Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valami hasonlót gondoltam én is de azért adok a tapasztalatokra .
Köszi.
Üdv: Szabi
Ha veszel bele valami japán szimeringet nem igazán nyúlhatsz mellé. Én amikor a Yamahámon cseréltem szimeringet ugyanazt a márkát vettem egy járműcsapágyüzletben, mint amilyet yamahás csomagolásban 2-3-szor annyiért árulnak. Érdekességképpen: a főtengelycsapágynál is ugyanez volt a helyzet, 14000 helyett 3500-at fizettem.
Kösz akkor marad a shox ott is 19900.- és az itt van tőlem 25 percre hála a megyeri hídnak meg az új M0 nak.
Asszem akkor nem adom sokba az enyémet 1,6mft-ért..
Szia Csiki!

15-be odaadnám ha úgy alakúl..bár egyelőre elég sötéten látom a motor jövőjét.. Valószínű,hogy nem tudom eladni és akkor marad minden.
Nekem már tavaj összel is könnyezet csak nem volt időm ezzel foglalkozni.Azt,hogy mennyi olaj kell az 1000-esbe,száranként véletlen nem tudod?.Egyszer már beszéltünk erről és ajánlottad,hogy milyen olajat rakjak bele, csak én vagyok annyira kuka,hogy elfelejtettem. Mégegyszer légyszi írd le.
Ja-ja,ezt láttam!
Nekem eddig 3 gépben cseréltek és 5 rugó körül voltak így gondolom utángyártottak. Amíg nálam voltak a csere után addig nem eresztettek. Nem hiszem, hogy annyira rosszak lennének. Amit észrevettem az, hogy mindíg tavasz elején kezdtek ereszteni, szerintem a téli motorozástól, sűrübb az olaj, merevebb a szimering és elszáll.
Balu ezen a linken megtalálod: http://motorpont.hu/?q=used/
Amúgy egy kérdés... Ha megválsz a mocidtől érdekelne az ülés púpod, mennyit kérsz érte?

Üdv Csiki
Üdv Mindenkinek!
Kérnék egy két véleményt azoktól akik már cseréltek tel. szimeringet. Azzal kell kezdenem a szezont, hogy cserélem az első szimeringeket, ezt még talán megoldom, amit kérdeznék,hogy van e valakinek tapasztalata utángyártott szimeringekről. Sok cég árulja és nem is drága holmi csak nemtudom a minőségük milyen lehet. A Suzukinál kérdeztem, ha jól emlékszem 12-13 e.Ft. Az utángyártottak 3-4 e Ft. Valaki használt már ilyet?
http://www.euromotor.hu/shop/p...(03-07)-hatso-doboztart
o-kz529.html
Pesttől kb. 60 km.-re van de nekem még így is megérte mert pont arra volt dolgom!
Most egyébként 19900 Ft. a Biker-World-nél,a Kappa meg 18000 Ft. az Euromotornál!
http://biker-world.hu/kategori...észit
igazából a jogsit most keztem el úgyh még a motor vétel nem mostanában lessz. csak érdeklődöm h hol és mien motorokat lehet venni. ez 25 kw-os paírral van? és ha eladnád kb mennyi lenne? kép esetleg van róla?
Oh de kár bár nem tom pesttől mennyire van a cég messz.Lehet shox lessz belőle.
Érdekelne! mennyi, van-é hozzá tartókonzol.
Úgy frankó, ha megunod és glóriát akarsz könnyen eltávolítható.
Sajna csak ez volt!
pici sziloplaszt!
hello!
A szarvak mobilak?
Unalmas téli napok!
a motor k4-es, fekete, fejidomos, 42e van benne csúsztam vele, de semmi baja. nem akarom feltétlen eladni, de meggyőzhető vagyok :)
Amikor vettem a gépet,nekem is az volt az első gondolatom,hogy a hátamra gumipókozom a gyári dobokat
Aztán inkább elhívtam havert kocsival Érdre.
Nem is mondasz hülyeséget
Ha már az ember úgy is ott van :) Lehet csinálok, majd a hátsó ülés helyére egy tartó konzolt amire fel lehet csavarozni, ha esetleg rászánnám magam a kiruccanásra :)
Huh a givi karokból volt véletlen még ott ahol vetted?

Plussz valahogy nagyon fáradt voltam és bevillant a motor hátuljára kötözött motorblokk képe a német autópályán hazafelé és jót derültem a látványon.