Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Természetesen új.
Új vagy használt?
Motorgumik?
Sanyi!
Az Alfa-Radiál-t ismered? Itt van Tárnok meg Marton között Erdőháton. Ha gumit akarsz venni érdemes benézni, nevetséges árak vannak. Igaz a választék nem a legnagyobb.
Hát akkor majd legközelebb.... Az a baj, hogy a felniszinterezés meg az új gumik elviszik az árát.
Kíváncs lennék mi baj lehet egy Leo dobbal?
Szia! Szép kis moci! Hol szerezted az ekeidomot?
Huh nagyon szép ebben a színben.GRT a géphez az enyém is kezd hasoló alakot ölteni bár van még rajta pár hiány.
Már meg van az új dob , úh csere nem érdekel
Nehezen telnek a napok mi?
Már csak arra kell várni, hogy a Suzuki megküldje a papírokat és hogy levizsgázzon. Sajnos a jó időre még valszeg várni kell egy keveset.

Üdv

Peti
Szóval ilyen :)
Na, működik :)
Megpróbálkozom megint a képpel
Esetleg nem akarod elcserélni egy Finsterre?
Szia! 39.000, irányárban
Ahol én venném ott sajnos nem számítanak be motort kp-ért csak bizományba tudják bevenni..Ahol vettem..az ember azt hinné ott többért számolnák be..áááá ott ígértek a legkevesebbet érte..1,3misit..
Szinter lesz.
Kérdeztem ezt a csapágykieséses dolgot. Az mondták egyszer találkoztak ilyennel, de akkor a tulaj úgy hozta oda a felniket ,hogy előtte disznóperzselővel leeégette az eredeti szintert. Annak meg azér nem 100 fokos a lángja. 180 fokon szintereznek, attól lehetetlen hogy baja legyen szerintük.
Megnéztem a lapjukat, tényleg jónak tűnik és nem messze melózom onnan. Kiváncsi vagyok mit mondasz majd a munkájukra. Tényleg, mi lesz a felniddel?
Most találtam egy Kerekfelni nevű céget, akik főleg motorfelnit csinálnak,és még a Motorrevű klubkártyára is adnak egy kis kedvezményt. Elmegyek megnézem milyeneket csinálnak, aztán ha véletlenül nem OK akkor szólok. Azért köszi.
Nézd meg rendesen, szerintem 235 körül lesz a tiltás. Nekem normál tempónál 3.-ban 186 volt, de pályán ez néhány alkalom után feljebb csúszott 190 körülire.
De egyébként úgy emlékszem,volt már,h néztem tiltásnál 4-ben,ilyen 220 körül rémlik.Szóval könnyen lehet,h kisebb fogasker van elöl,de akkor meg pont,h könnyebben ki kellene pörögnie nagyobb fokozatban is.
aha....na majd legközelebb
Leforgott tiltásig,csak akkor már nem az órát figyeltem,hanem hogy ne menjeke neki a szembejövő kamionnak
Ne viccelj, 4.-ben simán le kell forognia tiltásig és az nem 10500. 5. és 6.-ban már nem, illetve áttételezve némi tuninggal azokat is kiforogja.
Az érdekes,akkor lehet,h kisebb fogaskerék van elöl nekem,mert 4-ben 10500-nál ment 210en valamennyit.Mostmár tényleg meg kell néznem azt a fogaskereket,de ettől még zavar,h 5-ben 6-ban nem forog 9000-nél többet.