Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

*mennyit mutat*
4.-ben minnyit muat a seb. mérő amikor tilt? Nekem 236-nál tiltott pedig N-es volt. A vége kb 250 volt, annál többet nem tudtam kihozni belőle, de az S-ek között nem ritka a 270 sem. Persze óra szerint.
köszönöm!
Remélem tényleg ez a baj.
Az ülés alatt van a computer, nem lehet eltéveszteni, mert kijön belőle egy valag kábel. És meg vannak számozva.
2,2-ért állítólag van zsírúj is...
Homokszóró kell még?
Akciós árba ritkán számítanak be, nekem is csak listaáron tették meg.
Olyan rosszul számítanák be be az sv-t?
Köszönöm,kipróbálom (bár most csak jövő hét végén leszek megint a gép közelében).Pontosan hol férek hozzá?nincs esetleg képed vagy rajzod róla?

Egyébként a Motorradba hordom szervízre Tóth Lacihoz,neki is mondtam a dolgot,szinkronizálták a hengereket,visszaállította a gyári injektor beállítást,tényleg húz szépen,ahogy kell,de ezt produkálja.

Ha tudtok segíteni,hol férek hozzá ahhoz a bizonyos kábelhez,akkor megpróbálom,remélem segít.
Nem,csak az a para,hogy kifutok az időből és elkel a gép mielőtt rátehetném a mancsom
Azt tényleg nem kéne futni hagyni!
2 milláért adnák a gépet,1600km-rel és yoshival.
Elvileg Béla király lesz ha isten és a párt is úgy akarja
Miért? Illetve mennyiért adják a másikat, hogy ennyire imádkozol?
imád hallgassák meg az égiek! és mi lesz a következő géped?
óóóóó nagy motoros Manitu add,hogy sikerűljön elbarteleznem a gépet és még időben legyek,nehogy eladják előlem a másik drótszamarat
Szia mennyibefájna?
Szia! Nekem volna egy eladó karcmentes Leo Vinci-m. Nagyon ....-os a hangja :)
A kedvetekért megnéztem... 25-ös láb, fekete kábel.
Akkor most a pirosat vagy a kéket vágjam el? .................................... ....................
............................

francba,a kéket kellett volna
Sziasztok!

Ma sikerült tényleg mindent elintéznem, de egyúttal köszönetet kell mondanom a szüleimnek is, akik nagyban segítettek, hogy valóra válthassam eme álmomat.

Már csak meg kell várni, míg a központ leküldi a papírokat és mehet is vizsgázni a kicsike :)

Készítettem ma pár képet a kereskedésben, de valamiért nem sikerül feltöltenem. Lehet, hogy a Mozilla szarakodik. Mindjárt megpróbálom Explorerrel is.

Üdv

Peti
Az enyém is ilyen volt. Asszem a 23-as lábat kell kihúzni a computerből. Ez bizonyos országok előírásai miatti fojtás. Csak egyes piacra készült gépek ilyenek.
Elég nehézkes ez a táv szerelgetés, persze elképzelhető, hogy valakinek támad valami jó ötlete de valószínü a szervízre szavazok. Valami okosat csak tudnának mondani. Az én motorom N-es és ennek más az áttételezése mint az S-es nek. Valakitől talán megkérdezhetnéd az első és hátsó fogszámot, hátha ott nem stimmel valami. Bár nem hinném, de hátha.
Én elektronikára szavazok....