Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi is örülünk ha tudsz motort venni.
Akkor jól van emberek..Akkor az ugrik..örülök,ha motort tudok venni
Nekem annyiba számolták kereskedőnél mikor vettem a motort..Nem hiszem,hogy átb@szták volna saját magukat
Nekem 160k-t mondtak rá. Jó helyen vásárolsz.
Gyári idom a suzukinál 100eft-ba volt az enyémre az űléstakaró meg 22eft.
Én ezt 95-nek számolom. A gyári színre fújva 160000 körül van.
értem
50eseből megvolna az idom+ a fényezés?
40.000ft a fényezés + 55.000 az idom + az üléspup 15.000
Persze,én a legolcsóbbról beszéltem az előzőekben!Fr,te mit csinálsz a gépeden?
Bear! Mennyibe volt az idom ? Tényleg jól néz ki.
Hát valószínű lessz egy komplett gyári fejidom,lámpa,alsó fekete, belső óránál lévő idom.Igaz javított mert van törés és szépen lett javítva az egész de gittelem és fényeztetni is tudom majd igény szerint.
Van még első fékcsőszett 1,5 éves,felső villahíd,balos kormánycsutka és egy plexi az nem túl szép karcos és van benne 2db 5-6 cm es nyomás ahol a papa lefejelte az aktuális akadályt.
Nincs :(
Peti kész a mocid? Akkor mehetnénk valamerre egyet, hétvégén!
Adatlapom....
Egy minőségibb hasidom kerül 20-ba... Persze lehet páylaszart venni, de az egy szezont se fog kibírni. egy normális oldalidom 40-50 rugó, plusz legalább egy 20-as a fényezés.
Jano2 köszi a tanácsot...
Bear van képed ?
Az,hogy mennyibe kerül az idomozás az a minőségétől is függ meg attól is,hogy milyen fajta az idom!Az enyémen rsv milléről koppintott idom volt és ez nagyobb mint a gyári és szerintem jobban is néz ki!
A legolcsóbb fajta kijön kb. 20000 Ft.-ból + a fényezés!
Végigolvastam az előzményeket és azt tanácsolom hogy vegyél amit akarsz!

Félre a tréfát,szerintem neked bőven elég egy sv 650,ennyi pénzért ez a legjobb v-kettes!A magasságod miatt meg veszel rá egy buborékos plexit és a menetszél sem tépi le a fejed!
Erőről meg csak annyit hogy ha te nyugisan túrázni szeretsz akkor szerintem neked nem kell olyan gép ami 200-tól még tol!
Amugy érdekelne,hogy mennyiben van egy teljes idom az Sv650re.
Ha 650nél maradok akkor mindenféleképpen kell nekem idom.
Értem.Semmi gondom nincs az 650-el,de kicsit gyengének tartom azt a 75le . . de lehet,hogy az én butaságom
Ennyi pénzből egy jó 650-est kapsz, vagy szar 1000-est, RSV-t meg sztem csak hulladékot.
Ezért kell mint Te most, fórumokon ismerősöket összeszedni és valamelyiktől megvenni egy ismert gépet. Ha így tettem volna az elején megúsztam volna egy főtengelytörést.
A VTR nem jön be nekem
Igen..Ettől félek..hogy a nehezen összeszedett pénzemből egy széthajtott gépet veszek észrevétlenül