Nagyon szép környék kevés autóval és feltünően jó aszfaltal.Ez egyáltalán magyarországon van?Amúgy jól megy a B-king grt hozzá.Bár az oktatóm szerint záróvonalon nem szabad előzni.
Ki szoktam írni többnyire a motorozz.hu-ra mert ott lap jobboldalán könnyen követhetők a túrakiírások, nem vesznek el a süllyesztőben. Na meg az svmediára is.
Nem is az ára a gond egy túrának.Hanem a vezetési tudás.Annyit már tudok hogy a 100 Km városi szüttyögés amit vizsgatudásnak mondanak semmit sem ér.Tehát kell szerezni egy kis rutint ami viszont még nincs én szeretnék haza is érni nem csak elidulni így picit lassabban megfontoltabban megyek így viszont terhére leszek egy összeszokott csapatnak így egyenőre nemigen merek belefogni hosszabb utakank.Kissebb 50-100-200 Km esekkel hétvégéken kezdeném majd ha már magabiztosabban megy a dolog akkor jöhetnek a nagyobb falatok.Bár tuti fogok mert már beszereztem a kékfogas scala ridert a GPS-hez meg a csomitartó is trvben van de csak szép lassan egyessével ahogy az öreg bika mondta.
Ájééé az rendes túrák bár én még csak az aklimatizálódáson leszek túl.Ápriliban vizsga majd apróbb egynaposokkal kezdem nem rögtön a mélyvízbe.Balaton és a többi hazai.Egy nagy út még a tapasztalatomba nem fog beleférni.
De jövőre remélem már lessz annyi tapasztalatom hogy messzire is tudjak menni.
Nemsokára itt a jóidő....remélem. Áprilisban tervezek egy Grossglokcnert vagy Horvát partot húsvétkor. Előtte már biztos elkezdünk a szlovákokhoz kijárni.
Még ráérek motor emelőn döglik míg megjön a cuccos.Ma votam benn aszondták ha japánból rendelik akkor is itt szokott lenni 2 hét alatt.Szrerintem csak leadták de mivel kari előtt voltak és 12.-ig a fű sem nő így lehet csak most a héten ment el a rendelés így a jövő héten elvileg meg kéne jönnie a dolgoknak akkor rendbevágom és utána olajcsere majd a többi tennivaló.
Aha.....kb egy ezressel lenne olcsóbb, annyiért tényleg nem biztos, hogy érdemes bemenned érte. Fr viszont lehet, hogy eljuttatná a közeledbe, van Gödöllőn rokonsága, írj neki.
Neked sanyi bár lehet csak hangosan gondolkodtam.Kb mennyi is lehet az olcsóbb?
Mostanában ritkán fordulok meg pesten csak ezért meg felesleges bemenni ezen törpöltem.
Kiváncsi vagyok hogy mit fognak rá mondani a Prop-technél?!
De jövőre remélem már lessz annyi tapasztalatom hogy messzire is tudjak menni.
Mostanában ritkán fordulok meg pesten csak ezért meg felesleges bemenni ezen törpöltem.