Sanyi!
Az Alfa-Radiál-t ismered? Itt van Tárnok meg Marton között Erdőháton. Ha gumit akarsz venni érdemes benézni, nevetséges árak vannak. Igaz a választék nem a legnagyobb.
Ahol én venném ott sajnos nem számítanak be motort kp-ért csak bizományba tudják bevenni..Ahol vettem..az ember azt hinné ott többért számolnák be..áááá ott ígértek a legkevesebbet érte..1,3misit..
Szinter lesz.
Kérdeztem ezt a csapágykieséses dolgot. Az mondták egyszer találkoztak ilyennel, de akkor a tulaj úgy hozta oda a felniket ,hogy előtte disznóperzselővel leeégette az eredeti szintert. Annak meg azér nem 100 fokos a lángja. 180 fokon szintereznek, attól lehetetlen hogy baja legyen szerintük.
Most találtam egy Kerekfelni nevű céget, akik főleg motorfelnit csinálnak,és még a Motorrevű klubkártyára is adnak egy kis kedvezményt. Elmegyek megnézem milyeneket csinálnak, aztán ha véletlenül nem OK akkor szólok. Azért köszi.
Nézd meg rendesen, szerintem 235 körül lesz a tiltás. Nekem normál tempónál 3.-ban 186 volt, de pályán ez néhány alkalom után feljebb csúszott 190 körülire.
De egyébként úgy emlékszem,volt már,h néztem tiltásnál 4-ben,ilyen 220 körül rémlik.Szóval könnyen lehet,h kisebb fogasker van elöl,de akkor meg pont,h könnyebben ki kellene pörögnie nagyobb fokozatban is.
Az érdekes,akkor lehet,h kisebb fogaskerék van elöl nekem,mert 4-ben 10500-nál ment 210en valamennyit.Mostmár tényleg meg kell néznem azt a fogaskereket,de ettől még zavar,h 5-ben 6-ban nem forog 9000-nél többet.
Az Alfa-Radiál-t ismered? Itt van Tárnok meg Marton között Erdőháton. Ha gumit akarsz venni érdemes benézni, nevetséges árak vannak. Igaz a választék nem a legnagyobb.
Kíváncs lennék mi baj lehet egy Leo dobbal?
Üdv
Peti
Kérdeztem ezt a csapágykieséses dolgot. Az mondták egyszer találkoztak ilyennel, de akkor a tulaj úgy hozta oda a felniket ,hogy előtte disznóperzselővel leeégette az eredeti szintert. Annak meg azér nem 100 fokos a lángja. 180 fokon szintereznek, attól lehetetlen hogy baja legyen szerintük.