni.
Na ez nem semmi ilyen is csak nálunk van a szlovákok meg simán megépítik időre.De asszem a szlovének vagy horvátok is előb építenek pályát.
Köszi egy-két hónap és tuti zargatlak miatt me rendesen baxa a csőrömet ez az elcseszett szín.De most jön az eredetiséges fazon majd bizti KPM vizsga meg az a redvás regadó és az okmányiroda.
Egy kicsit más téma de forr a vérem. Most olvasom egy cikkben, hogy a Magyar MotoGp futam nagy valószínüséggel elmarad, mert nem lesz kész időre.
Ekkora baklövést, megint csak lejáratjuk magunkat. Kapunk egy nagy és komoly lehetőséget,reklám ország image st. és ezzel sem tudunk élni. A Spanyolok ránk mutogatnak a magyarok pedig széttárt karral őket okolják
Hatásártól tényleg nem tok semmit de jobban néz ki az biztos.Amúgy eltakarja hogy nincs meg még az alja a műszernek arra még nem futotta.S-esből N-es lett a drága még idegen alkatrész is van rajta egy KTM befogó markolja a cromos lucas kormányt egy magasabb gyárit végképp nem birt volna el sem a kuplungkábel sem a gázbowden.
Ha találok idomot szólok az tuti.
Ezt tényleg elnézte. Tudok helyet ahol tényleg jó szineket kevernek, mondjuk nem olcsó.
Az tényleg nagy szerencse. Ha belefutnál még egy ilyen vagy hasonló jó vételbe, én vevő lennék rá.A hatásáról gondolom sokat nem tudsz mondani de jól nézki.
Mákom volt vaterán találtam a plexi 2 oldalsó idom meg a két tartóvas postával 9e ben volt.Naná hogy nem hagytam ott a gond hogy fekete volt ezért kellett festeni.
Szép lett,grat. Az idomot hol és mennyiért vetted?
Üdv: Szabi
Ilyen nincs.Na végre:
A hasznaltauto.hu/motor-on találsz ezeknél is olcsobban. Persze az ismeretlen mindíg lutri de ha alaposan átnézed nem tudnak becsapni.