Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Huh kikerestem az SVmedia szerviz linkjeiben 494 ml t ír de ez hogy szárankánt azt nem tudom.

http://www.svmedia.hu/karbanta...

http://ww
w.svmedia.hu/manuals/...

A 8-46 os oldalon van írva.Remélem segít.
Halihó Mindenkinek.
Tudja valaki,hogy mennyi olaj kell az 1000-es első teleszkópjaiba, száranként?
Ezt is érdemes ebay-ról rendelni,kb. 600 Ft.-ba kerül és ingyenes a postaköltség!

Egy a sok közül!
Öntapi!
Sziasztok!

Tegnap hazahozhattam az új SV650-est, amiről már tettem fel pár képet. Úgy érzem, hogy sok feledhetetlen élményt fog nekem szerezni ez a motor :) Persze jó értelemben véve.

Majd készítek még róla pár képet.

Egy kérdés: a tankpadek mágnesesen kapcsolódnak a tankhoz vagy öntapadósak?

Üdv

Peti
oké! köszi
Köszi. Örülök,hogy Te is így gondolod, és remélem mindenki akinek Sv-je van.
Üdv: Szabi
Ui: Szép a motorod, főleg ebben a színben
Bocs, nem voltam pontos, ez a hátsó lánctakaróhoz kell.
Köszi a választ!
Szevasz

A csavar ami oda kell az 6x16 -os!

Üdv.
25 kW, van valahol kép is. majd keresek
Képek, hogy mire is gondolok.
Szóval a képeken hiányzó két takaró felfogatásához milyen csavarok kellenek?
Sziasztok!

Kis segítségre lenne szükségem! 99-02 Sv 650S-hez milyen csavarok kellenek:
- az első lánckerék takaródeklijének felfogatásához (szerintem 5-ös imbusz, de milyen hosszú?)
- a lánctakaró felfogatásához?

Előre is köszönöm!
Hát azért a B-kingről sokmindent lehet mondani de hogy átlag sor4 azt nemigen.
Ez mekkora! Nagyon szépen mondtad!

"Egy V-vel mindíg is különleges leszel és nem egy átlag sor 4-es."
Nem adom oda már csak azért sem mert tudom,hogy ez új motor volt,én járattam be és tudom mit nem kapott ez a motor...
Persze jobb lenne cserélni már csak a teljesítmény miatt is egy nagyobb teljesítményű motorra de nem minden áron...
Balu, ne add oda a motorod apró pénzért, azt hallottam, persze erről már régen is volt szó, hogy 2010-re biztosan kész az új Sv-1000 -es. Várj addig és cseréld be egy vadi új típusba. Egy V-"-vel mindíg is különleges leszel és nem egy átlag sor 4-es. Még akkor sem ha nagyon sok szempontból jobbak de mégis nép motor.
Elég jóra hozták ki összehasonlító tesztben a two brothers kidurranóit.Sokat tesz hozzá a nyomatékhoz is és a hangja is elég bivaly..viszont sajnos tényleg nem eu szabvány..
Hiába lehet hozzá venni hangtompítót azzal sem lesz eu szabvány sajna..
A gyári suzuki kiegészítők közűl választottam..24 volt az ára azthiszem..
Köszi Sanyi! Akkor én is így teszek.Kíváncsi vagyok a külömbségre, majd beszámolok, bár a B-biztosan más dimenzió.
Tetszik és a hangja is jó csak nem E szabvány így kakukk.
A mennyiséget nem tudom csak azt, hogy az SV-be mások tanácsára akik jól mennek 15W-t kell bele tenni. Azt írja a könyv, hogy gyárilag 10-es van benne de ami kijött inkább sokkal vékonyabbra hajazott. Persze már 4 éves volt. Az olajcsere után teljesen más lett, eltünt az elpattogás és nem bólogatott többé. Nekem 10-ből és 20-ból keverte a szerelő, pár deci kell összesen.
Remélem össze jön az új moci! Mert akkor lesz nekem is faja ülés púpom Amúgy hol vetted?
Sanyi a figyelmedbe ajánlom!
http://www.kepesmotor.hu/kipuf...