SUZUKI SV 1000 S Kitünő állapotban, sérülésmentes! Szervízkönyves, magyarországi! 3700Km rel, Sport kipufogóval, LSL bukógombával, kis indexel, sárvédővel, Persze a gyári kipufógó, index sárvédő is megvan! Időhiány, építkezés miatt eladó!
I.á: 1 550.000
Bizonyos fajta olaj esetén előfordulhat, hogy csipegeti.
A Suzuki hivatalos meghatározása szerint 1000ccm motornál max 1L / 1000km, de ez nagyon szélsőséges.
A 650-es SV-re ez az érték 6dl, de ez nem jellemző.
Szerintem meg borzalmas....
Mondjuk látszik is, hogy mindent ráfotosoppoltak amit a Suzuki valaha is gyártott.
K6-os gixxer segg, K5-ös kipu, faragott gixxer fejidom.
Sziasztok mocisok.Nagy kérésem lenne felétek.Összezuztam az sv-m elejét.Bontó címe kellene a neten ahol utána nézhetek a dolgoknak.1általán érdemes-e megcsináltatni.Előre i köszi mindenkinek.
Hali, SV1000S K5 boldog tulajdonos vagyok, elhatároztam, hogy lecserélem a gyári kipufogó dobomat(2x), igen, de milyem típusra, ha tudtok tanáccsal szolgálni, azt szívesen venném. Medve
Én is szerettem volna már idén cserélin, de úgy alakultak a dolgok, hogy csak jövő tavasszal lesz belőle valami. Én már nagyon várom, főleg úgy, hogy szerencsére addig is tudok motorozni néka a 750-es K6-al.
Hali, nekem lesz egy eladó SV 1000S-em, 2003-as 12.000-es ezrvíz előtt, gianelli kidörrenőkkel , Bukógombákkal és K&N sportszűrővel, nagyon baba állapotban abszolút makulátlan. 70/77-88-463
650-esre van egy zsír Leo Vince kipuffom kedvezményesen. Megrendelte egy jóSVs ember aki nem jött érte. Aki nem ismerné annak mondom hogy EU szabványos, kivehető pipás. Listaár: 69.900.- Ebből lecsúszik egy pici, sőt fel is szereljük ha kell. Ha érdekes valakinek írjon a richie27@yamahavac.hu-ra.
Kollégám elég nagy tartozások miatt eladná 7000 km-el piros gyári állapotban lévő Suzuki SV1000s motorkerékpárját. Vezetett szervízkönyve van. 1.5 millió az ár. A motor bent ragadt K4-es, de 2005-ös forgalomba helyezésű.
Ha érdekel valakit híva a számán:06/70-459-4701 Hivatkozzatok Pohira
I.á: 1 550.000