Hát valószínű lessz egy komplett gyári fejidom,lámpa,alsó fekete, belső óránál lévő idom.Igaz javított mert van törés és szépen lett javítva az egész de gittelem és fényeztetni is tudom majd igény szerint.
Van még első fékcsőszett 1,5 éves,felső villahíd,balos kormánycsutka és egy plexi az nem túl szép karcos és van benne 2db 5-6 cm es nyomás ahol a papa lefejelte az aktuális akadályt.
Egy minőségibb hasidom kerül 20-ba... Persze lehet páylaszart venni, de az egy szezont se fog kibírni. egy normális oldalidom 40-50 rugó, plusz legalább egy 20-as a fényezés.
Az,hogy mennyibe kerül az idomozás az a minőségétől is függ meg attól is,hogy milyen fajta az idom!Az enyémen rsv milléről koppintott idom volt és ez nagyobb mint a gyári és szerintem jobban is néz ki!
A legolcsóbb fajta kijön kb. 20000 Ft.-ból + a fényezés!
Végigolvastam az előzményeket és azt tanácsolom hogy vegyél amit akarsz!
Félre a tréfát,szerintem neked bőven elég egy sv 650,ennyi pénzért ez a legjobb v-kettes!A magasságod miatt meg veszel rá egy buborékos plexit és a menetszél sem tépi le a fejed!
Erőről meg csak annyit hogy ha te nyugisan túrázni szeretsz akkor szerintem neked nem kell olyan gép ami 200-tól még tol!
Ezért kell mint Te most, fórumokon ismerősöket összeszedni és valamelyiktől megvenni egy ismert gépet. Ha így tettem volna az elején megúsztam volna egy főtengelytörést.
Van még első fékcsőszett 1,5 éves,felső villahíd,balos kormánycsutka és egy plexi az nem túl szép karcos és van benne 2db 5-6 cm es nyomás ahol a papa lefejelte az aktuális akadályt.
Bear van képed ?
Végigolvastam az előzményeket és azt tanácsolom hogy vegyél amit akarsz!
Félre a tréfát,szerintem neked bőven elég egy sv 650,ennyi pénzért ez a legjobb v-kettes!A magasságod miatt meg veszel rá egy buborékos plexit és a menetszél sem tépi le a fejed!
Erőről meg csak annyit hogy ha te nyugisan túrázni szeretsz akkor szerintem neked nem kell olyan gép ami 200-tól még tol!
Ha 650nél maradok akkor mindenféleképpen kell nekem idom.