Ha a felnin ennyi súly van az nem kátyú. Javított, és még az sem sikerült rendesen, ezért lett lefényezve, ami ráadásul baromság, mert felnit fényezni felesleges.
Amúgy nemsokára lesz gyári másolatú fullidomunk is. Mikort ne kérdezzetek, várom már énis egy ideje :)
Ha csak csúsztak volna vele plexi nem lenne ilyen kékes.Bár lehet az előző tulajnak ez tetszett.Én mióta megláttam az új gyári árakat amitől leesett az állam azt mondanám nézd meg az idomok belselyét az sokmindent elárul.
A 650-esemre kértem árat idomra meg lámpára és 50e mondtak csak az idomra fényezve plussz lámpa meg a többi.Úgyhogy szerintem az nem fér bele ennyire olcsó eladási árba ha meg javítás nyomok vannak belül legalább lehet fogalmad hogy mi volt az előélete.Ha csak a kinézet miatt festették át a felnit akkor van egy jó géped olcsón.
szia !
jó tanács, nekem gyári van rajta így vettem ( 3 hónaposan szeptemberben ), mikor újat akartam venni szalonból akkor a kereskedővel beszélgettem és ő azt ajánlotta vegyem meg a legolcsóbb gyárit és ők hozzá festik a motorhoz. igy 70 000 lett volna az ára szemben a 110 000 ft-al. szerintem sem érdemes olcsó utángyártottat venni hisz valószínűleg a minősége miatt kerül annyiba. habár ezt mindenkinek magának kell eldönteni.
akkor kilőve...
Miért nincs nekem ilyen jó szemem..
Mondjátok el nekem légyszives,hogy ha megnézek egy gépet,akkor mit ellenőrizzek rajta.Tudom,hogy mit kell nézni,csak érdekelne a ti meglátásotok is!
Így jobban megnézve, több mint valószínű, hogy az eleje szarrá lett törve. Fejidom, plexi, felni... Ebből meg következik még sokminden. Valszleg ezért ennyi.
A gépet megnéztem.. Voltam Kecskeméten..
Nagyon szépen szól . . A kerék centirozva volt,mert van rajta elég kis súly..
Amikor megkérdeztem,hogy miért ennyi..akkor azt mondták,hogy kell nekik a pénz...
Ha sikerül végre dűlőre jutnom,és meglessz a moci.Akkor szerveznék egy Erdélyi túrát.És jó volna ha minél többen jelentkeznének.Persze akinek van kedve...
Hitellel együtt 900 vagy anélkül? Itt van Balu80 gépe ami idomos 1000-es és igen jól néz ki és van még pár a Bp.-i kereskedésekben. Talán még a fórumon is.
Ha gondolod szívesen segítek neked!
Amúgy nemsokára lesz gyári másolatú fullidomunk is. Mikort ne kérdezzetek, várom már énis egy ideje :)
A 650-esemre kértem árat idomra meg lámpára és 50e mondtak csak az idomra fényezve plussz lámpa meg a többi.Úgyhogy szerintem az nem fér bele ennyire olcsó eladási árba ha meg javítás nyomok vannak belül legalább lehet fogalmad hogy mi volt az előélete.Ha csak a kinézet miatt festették át a felnit akkor van egy jó géped olcsón.
jó tanács, nekem gyári van rajta így vettem ( 3 hónaposan szeptemberben ), mikor újat akartam venni szalonból akkor a kereskedővel beszélgettem és ő azt ajánlotta vegyem meg a legolcsóbb gyárit és ők hozzá festik a motorhoz. igy 70 000 lett volna az ára szemben a 110 000 ft-al. szerintem sem érdemes olcsó utángyártottat venni hisz valószínűleg a minősége miatt kerül annyiba. habár ezt mindenkinek magának kell eldönteni.
Miért nincs nekem ilyen jó szemem..
Mondjátok el nekem légyszives,hogy ha megnézek egy gépet,akkor mit ellenőrizzek rajta.Tudom,hogy mit kell nézni,csak érdekelne a ti meglátásotok is!
Nagyon szépen szól . . A kerék centirozva volt,mert van rajta elég kis súly..
Amikor megkérdeztem,hogy miért ennyi..akkor azt mondták,hogy kell nekik a pénz...
Szép gép, de a felnikre ránéznék...