Én emlékszem amikor 3 éve március legelején szakadó hóban vizsgáztam A1 rutinból. A moci úgy dadogott, hogy a harmadik körben kb 25-re sikerült felgyorsulni. De a vizsgabiztost nem zavarta, autóban ülve nézte a vizsgázókat.
Ja akkor a jó ügy érdekében van ez a barbár tett.
Lassan nekem is kész ez a bonyolult ügyem a géppel talán jövő hét közepére beütemezem az eredetiség vizsgát meg bejelentem vizsgára.Remélem március elején rendszám lessz a drágán.
Illetve egy haver rövid Hurric dobjaival erősebb lett a gépe mint az előtte mért addigi legerősebb a prop-tech-nél amin olyan rendszer volt mint a Tiéden.
Egy itteni jóbarátomé volt a moci, ezért is mertem megvenni. A rendszert az előző gazdi tette rá, aki ha jól emlékszem kecskeméti.
Örülök hogy ezt választotta, mert a hangja az valami eszményi. IMÁDOM!
Érdekes ez a téma! Az én mocim városon kívül 73-74 Fokon üzemel 76fokra csak nagyon durva hajtésnál 190-200km/h-nál! Tök mindegy hogy tél vagy nyár van! városban sem ment 108fok fölé! Akkor ez most ross z?
A külső felületi hőmérsékletekből ne akarj túl nagy következtetést levonni, attól még hogy a víz 110°C a felületi hőm. lehet jóval kevesebb is.
Ma gurultam 60-65 km-t, a hőfok 95-ig ment fel (ha hajtottam), egyébként 85-90°C között volt nyugis tempónál (140-es utazónál).
Voltam szervízben, de beteg a szerelő, hétfőn telefonáljak hogy mikor lesz. Ezért érdeklődtem, hátha valaki tapasztalt már ilyet. Amúgy a PowerCitynél kezdtem, csak ott ki tudja mikor lesz ember aki megcsinálja.
Nem biztos,hogy a legolcsóbb megoldás de a legcélravezetőbb szerintem..Nézesd meg egy szervízben..mi itt csak találgatunk de biztosabbat ők tudnak mondani..Szerintem
Szereld ki,tedd bele egy lábasba,gyújts alá közben folyamatosan ellenőrizd a víz hőmérsékletét egy hőmérővel!
A ventillátor kapcsoló gombára köss egy elemet meg egy izzót és látni fogod hány foknál zárja az áramkört!
De szerintem tutira a termosztátod lesz rossz!
Azóta csak víz van semmi más és az se mindig.
Csak a forgalom vizsga hiányzik?
Az egyetlen novemberi héten volt a vizsganapom amikor hó is esett.
Ha meglesz a rendszámod gurulunk egyet.
Lassan nekem is kész ez a bonyolult ügyem a géppel talán jövő hét közepére beütemezem az eredetiség vizsgát meg bejelentem vizsgára.Remélem március elején rendszám lessz a drágán.
Örülök hogy ezt választotta, mert a hangja az valami eszményi. IMÁDOM!
Ma gurultam 60-65 km-t, a hőfok 95-ig ment fel (ha hajtottam), egyébként 85-90°C között volt nyugis tempónál (140-es utazónál).
De hogy mindkettő egyszerre legyen rossz?!
A ventillátor kapcsoló gombára köss egy elemet meg egy izzót és látni fogod hány foknál zárja az áramkört!
De szerintem tutira a termosztátod lesz rossz!