Jobb mint a gyári és feleannyiba kerül!Ha találok fékpedált szólok,ha te találsz hamarabb akkor szólj és megrendelem!
Motorblokkot nem hiszem hogy elpostáznak de ha mégis akkor az majdnem annyiba kerül mint maga a blokk!De egyébként tavasszal megyek ki motorral (ha valaki csatlakozna szóljon),összekötöm a kellemeset a hasznossal,túrázunk eggyet meg felmérem a kínálatot mert nyáron megyek ki kisteherautóval,behozok egy-két dolgot!
Voltam ma Vértesszőllősön megvenni a Givi karokat a motorpontnál 14000-ért ideadták a srácok,nekem annyit megért úgyhogy köszi a tippet k.lali!
Balu!Pont ugyanolyan gépet láttam nálluk mint a tiéd,még a dobok is ugyanolyanok voltak csak oldalidom nem volt rajta!
Hali! Tényleg szólhatnál ha Te járatos vagy az ebay-es vásárlásokkal kapcsolatban. Legalább a pósta költséget megspórolhatnád , biztosan más is beszálna, persze ha neked nem gond.
Üdv: Szabi
Mielőtt rendelsz iylen váltókarokat szólhatnál ide is pár szót, talán még keresnél is rajta.
Amúgy utánanéztem, de nemtom te ezeket hol nézed én nem igazán találtam semmit jó áron, pl fékpedál, váltókar...
Méret és súlyfüggő,ha beállítod kiírja hogy mennyi a postaköltség Magyarországra,igaz nem mindegyik terméknél,ott le kell levelezni az illetővel hogy mennyiért postázná el!
Pl.:Ma jött meg a vadiúj váltókarom,postával eggyütt pontosan 6400 Ft. volt!
Ha látok, szólok ;)
Motorblokkot nem hiszem hogy elpostáznak de ha mégis akkor az majdnem annyiba kerül mint maga a blokk!De egyébként tavasszal megyek ki motorral (ha valaki csatlakozna szóljon),összekötöm a kellemeset a hasznossal,túrázunk eggyet meg felmérem a kínálatot mert nyáron megyek ki kisteherautóval,behozok egy-két dolgot!
Voltam ma Vértesszőllősön megvenni a Givi karokat a motorpontnál 14000-ért ideadták a srácok,nekem annyit megért úgyhogy köszi a tippet k.lali!
Balu!Pont ugyanolyan gépet láttam nálluk mint a tiéd,még a dobok is ugyanolyanok voltak csak oldalidom nem volt rajta!
Garantáltan brutál hang :)
Van egy SV1000-re való gyári eke idomom.Jó állpotú,ezüst színű.
Ha valakit érdekel írjon.
Engem érdekel a gumi ha megvan még, mert hátul ilyen van és anno nem találtam előre! Előre is köszi!
Árpi
Azt nem tudod véletlenül, hogy egy motorblokkot mennyiért postáznának el, ha egyáltalán megteszik?
Nekem fékpedál kéne, amit nem is találtam...
ez nincs 20 font se pk.-val eggyütt!
Üdv: Szabi
Amúgy utánanéztem, de nemtom te ezeket hol nézed én nem igazán találtam semmit jó áron, pl fékpedál, váltókar...
Pl.:Ma jött meg a vadiúj váltókarom,postával eggyütt pontosan 6400 Ft. volt!
Én mostanában mindent innen szoktam rendelni!Általában mindent a feléért meg lehet venni mint itthon!