Pont ilyet vettem és ezzel nem vagyok megelégedve. Persze lehet,hogy a tiéd nem olyan . Egy fotót tudnál feltenni, és az ára mennyi lenne?
Fék pedálod is van?
Hali.A fék karod utángyártott vagy gyári. Most vettem egy utángyártottat és azért nem gyári a minősége és ez zavar. Ezért is érdekelne ha gyári és nem túl drága. Véletlenül fék pedálod nem maradt?
Üdv: Szabi.
Ui.Talán már egyszer beszéltünk róla csak nem emlékszem. Agyári dobok milyen állapotban vannak?
Örülök,hogy jók lettek!
Félrerakom akkor a lóvét a szezon végére és a fényezést ,megbeszéljük,köszönöm a közbenjárást!Már el is kezdtem ábrándozni,milyen legyen
Mit tegyek szerintetek?
Túrázáshoz:amikor az MZ clubbal túrázunk,mindíg vagyunk 3-an 4-en,akik megőrülnek,amikor jönnek a hegyek,elhúzunk borítgatni,a nyugisabb vérmérsékletű túrázókat pedig bevárjuk,ez tökéletesen működik,mindenki a saját tempóját motorozza,gondolom ez minden normális társaságnál így megy.Csak attól tartok,hogy barátnőm öccse már most szurkál,hogy majd otthagy a hegyen,pedig még nem volt egyszer se.Ha elhúzok,majd követni akar és akkor szedhetjük le a szalagkorlátról,ha meg nyugisan megyek Lepencén,akkor az
Jó mert kivettem azokat a részeket ahol nagyobb a gyorsulás, ott szét is esik a kép. Idén megpróbálok fényképezőgépet használni, lehet, hogy rosszabb a felbontás, de nincs benne mozgó alékatrész így talán jobb lesz. Kamerában a kártyás még drága.
Azt hiszem Petya volt, de nem biztos. Van pár ilyen gép a csapatban. Sima JVC miniDV kamera,de többet ilyenre nem használom mert az SV és a lányom M800-a szétrázta és ha kikapcsolom csak úgy tudom visszakapcsolni ha kiveszem a kazettát és vissza az pedig menetközben gáz. A sor4-et jobban bírja csak már késő. Kameratartót pedig ilyesmit vettem nagyon olcsón: http://www.ram-mount.com/produ...
az jól szuperál.
Szeva!
Én eladnám az enyémet,képet találsz az adatlapon..Igaz az enyém s-es változat.Ha N-est akarsz akkor bocs a belevaúért.
Sok sikert a vásárláshoz!
Üdv:Balu
Ide is kiírom a túráimat csak még nem tudom hová? A túrás topicot ahogy láttam nagyon kevesen olvassák az eseménynaptárt szintúgy. Mindegy, majd megoldom.
Hali. Ezt a motort, már több mint egy éve hírdetik, onnan tudom,hogy amikor én vettem az Sv-met már akkor is kínálták és hírdették. Szombathelyi kereskedés ha jól emlékszem. Persze ez még nem egyenesen arányos azzal, hogy szar de gyanus.Meg kell nézni. Viszont ma néztem a hasznaltauto.hu/motoron az Sv-ket, szégyenletesen olcsó árakon kínálják öket. Érdemes megnézni persze ezek csak hírdetések és nem láttam a mocikat de már 850-től indulnak és 2006-ost is láttam 1150000 Ft-ért és ez irány ár. (Mennyiért fogom én eladni az enyémet?)
Szóval nézz körül mert érdemes., és ha megvan a paripa jelentkezz.Üdv: Szabi
Hát....a motor kívülről szép, de a km nagyon kevés. Ha valós akkor megéri, de talán itt is van aki el akarja adni és akkor tudod majd a hátterét. Az enyém is megvan még a Full-Gas-nál és abban pl. 40000km van ugyanennyi idősen, pedig nem jártam vele nagyon sokat. Igaz látszik rajta a használat.
tervezem egy K4-es 1000-es sv megvételét és kíváncsi vagyok a véleményetekre,előtte Cbf600-am volt. http://www.yamahamagyar.com/in...
itt található a motor.
aki esetleg ráér írjon valami okosságot nekem!
előre is köszi
Fék pedálod is van?
Üdv: Szabi.
Ui.Talán már egyszer beszéltünk róla csak nem emlékszem. Agyári dobok milyen állapotban vannak?
Örülök,hogy jók lettek!
Félrerakom akkor a lóvét a szezon végére és a fényezést ,megbeszéljük,köszönöm a közbenjárást!Már el is kezdtem ábrándozni,milyen legyen
Mit tegyek szerintetek?
Túrázáshoz:amikor az MZ clubbal túrázunk,mindíg vagyunk 3-an 4-en,akik megőrülnek,amikor jönnek a hegyek,elhúzunk borítgatni,a nyugisabb vérmérsékletű túrázókat pedig bevárjuk,ez tökéletesen működik,mindenki a saját tempóját motorozza,gondolom ez minden normális társaságnál így megy.Csak attól tartok,hogy barátnőm öccse már most szurkál,hogy majd otthagy a hegyen,pedig még nem volt egyszer se.Ha elhúzok,majd követni akar és akkor szedhetjük le a szalagkorlátról,ha meg nyugisan megyek Lepencén,akkor az
az jól szuperál.
Vége felé Semi előtt Petya volt a piros géppel?
Milyen kamerával vetted fel, hova rögzítetted?
Én eladnám az enyémet,képet találsz az adatlapon..Igaz az enyém s-es változat.Ha N-est akarsz akkor bocs a belevaúért.
Sok sikert a vásárláshoz!
Üdv:Balu
Nyugodtan keresd meg őket, simán levesz a polcról egy másikat és oda adja,sőt még a régit is megtarthatod. Nekem is beszart egyszer az sv-n!
Szóval nézz körül mert érdemes., és ha megvan a paripa jelentkezz.Üdv: Szabi
tervezem egy K4-es 1000-es sv megvételét és kíváncsi vagyok a véleményetekre,előtte Cbf600-am volt. http://www.yamahamagyar.com/in...
itt található a motor.
aki esetleg ráér írjon valami okosságot nekem!
előre is köszi
Jó a videjóóó!Idén számíthattok rám is,biztos veletek tartok!